Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedziesz zadowolony wszyscy nazekaja ale cena pasi i nie jest taki zly ;)

Opublikowano

Bedziesz zadowolony wszyscy nazekaja ale cena pasi i nie jest taki zly ;)

jeden uj co wszystkie gwinty do oski do 1300zł :wink4:

Opublikowano

ja dalem 1300zl do quattro

a do fwd 750zl

Opublikowano

ja dalem 1300zl do quattro

a do fwd 750zl

ale to chyba gdzieś po znajomosci, albo import :mysli: bo najtańszy Q nie spadł nizej jak 1390zł za nowy :wink4:

ogólnie mi chodzi o to że te wszystkie niskobudzetówki sa mniejwiecej na jednym poziomie

Opublikowano

kowi bralem na lowride.pl ale wczesniej do wszystkich aut z pleszewa zamawialem ja wiec przy ktorejs sztuce mialem juz rabat :naughty:

Opublikowano

idź fhuj z tą stolicą, nieźle za***ana śniegiem :polew:

wypierz je, montuj i rób zdjęcia :)

Opublikowano

idź fhuj z tą stolicą, nieźle za***ana śniegiem :polew:

wypierz je, montuj i rób zdjęcia :)

ja pierd0le, normalnie warunki jak na biegunie :) czekam aż znajdę chwilę żeby to wyprać i założyć do auta :)

powoli kompletuje pierdoły, żeby czarny środek zrobić, narazie poza fotelikami i boczkami wpadły mi rączki czarne:

imag0221n.jpg

[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 21:28_________________________________________________dzisiaj wpadł kolejny gadżet - moduł komfortowych kierunkowskazów :decayed:

Opublikowano

dzisiaj wpadł kolejny gadżet - moduł komfortowych kierunkowskazów :decayed:

ori? skąd masz? :naughty:

Opublikowano

i jak się sprawdza? widziałem go kiedyś na alledrogo, ale trochę druciarsko wygląda :mysli:

Opublikowano

i jak się sprawdza? widziałem go kiedyś na alledrogo, ale trochę druciarsko wygląda :mysli:

jak narazie wszystko działa jak należy, jak zapewnia sprzedawca będzie działać bezproblemowo przez wiele lat :P montaż banalnie prosty i naprawdę przydatny gadżecik, mogę polecić :) wygląda trochę druciarsko ale przeca i tak to jest schowane :decayed:

Opublikowano

a możesz nagrać jakiego filma jak to działa? :gwizdanie:

Opublikowano

A nie da rady tego Vagiem jakoś zaprogramować?

Opublikowano

A nie da rady tego Vagiem jakoś zaprogramować?

nie orientuję się czy można to VAGiem zrobić... [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 07:47_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: a taki brudas jest przy -15stu stopniach:

imag0224ur.jpg

imag0225i.jpg

Opublikowano

Ja mam podobnie brudny z tym, że jeszcze w dodatku ukurzony przez te polskie drogi,a przy tych temperaturach :thumbdown: nie da się samochodu umyć, trzeba do ocieplenia poczekać :disgust:

Opublikowano

ale koza :decayed: grill org. czy rs4look?

Opublikowano

Po siateczce wygląda na rslooka :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...