Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Zderzak tuningowy z dużym grillem

Spitfire90

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiłem zderzak tuningowy z tej aukcji. Potrzebuję dokupić do niego grilla od B7 i stąd pojawia się moje pytanie: nowe atrapy to koszt rzędu ponad 200zł, jednak nie ukrywam, że chciałbym trochę przyoszczędzić i zastanawiam się nad zakupem grilla z uszkodzonym chromem. Tylko czy pęknięty chrom ma jakiś wpływ na jakość konstrukcji całego grilla, czy jest to tylko uszczerbek kosmetyczny oraz czy można to sobie spokojnie przyłapać klejem? Mam na oku grilla z tej aukcji. Nie jestem na tym punkcie szczególnie obeznany, ale każdy taki grill powinien pasować, czy jest coś na co trzeba zwrócić szczególną uwagę? Dziękuje z góry za pomoc.

Dałeś 500zł za zderzak z laminatu który będzie pękać a szkoda Ci na grill za 200zł :blink: zresztą cos Ty zrobił :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :strzal:

:facepalm:

:facepalm: :facepalm:

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

:fool: :fool: :fool: :fool: :fool:

[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:00_________________________________________________siostraweronika.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:05_________________________________________________te emoty mowia wszystko...

77748-457.jpg

Miut :kox:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:11_________________________________________________Nawet na audizine żygaja jak to widzą :polew: :polew: :polew: :polew:

89696-457.jpg

Zapodaj sobie jeszcze z tyłu lexusy, z przodu ringi, lusterka M3, na klape lotke do nieba i wydech z wiadra cynkowego. Będzie całkiem za***iście.

BTW: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Kolego Spitfire90, nie odbieraj po prostu przesyłki.

Przyjedź do nas na spot, coś innego się doradzi :good:

Dokupiłem już grilla całego po konsultacji z mechanikiem za 200zł :) mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak to widzę w komentarzach, chociaż żaden mi nie pomógł w tym o co pytałem :rolleyes: słyszałem, że laminat jest bardzo kruchy, pozostaje tylko uważać... wizualnie to wygląda według mnie bardzo fajnie :) Ktoś mi może podpowie przy mocowaniu górnej części do maski co ze starym grillem, to się na to nakłada?

Muszę Cię rozczarować, wygląda tragicznie i jest wiejskim tuningiem. Po prostu obciach.

Szkoda, myślałem, że jeszcze się auto odratuje. Jak to mówią d.. szkłem nie podetrzesz tak jak z b5 nie zrobisz b7 :(

Dokupiłem już grilla całego po konsultacji z mechanikiem za 200zł :) mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak to widzę w komentarzach, chociaż żaden mi nie pomógł w tym o co pytałem :rolleyes: słyszałem, że laminat jest bardzo kruchy, pozostaje tylko uważać... wizualnie to wygląda według mnie bardzo fajnie :) Ktoś mi może podpowie przy mocowaniu górnej części do maski co ze starym grillem, to się na to nakłada?

tego to Ci chyba nikt nie powie, były dwa takie przeszczepy na forum ale na ORI częściach łącznie z lampami i maską z B7 :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...