Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 ale taki wynik to troszke chyba nie ten teges czemu tak sądzisz? [ Dodano: 05-05-2007, 16:47 ] nie mniej jednak jestem teraz ciekaw i musze to kiedys sprawdzic szkoda, że na hamowni nie robią od razu z mocą i momentem pomiaru czasów... .
schiller Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 tez tak "no oko" bo mam w rodzinie tez passka 2.8 4motion tip i on na katalogowo 10,1 a jak ostatnio stawalem z nim na kreske to mi jednak troszke uciekl. nieduzo ale jednak.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 jak ostatnio stawalem z nim na kreske to mi jednak troszke uciekl. nieduzo ale jednak. no to "na oko" wszystko by się zgadzało. 0,5 sekundy to tak właśnie "niedużo" Nawiasem mówiąc straszny muł ten Pasek. silnik 2.8 i 10 sekund do setki... masakra.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 no tip i 4motion robia swoje. no niestety tak. Silniczek się marnuje w takiej kombinacji... . Szkoda.
adamq Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 no niestety tak. Silniczek się marnuje w takiej kombinacji... . Szkoda. W manualu inaczej by to wyglądało
mareks84 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 1.8T 8.2s do 100km/h i co jest fajne w tymm silniku max momęt przy 1750obr/min :> a konkretnego kopa dostaje przy 2500obr/min. 2.8 174km ma niezle problemy zeby nadązyc a przy spokojnej jezdzie do120km/h 7-7,5 pali
Ronin Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Zrobiłęm test swojego auta i wydaje się, że 10 do setki to bez problemu tzn. ja odjechałem ze skrzyżowania wkręcając się nieco na obroty. Nie wiem tylko czy niezbyt oszczędnie go potraktowałem, ale tu skręcam, w dłoni komórka ... może można trochę lepiej. Zresztą każdy może sam policzyć bo załączam video. Koła 17 szerokość 225. http://www.youtube.com/watch?v=CqfsjYcKnNc Uważam, że 10 sekund bez żadnego problemu i nie nie jest to takie ważne czy 9,5 czy 10,5 bo zabawa zaczyna się poniżej 7 sekund. [br]Dopisany: 24 Marzec 2008, 18:43 _________________________________________________Znaczy carisma zbiera się troche gorzej, w audi to są dość krótkie biegi i setki na 2 nie osiąga. Znaczy w tym egzemplarzu co ja mam niestety nie. Niech każdy załączy własny odjazd ze skrzyżowania bez pisku opon to porównamy. W razie czego będę poprawiał, na razie relaksacyjnie.
mA4ciek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 tak jak pisał kaziu wyścigówka to to nie jest. Trzeba było kupic honde żeby robić po 8 sekund.. To zwykły rodzinny samochód. Jak sie dobrze zmienia biegi to można spokojnie 10s zrobic...
Rekomendowane odpowiedzi