Tomasz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 żebyś taki nie przyszedł do Battalionu i znów go sprzedawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Duffy zacząłem montaż gałki ale od pkt.7 Usyfiłem auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 eeee od d*py strony zaczynasz, żaden tuner z ciebie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nic nie mówiłeś że kolejność jest istotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 auto umyte głowy na ulicach się odwracają nikt złomka nie dostanie chcecie to se zbudujcie duffy chyba jesteś z pod znaku waga jak tam radio, oglądasz już filmy podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 auto umyte głowy na ulicach się odwracają nikt złomka nie dostanie chcecie to se zbudujcie duffy chyba jesteś z pod znaku waga nie, strzelec jak tam radio, oglądasz już filmy podczas jazdy no a jak, szkoda że muszę to jeszcze raz rozebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 no a jak, szkoda że muszę to jeszcze raz rozebrać na jednym razie się nie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Duffy kupowałes wkońcu kamerke cofania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 kupiłem, leży na półce i nie wiem gdzie ją zamontować boje się że jak dam ją w czarny element zderzaka to będzie wyglądać jak korek od gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 kupiłem, leży na półce i nie wiem gdzie ją zamontować boje się że jak dam ją w czarny element zderzaka to będzie wyglądać jak korek od gazu. E tam od korek gazu, dzwięk klekota 1z skutecznie zapobiega takim domysłom P.S a może by tak kamerke wstawić zamiast przycisku otwierania bagażnika i otwieranie bagu zrobić na pilota? Prawdopodobnie tak otwiera klape gość z tej foty co jest wyżej wklejona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dziękuję kowi, znowu mnie wpędziłeś w chorobę, wczoraj się przejechałem a3 2.0tfsi i już wiedziałem że będę chciał odłożyć na takie autko a ty mi z takim zdjęciem wyskakujesz to jest nieuleczalne, potrafię sobie wmówić że sprzedam to auto ale tylko do momentu odpalenia tego cholerne.. forum dobra to co rezamy ?? spalanie na fisie 4,7 litra z ostatnich 980km :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 nie sprzedawaj bo sliczna jest !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dziękuję kowi, znowu mnie wpędziłeś w chorobę, wczoraj się przejechałem a3 2.0tfsi i już wiedziałem że będę chciał odłożyć na takie autko a ty mi z takim zdjęciem wyskakujesz to jest nieuleczalne, potrafię sobie wmówić że sprzedam to auto ale tylko do momentu odpalenia tego cholerne.. forum dobra to co rezamy ?? spalanie na fisie 4,7 litra z ostatnich 980km :> zobacz na tylna klape na spojlerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dziękuję kowi, znowu mnie wpędziłeś w chorobę, wczoraj się przejechałem a3 2.0tfsi i już wiedziałem że będę chciał odłożyć na takie autko a ty mi z takim zdjęciem wyskakujesz to jest nieuleczalne, potrafię sobie wmówić że sprzedam to auto ale tylko do momentu odpalenia tego cholerne.. forum dobra to co rezamy ?? spalanie na fisie 4,7 litra z ostatnich 980km :> zobacz na tylna klape na spojlerek ja wlasnie taki kupuje spojlerek na klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 poka poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dziękuję kowi, znowu mnie wpędziłeś w chorobę, wczoraj się przejechałem a3 2.0tfsi i już wiedziałem że będę chciał odłożyć na takie autko a ty mi z takim zdjęciem wyskakujesz to jest nieuleczalne, potrafię sobie wmówić że sprzedam to auto ale tylko do momentu odpalenia tego cholerne.. forum dobra to co rezamy ?? spalanie na fisie 4,7 litra z ostatnich 980km :> :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 przewaga 1Z nad AGB nie szybciej niz 130 w trasie ale też dużo z tych kilometrów po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 duffy tu masz, i nawet nie tak drogo http://moto.allegro.pl/spoiler-listwa-na-klape-audi-a4-b5-95-00-sedan-i2040755500.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Na necie są 3 rodzaje tych spojlerków : - laminat - abs - guma. Chyba ten ABS trzeba brać. Laminat wiadomo odpada, a na gumie różnie może być z trwałością lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi