czwura Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Panowie jak zgasiliście z wyświetlacza błąd spalonych żarówek po odblokowaniu fis-u???????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Panowie jak zgasiliście z wyświetlacza błąd spalonych żarówek po odblokowaniu fis-u???????????????????????????????? masz ledy zamiast postojówek czy jest coś spalone a Ty o tym nie wiesz?? jeżeli ledy to trzeba rezystory zastosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czwura Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Panowie jak zgasiliście z wyświetlacza błąd spalonych żarówek po odblokowaniu fis-u???????????????????????????????? masz ledy zamiast postojówek czy jest coś spalone a Ty o tym nie wiesz?? jeżeli ledy to trzeba rezystory zastosować nie nie mam ledów i nie mam nic spalonego, po doblokowaniu fis-u swieci mi sie bład spalonych zarówek i nie wiem jak to zlikwidowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 musi byc gdzies spalona zarowa , albo cos uwaliłes przy odblokowaniu , jesli jest ok gasnie kontrolka odpowiadajaca za spalona zarowke masz pakiet owietlenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czwura Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 musi byc gdzies spalona zarowa , albo cos uwaliłes przy odblokowaniu , jesli jest ok gasnie kontrolka odpowiadajaca za spalona zarowke masz pakiet owietlenie ? nie nie mam pakietu oswietlenie i na pewno nic nie zostalo uszkodzone przy odblokowaniu, przypuszczam ze sie cos mostkuje tak jak w przypadku plynu do spryskiwaczy ale co????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 czwura jeżeli chodzi o kontrolę spalonych żarówek to nic się nie mostkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czwura Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 czwura jeżeli chodzi o kontrolę spalonych żarówek to nic się nie mostkuje antonio w takim razie co mam zamontować żeby to już mi nie świeciło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 MOże inaczej. Nikomu po odblokowaniu Fisa nie zaświecał się błąd spalonych żarówek. Po prostu przypadek. Musisz szukać gdzie indziej. Zacznij od tego żeby sprawdzić jaki masz włącznik światel. Po numerze dojdziesz czy masz kontrole spalonych żarówek. No i przeglądnij wszystkie żarówki. Np te od oświetlenia rejestracji też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 wyciągnij włącznik (mając na "0" wciśnij pokrętło do środka i przekręcając lekko w lewo pociągmij do siebie) spisz numer i wrzuć na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napcur Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 co jak zmasować żeby nie wyświetlało spryskiwaczy od strony bezpieczników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 co jak zmasować żeby nie wyświetlało spryskiwaczy od strony bezpieczników? włożyć kabelek w 1 PIN w kostce (od lewej strony - czyli od bezpieczników) i przykręcić do masy, piny w kostce są ponumerowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napcur Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 dzięki. tak zrobiłem . pełny FIS działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 dzięki. tak zrobiłem . pełny FIS działa :oklaski: bez problemów wypiąłeś kostkę z licznika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejski Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ktos w Trojmiescie ma VAGa i to robil? bo ja poluje na manetke ale bez vaga nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ktos w Trojmiescie ma VAGa i to robil? bo ja poluje na manetke ale bez vaga nie dam rady. ja robiłem FIS i tempomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPiv Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 dzięki. tak zrobiłem . pełny FIS działa :oklaski: bez problemów wypiąłeś kostkę z licznika?? Też bym chciał wiedzieć dokładnie, jak z wypięciem tej kostki, bo boję się, że coś tam ułamie. Kable od czujnika podciągnięte i tak czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jest tam trochę ciasno ale jak delikatnie odblokujesz kostkę to dasz radę wyciągnąć nic nie ułamując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Mam do sprzedania 4 kable 000979018 Jakby ktoś potrzebował z chęcią dostąpię po kosztach plus wysyłka normalny list. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 założyłem tempomat, manetkę do kompa, moduł kierownicy Q, czujnik sprysków i wszystko pięknie działa ale nie pokazuje przepalonych żarówek, co jest nie tak :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 zobacz jaki masz włącznik świateł a dokładnie - czy ma jakąś literkę na końcu?? bo wydaje mi się, że masz włącznik bez kontroli przepalonych żarówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi