speed22 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 PRODUCENT : AUDI MODEL : A4 ROK : 1998 SILNIK : 1.8T MOC : 150 KM przy 5700 obr/min RODZAJ PALIWA : Pb95 MAX. MOMENT OBROTOWY : 210 Nm UKŁAD DOLOTOWY : Filtr gąbkowy ITG UKŁAD WYDECHOWY : wybebeszony katalizator, tłumik końcowy WM SPORT ZAWIESZENIE : Gwint TA TECHNIX UKŁAD HAMULCOWY : seria KOŁA : alu MOMO 17'' BODY-KIT : seria ŚRODEK : + 4 Poduszki powietrzne + 2 Podłokietniki + Wspomaganie kierownicy + Kierownica S-line + Centralny zamek z pilota wraz z domykaniem szyb + Oryginalny kluczyk scyzoryk + Climatronic + Halogeny przeciwmgielne + Pełny komputer pokładowy + El. przednie szyby i szyberdach + El. i podgrzewane lusterka + Immobiliser CAR-AUDIO : + Radio ALPINE CDA-117RI + Głośniki przód: Sony XPlod + Wzmacniacz: Impulse accoustic 5 kanałowy + Skrzynia basowa: Hertz 250mm PLANOWANE ZMIANY : + Założone końcówki wydechu "ULTER" + Wymienić lampy przednie na soczewkę z ciemnym środkiem + Zmienić boczne kierunkowskazy na Clear + Pomalować przedni grill na czarny połysk wraz ze znaczkiem + Alu MOMO 17'' + Zegar TURBO BOOST + Gwint + Stożek ITG + Stickery na tylną szybę + Grill RS4 + Poliftowe lampy tylne + Poliftowe kratki nawiewu Kilka Fotek: Zaraz po kupnie: Z czarnym grillem, znaczkiem i Lampami soczewkowymi: Lato 2011: Jesień 2011 a tak wygląda w nocy: Lato 2012:
HaVoK Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Silnik Ładny kolorek PS: Nie było w B5 czegoś takiego jak S-Line :gwizdanie: Szerokości! Ja bym znaczek OOOO zostawił w chromie
Olaf Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 bez awaryjnosci !! fajna sztuka i juz mody sa
speed22 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 Kiera ze skóry trójramienna, Gałka zmiany biegów skórzana, fotele sportowe (tak mi sie wydaję)
HaVoK Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Kiera ze skóry trójramienna, Gałka zmiany biegów skórzana, fotele sportowe (tak mi sie wydaję) Gałka biegów w każdym była skórzana Kierownica może założona od eSy? Fotele kubełkowe (w opcji) Chodziło mi o to że S-Line wszedł dopiero od B6 Pozdrawiam! Ale silnik do dobra baza do modów. Zazdroszczę.
speed22 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 A to nie wiedziałem Na Audi się dopiero poznaję, bardziej jestem obeznany w temacie hondy (moje byłe auto). A mi się wydawało, że z tym silnikiem nie da się nic za bardzo pomodzić ;/
HaVoK Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 A to nie wiedziałem Na Audi się dopiero poznaję, bardziej jestem obeznany w temacie hondy (moje byłe auto). A mi się wydawało, że z tym silnikiem nie da się nic za bardzo pomodzić ;/ Ze słyszenia wiem że samym programem do ~180 KM się da zrobić. Nie wiem nie sprawdzałem. Tak słyszałem
Inkognito Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 A to nie wiedziałem Na Audi się dopiero poznaję, bardziej jestem obeznany w temacie hondy (moje byłe auto). A mi się wydawało, że z tym silnikiem nie da się nic za bardzo pomodzić ;/ jak to się nie da człowieku... ja właśnie robiłem SWAP na taki... ten silnik ma wysoki potencjał :gwizdanie:
speed22 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 z tym to słyszałem, planowałem taki mod na przyszły sezon, bo w tym już się wycyckałem do cna przez te mody
HaVoK Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 A to nie wiedziałem Na Audi się dopiero poznaję, bardziej jestem obeznany w temacie hondy (moje byłe auto). A mi się wydawało, że z tym silnikiem nie da się nic za bardzo pomodzić ;/ jak to się nie da człowieku... ja właśnie robiłem SWAP na taki... ten silnik ma wysoki potencjał :gwizdanie: Sorry za OT. Kolego bardzo dużo jest rezania przy SWAPIE z ADR na 1.8T ? Bo czasem się zastanawiam czy nie skleić sobie jakieś świnki skarbonki i nie zacząć odkładać.
Inkognito Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 A to nie wiedziałem Na Audi się dopiero poznaję, bardziej jestem obeznany w temacie hondy (moje byłe auto). A mi się wydawało, że z tym silnikiem nie da się nic za bardzo pomodzić ;/ jak to się nie da człowieku... ja właśnie robiłem SWAP na taki... ten silnik ma wysoki potencjał :gwizdanie: Sorry za OT. Kolego bardzo dużo jest rezania przy SWAPIE z ADR na 1.8T ? Bo czasem się zastanawiam czy nie skleić sobie jakieś świnki skarbonki i nie zacząć odkładać. ja robiłem 3 tygodnie ale zrobiłem jeszcze przy tym remont w domu generalnie jest trochę zabawy zalukaj mój temat...
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Z grilla zrobiłes kaszane, było pomalować ramke, a zostawić OOOO w chromie :gwizdanie: Plus za silnik niewielkim kosztem masz 200+ tylko szkoda ze nie w Q
HaVoK Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 tylko szkoda ze nie w Q oj tam, oj tam Jest 1/2 quattro też dużo :decayed:
kkrawat Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 nie no z grilem to poszedłeś szeroko co do silnika to poczytaj troche i bedziesz wiedział co kupiłeś następne kupisz w
speed22 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Na żywo grill wygląda naprawdę fajnie zdjęcie nie oddaje tego
Inkognito Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 grill na żywca wygląda fajnie bo ja też tak mam
speed22 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 wczoraj wpadły nowe kołka czarne 17" momo jeszcze tylko gleba by się przydała bo auto trochę sterczy z przodu ale to już etap na przyszły rok
bogdansky Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 dokładnie , dawaj foty na nowych kołach
Gość Damian A4 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Znaczek z grilla powinien zostać w chromie
Rekomendowane odpowiedzi