Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uwaga oszust na forum "karex''.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam się z ogromną prośbą do wszystkich użytkowników naszego forum, którzy dokonywali jakich kolwiek transakcji z użytkownikiem i nicku "karex" zostałem oszukany przez niego na kwotę 220zł jeśli kogoś z Was również oszukał proszę o kontakt ze mną. Użytkownik ten usunął konto i nie można się z nim skontaktować podał mi takie dane do wysyłki oraz numer konta:

DANE : Mariusz Malisz.....

Suwałki

Opublikowano

Słodko.. kolejny wali w ptaka :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

To jest oszust !! :bicz: a ze mnie zrobiliście bandziora ;(

Opublikowano

więcej wychodzi oszustów jak nowych użytkowników w "newbie" :shocked:

ciekawe w jaki sposób były robione transakcje :mysli: bo wydaje mi się że kolejny raz nie było brane "za pobraniem" :gwizdanie:

Opublikowano

niestety ta plaga sie rozrasta i tego typu sytuacji będzie coraz więcej ( łatwy zarobek )

Opublikowano

trzeba wprowadzić zakaz handlu i po problemie albo handel tyko przez PW na własną odpowiedzialność

:thumbdown:

Opublikowano

trzeba wprowadzić zakaz handlu i po problemie albo handel tyko przez PW na własną odpowiedzialność

powinno być sprzedawanie przez Allegro.....w ogłoszeniu powinien być link do ogłoszenia :!:

wtedy też można sprawdzić po komentarzach w profilu allegro z kim mamy do czynienia :gwizdanie:

Opublikowano

i co to da... :rolleyes: trzeba z głową handlować, przesyłki tylko za pobraniem, albo odbiór osobisty i po problemie :wink4:

Opublikowano

tak czy tak jest na własną odpowiedzialność :gwizdanie: a ten kerax czy jak mu tam pewnie nawet nie miał 100postów i handel poszedł przez zaproponowanie na PW :gwizdanie: a tak najłatwiej :gwizdanie:

Nie wiem, moze tam w UWAGA powinno pisać cos o tym handlu jakieś hasło, bo na regulamin widocznie nikt nie zwraca uwagi ze "świeżaków" :wallbash:

Opublikowano

A ja apropo pobrania... nie targujcie sie jak na targu u ruskich to bez problemu np ja, jak bede mial cos do sprzedania, bede wysylal za pobraniem... a tutaj kazdy mimo ze cene ma nizsza niz na allegro to jeszcze chce taniej... targuje sie o kilka zlotych, moze 20zl taniej albo wysylka w cenie... okej, wysylka w cenie przy wplacie na konto (np.) - wtedy kasa jest u Nas (sprzedawcy) a wysylka jest tansza. Mozna opuscic zeby kazdy byl zadowolony. Przestancie sie targowac o kilka zlotych i mysle ze kazdy uczciwy wysle towar za pobraniem.

Opublikowano

A ja apropo pobrania... nie targujcie sie jak na targu u ruskich to bez problemu np ja, jak bede mial cos do sprzedania, bede wysylal za pobraniem... a tutaj kazdy mimo ze cene ma nizsza niz na allegro to jeszcze chce taniej... targuje sie o kilka zlotych, moze 20zl taniej albo wysylka w cenie... okej, wysylka w cenie przy wplacie na konto (np.) - wtedy kasa jest u Nas (sprzedawcy) a wysylka jest tansza. Mozna opuscic zeby kazdy byl zadowolony. Przestancie sie targowac o kilka zlotych i mysle ze kazdy uczciwy wysle towar za pobraniem.

ototo, mało kiedy w ogóle ktos pyta o pobranie :gwizdanie:

Opublikowano

przestańcie pier..olić , najpierw dajcie sie zrobić w balona a później zakładacie tematy zeby sie w nich wypłakać :bag:

Opublikowano

przestańcie pier..olić , najpierw dajcie sie zrobić w balona a później zakładacie tematy zeby sie w nich wypłakać :bag:

tak jak zrobiłeś to Ty :decayed:

Opublikowano

powinno być sprzedawanie przez Allegro.....w ogłoszeniu powinien być link do ogłoszenia :!:

wtedy też można sprawdzić po komentarzach w profilu allegro z kim mamy do czynienia :gwizdanie:

Zrozumcie w końcu że oszustów nigdy nie wytępicie, zawsze znajdą sposób...

Zdjąć wszystkie ograniczenia, zrobić płatne ogloszenia a ludzie niech myślą i CZYTAJĄ REGULAMIN...

A kolega Miras domyślam że chce coś podziałać w temacie i szuka innych oszukanych...

Ja w jego poście nie widzę żadnego płaczu, nie wiem o co robicie zamieszanie w temacie...

Opublikowano

przeciez ja mojego posta dla jaj napisałem :wink4:

Opublikowano

jak to mówią śmierć frajerom

Opublikowano

własnie jestem w suwałkach jak cos.

Opublikowano

przeciez ja mojego posta dla jaj napisałem :wink4:

Przecież nie do Ciebie to pisałem...

Akurat Ty się tłumaczyć nie musisz :polew:

Opublikowano

Uważam że handel powinien się odbywać tylko od statusu "Klubowicz" poniżej tego statusu link do allegro to żadna gwarancja ale więcej trzeba się na męczyć i nie każdemu będzie się chciało

Opublikowano

Ludzie sami sobie jestescie winni !!! Przepraszam ale Wasza głupota mnie przeraza. Brac paczki tylko za pobraniem pocztowym z opcją sprawdzenia paczki !!!