Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] projekt złomek ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:naughty:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

przeglądając foty z 1str jestem pod wrażeniem metamorfozy :slina:

mega :kox:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

skoro temat podniesiony, to taki pogląd na felgi w wersji 2012:

P1080607.jpg P1080608.jpg P1080610.jpg

:)

Opublikowano

:hi:

skoro temat podniesiony, to taki pogląd na felgi w wersji 2012:

P1080607.jpg

P1080608.jpg

P1080610.jpg

:)

jestem ciekaw jak to będzie pasować do żółtka :mysli:

to maksymalna domieszka perły czy brokat?

Opublikowano
  • Autor

brokat i ogólnie praca wlasna,wyszła mi trochę chropowata powierzchnia, muszę to jeszcze spolerować :wink4:

chciałbym na ten sezon taka kolorystykę auta

h2oi_2011_RODOLFO_2-900x599.jpg

Opublikowano

Sorry duffy ale ten kolor prosiaków :thumbdown:

Na biało było walić.

Opublikowano

brokat i ogólnie praca wlasna,wyszła mi trochę chropowata powierzchnia, muszę to jeszcze spolerować :wink4:

chciałbym na ten sezon taka kolorystykę auta

h2oi_2011_RODOLFO_2-900x599.jpg

:good:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:52_________________________________________________ciemna felga do wszystkiego nie pasuje, ale z brokatem pewnie będzie ładnie kuło w oko

Opublikowano

bedzie bardzo dobrze, żadna biel do zółtego, dach oklej na czarno i moze ciemne lampy :mysli: mogłes zrobic żółty pasek na tych prosiakach po rancie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

bedzie bardzo dobrze, żadna biel do zółtego, dach oklej na czarno i moze ciemne lampy :mysli: mogłes zrobic żółty pasek na tych prosiakach po rancie :mysli:

chciałem tak uczynić panie ale robiłem sam, nie mam jeszcze takich umiejętności :wink4:

Opublikowano

No fajnie to bedzie wygladac :cool1:

takim samym kolorem z brokatem maluj dach :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:good: jeszcze ramke grila i lusterka, ale to już lakiernikowi polecę zrobić.

felgi malowane z puszki :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tak jak pisałem wyżej, podkład, lakier samochodowy metaliczny grafit w sprayu, (kolor mogę później spisać bo i tak muszę dokupić) brokat w sprayu i na wykończenie bezbarwny

bezbarwny i baza po 3-4 warstwy :wink4:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 14:20_________________________________________________byłbym wdzięczny za pomoc w znalezieniu pasujących dekielków porsche w kolorze czarnym :hi:

Opublikowano

:good: jeszcze ramke grila i lusterka, ale to już lakiernikowi polecę zrobić.

felgi malowane z puszki :naughty:

Wneke na tablice tez bedziesz tak robil jak na zdjeciu ??

Dobrze to wyglada ....

Opublikowano
  • Autor

właśnie się nad tym zastanawiam ale on ma tam chyba taka wkładkę plastikową, kiedyś były na allegro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

podczas polerowania felgi przetarłem lakier i zpadła decyzja o malowaniu od nowa, felgi przemalowane w czarny mat z brokatem, takich na pewno nie bedzie miał nikt a wyglądają ciekawie, z bliska czarne z daleka srebrne :kox:

Na sprzedaż tylne lampy za złomka, nie pamiętam ile za nie dałem i nie wiem ile za nie chcieć jakby co proszę propozycje na PW :thumbup1:

kilka elementów okleję jednak folią czarny mat i to chyba tyle na ten sezon pozostałe prace przy aucie to eksploatacja i poprawki tego co jest,muszę przede wszystkim porządnie ustawić drzwi :wallbash:

zaparowała mi przez zimę przednia lampa, co z tym zrobić ? da się coś zrobić bez rozklejania ?

Opublikowano
podczas polerowania felgi przetarłem lakier i zpadła decyzja o malowaniu od nowa, felgi przemalowane w czarny mat z brokatem, takich na pewno nie bedzie miał nikt a wyglądają ciekawie, z bliska czarne z daleka srebrne :kox:

Na sprzedaż tylne lampy za złomka, nie pamiętam ile za nie dałem i nie wiem ile za nie chcieć jakby co proszę propozycje na PW :thumbup1:

kilka elementów okleję jednak folią czarny mat i to chyba tyle na ten sezon pozostałe prace przy aucie to eksploatacja i poprawki tego co jest,muszę przede wszystkim porządnie ustawić drzwi :wallbash:

zaparowała mi przez zimę przednia lampa, co z tym zrobić ? da się coś zrobić bez rozklejania ?

Otwórz dekiel i zostaw z otwartą maską na kilka godzin (przy takiej pogodzie jak dziś to nawet na cały dzień) - samo odparuje :thumbup1:

Chyba, że dość mocno, to możesz się pokusić o dmuchnięcie ciepłego powietrza przez dekiel do środka lampy np opalarką (ale ciepłego, żebyś nie stopił zaraz lampy ;) )

Opublikowano

fajny yellow submarine :D kolor zdecydowanie pasuje!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.