Magdalenah Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 też miałam nieprzyjemność taki komunikat dostać, jak widać to już standard jeśli idzie o "wykrywalność"
truckmaniac Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Bartek. Jak już się dogadacie, to daj znać (o ile to nie będzie tajemnicą) jakie są Wasze ustalenia i może uda się nam w Klubie jakoś wspomóc.
krystian821 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Bartek moze ci goscie mieli cos wspolnego w twojej sprawie http://elka.pl/content/view/52700/78/
Bart-S Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Bartek moze ci goscie mieli cos wspolnego w twojej sprawie http://elka.pl/content/view/52700/78/ Trudno powiedzieć. Jeśli tak to w krótkim czasie policja powinna się do nas odezwać...
Pawlo 2004 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Moje rejony, dobrze, ze jestem w UK
variocustoms Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 EOT ale może to ta grupa moje Audi zwinęła ... itp. itd.
ZuKeRs Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Jeśli można zapytać Bartek jak z finansowej strony wygląda sytuacja? Jakieś ciegiełki będą organizowane?
KERCZI Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Beda cegielki, jak tylko ustalone zostana ostatecznie kwoty
Wihajster Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Beda cegielki, jak tylko ustalone zostana ostatecznie kwoty a kto ci to powiedział??
KERCZI Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no ja tak mowie ;p przeciez pomozemy Bartowi...
Brysio Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 wlansie co z dalszymi info ? bo trzeba pomoc
barrowiec1 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 pisałem do Prezesa w związku ze sprawą. O to co odpisał... Witam Bartek nie wyraził chęci , abyśmy zbierali dla niego pieniądze. I to tyle w temacie Pozdrawiam Jakieś pomysły??
Bart-S Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 W zasadzie w tym momencie powinienem zabrać głos... Sprawa jest nadal w toku - na zbiórkę pieniędzy nie zgadzam się. Mam ku temu powody i nie chodzi tu o moją dumę/honor czy coś w tym stylu (chociaż w pewnym stopniu też ). Proszę Was o troszkę cierpliwości - powody tej decyzji wyjaśnię we właściwym czasie. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie
Brysio Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Bart rozumiem ze nie chcesz ale wiesz jak jest kazdemu moze sie cos takiego zdarzyc w kazdym badz razie jesli bys jednak przemyslal i inaczej zadecydowal daj znac napewno wielu sie dolozy
wujek_kamil Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 0Tak się zastanawiam że tyle ludków jest z Poznania i nikt niema kontaktu do chwastów aby wykup zrobić . Trochę późno się zapisałem na forum i dotarłem do tematu ale w 2ch takich dziwnych miejscach nikt nie wie nic o tym audi...ale takich miejsc wokół Poznania jest z 15... Raz się udało c4 hdi odkupić za 4k ale to był dzień po zdarzeniu... Po takim czasie sądzę, że auto jest już w żyletkach a mechanika rozsprzedana. Proszę o info w sprawie cegiełki - nie wiele ale zawsze pomogę. Pozdrawiam !!
talib1990 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Bardzo kiepska sprawa, współczuje obu panom na prawde.. mi w sierpniu jak wiecie zwineli to czerwone b5 z podpisu 1.8 turbo quattro... i złodzieje byli tak zuchwali, że odjechali autem na LINCE z pod mojego bloku, alarm wył ale jak pracuje się po 16 h to sen wiecie jaki jest.... sąsiadka widziała, zadzwoniła na policje... a policja zanim sie zebrała to auto zniknęło..... kupiłem kolejne audi.. i z bólem serca wydałem 1600 na OC+AC ale teraz już nie mam traumy, że po stracie auta jestem w czarnej d*pie z długami..... Jedyne co moge powiedzieć to oduczyłem się dawać fotek samochodu na fb, nk itp. bo z dochodzenia wynikało, że trop był właśnie po takich portalach( nawet ze względu do przynależność do klubu całe forum było sprawdzane ) a co do samej sytuacji to na prawde albo byli cyknięci w miejscowości.. albo to typowe łebole co jebali fure na farta.
Bart-S Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Dziś nareszcie zakończyła się sprawa skradzionego auta... Spotkaliśmy się w sądzie, kończąc rozprawę ugodą na kwotę 22 000zł.
Rosemeyer Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 No to dawaj nr konta i ruszamy... Jak mawia klasyk i równocześnie mistrz takich zbiórek - "Alleluja i do przodu!"
Onkel Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Bartek dawaj numer konta. Nas kilka złotych nie zbawi a Tobie pomoże. Wszyscy korzystamy z Twoich opisów a i na PW zawsze chętnie odpowiesz i tak jak u mnie żadnego pytania nie zostawiłeś bez odpowiedzi dlatego teraz nie chodzi o Twoją dume ale o nasze podziękowanie i wyraz szacunku za to co robisz dla tego forum.
Rekomendowane odpowiedzi