pitman Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Grill ori czy allegrowy za 130 PLN pisze że ala rs :> ja ym na Twoim miejscu przesiedział zimowe wieczory i bym te patelnie całe wypolerował by rwało suty narmalnie oklepane polerowanie tych patelni, dlatego chce pomalować je na czarno i sam rant wypolerować. Poza tym zawsze marzyło mi się takie koło [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 07:27_________________________________________________znalazłem chwilę czasu i wreszcie polakierowałem koła :decayed: Sam malowałeś te kółka to jest czarny mat?
junior_tdi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Grill ori czy allegrowy za 130 PLN pisze że ala rs :> ja ym na Twoim miejscu przesiedział zimowe wieczory i bym te patelnie całe wypolerował by rwało suty narmalnie oklepane polerowanie tych patelni, dlatego chce pomalować je na czarno i sam rant wypolerować. Poza tym zawsze marzyło mi się takie koło [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 07:27_________________________________________________znalazłem chwilę czasu i wreszcie polakierowałem koła :decayed: Sam malowałeś te kółka to jest czarny mat? da, sam pomalowałem, tak to czarny mat
radimm Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 fajnie wyglądaja! Oby wiosna przyszla jak najszybciej
junior_tdi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 oby oby, ale chyba w weekend zrobię małą przymiarkę kół, żeby zobaczyć czy to jakoś będzie wyglądać
Buldog071 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 no furka fajna:D a i chyba jakis fajny motorek sie pasie
junior_tdi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 no furka fajna:D a i chyba jakis fajny motorek sie pasie taaa.. moja letnia zabawka CBR 600 RR 2003 rok druga skarbonka
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mody w dobrym kierunku tylko brakuje najwazniejszego Gleby WGS hmmm okolice Sannik ??? mam tam rodzinke i co roku wpadam w twoje okolice
swir88 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dokładnie gleba duzo tutaj da Pzymierzałes juz kola ??
junior_tdi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mody w dobrym kierunku tylko brakuje najwazniejszego Gleby WGS hmmm okolice Sannik ??? mam tam rodzinke i co roku wpadam w twoje okolice czekam na gwint, kupiłem i okazało się że czekają na dostawę, w ciągu dwóch tygodni powinien dotrzeć tak, niedaleko sannik mieszkam jak bedziesz miał przyjechać to daj znać to się spota zwoła Dokładnie gleba duzo tutaj da Pzymierzałes juz kola ?? narazie pogoda nie dopisuje (może mało trefne stwierdzenie biorąc pod uwagę to, że jest początek stycznia ) pada cały czas u mnie, jak wrócam z pracy to chwila i ciemno, ale z racji tego że jutro wolne to wezmę się i przymiarkę zrobię, także i foty będą :gwizdanie: Panowie, jakie dystanse założyć do tyłu? mam 8,5J ET 35, przód jest idealnie, ale tył nieco jest schowany, jak wpadnie gwint i padnie na ziemie samochód to średnio to będzie wyglądać osobiście uważam że takie 13mm powinny wystarczyć, bo pewnie 20mm trochę za dużo? co myślicie?
swir88 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 jak wrzucisz gwint i polozysz na ziemie to dopiero sobie zobacz jaki dystans
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Z opon będziesz zadowolony Mam identyko zestaw (8.5j et35) w prosiakach. Uwierz mi, jak zamontujesz gwint - nie będziesz myślał o dystansach tylko o maszynce do poszerzania nadkoli
junior_tdi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Z opon będziesz zadowolony Mam identyko zestaw (8.5j et35) w prosiakach. Uwierz mi, jak zamontujesz gwint - nie będziesz myślał o dystansach tylko o maszynce do poszerzania nadkoli no nie gadaj że tak ładnie mi wyjrzą te kółka spod nadkola
Nelson Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Z opon będziesz zadowolony Mam identyko zestaw (8.5j et35) w prosiakach. Uwierz mi, jak zamontujesz gwint - nie będziesz myślał o dystansach tylko o maszynce do poszerzania nadkoli no nie gadaj że tak ładnie mi wyjrzą te kółka spod nadkola Mam to samo w prosiętach Ranty będą poobcierane na bank
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Tył na maksa obniżysz ale na dołkach będą opony tarły, jak przód obniżysz to nie skręcisz
junior_tdi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Tył na maksa obniżysz ale na dołkach będą opony tarły, jak przód obniżysz to nie skręcisz
Nelson Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tył na maksa obniżysz ale na dołkach będą opony tarły, jak przód obniżysz to nie skręcisz Zawracanie na 3, zmieni się na 8
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tył na maksa obniżysz ale na dołkach będą opony tarły, jak przód obniżysz to nie skręcisz Zawracanie na 3, zmieni się na 8 Coś o tym wiem
junior_tdi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 w tym tygodniu dotarły do mnie nowe fanty: Gałka S3, stickery na dekory, tylne LED lapmki i pare gratów pod maskę Lampy już na aucie, za resztę planuję się wziąć po sesji, bo narazie od sqrwysyna nauki jak dobrze pójdzie to planowane mody pod maską wpadną w najbliższym miesiącu
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Rano Ci odpowiem odnosnie PW teraz nie mam głowy juz
Rekomendowane odpowiedzi