ono Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 No jasne, ale wszystkie papiery pewnie miesiąc będe robił. Alv przyjedzie na lawecie , mam tam gościa z firmy to to załatwi , ale jeśli coś nie wyjdzie i będe jechał to na pewno dzwonie
alvaro Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 ono bo jak coś to ja wsiadam w traktor biorę przyczepę i rura na Wawę kurde tylko że chyba jest zakaz wjazdu traktorom do Wawy...
Gość rob Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Nareszcie Bryka w poniedziałek przypływa do Gdyni , w przyszłym tygodniu będzie w wawie czyli w Zatorze podziwiamy
Flyer Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Ja slyszalem, ze do Zatoru oniak jedzie Matizem, bo taniej... wiec nie wiem
ono Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 Mustangiem moge przyjechać tylko nie wiem czy sie wyrobie z instalacją LPG , hahahhahah
Flyer Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 A myslalem, ze zrobisz nam dokladny wykres spalania... god damn it!
T-żółw Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Nareszcie Bryka w poniedziałek przypływa do Gdyni , w przyszłym tygodniu będzie w wawie , kox . Odrazu porobie fotki fotki fotkami..lepiej wpadaj na 3 Maja do sąsiada i zrobimy lansik po wsiach okolicznych
Iverson Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 w nowym Top Gear (no2 na Polskę) jest opisany Bullitt.
spanky Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Nareszcie Bryka w poniedziałek przypływa do Gdyni , w przyszłym tygodniu będzie w wawie , kox . Odrazu porobie fotki fotki fotkami..lepiej wpadaj na 3 Maja do sąsiada i zrobimy lansik po wsiach okolicznych bedziecie zbierac miejscowe kury .....
mydlo Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Wczoraj na obwodnicy w Gdyni widziałem czarnego Mustanga targanego na lawecie przez T4. Ono to Twój nabytek???
Hugo Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Wczoraj na obwodnicy w Gdyni widziałem czarnego Mustanga targanego na lawecie przez T4. Ono to Twój nabytek??? Oniak kupił Bullitta , a one są tylko w kolorze ciemno zielonym
spanky Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Wczoraj na obwodnicy w Gdyni widziałem czarnego Mustanga targanego na lawecie przez T4. Ono to Twój nabytek??? Oniak kupił Bullitta , a one są tylko w kolorze ciemno zielonym moze było ciemno ...
ono Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Wczoraj na obwodnicy w Gdyni widziałem czarnego Mustanga targanego na lawecie przez T4. Ono to Twój nabytek??? Tak tak tak to on Wczoraj przyjechał , przywieźli go goście Vw T4 z lawetą , bryka kox na maxa , jestem bardzo miło zaskoczony, a dzwięk silnika
Aydaho Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Tak tak tak to on Wczoraj przyjechał , przywieźli go goście Vw T4 z lawetą , bryka kox na maxa , jestem bardzo miło zaskoczony, a dzwięk silnika nie ma to jak ..... Ford kiedy 'wiułing' ??
boberek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 :shocked: :slina: :slina: no to następny spot zobaczymy tą fure
ono Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 oniak, gdzie mozna go dzis obadac? kox cool On już stoi pod firmą , teraz tylko tona papierów i będzie git
Rekomendowane odpowiedzi