Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS5

Gość rob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba był bity, bo szczeliny się nie zgadzają :cool1:

kolor i przód są :kox: jak ja pier*ole :slina:

tylko jakiś delikatny szpoiler by się zdał wg mnie.

Opublikowano

skoro juz jezdza,to co siedzi pod maska?

Na razie trzech małych chińczyków.

Audi kończy prace nad nową jednostką :decayed:

Opublikowano

są sprzeczne informacje. Jedna, że wolnossak V8 ulepszony BNS (przeprogramowany ecu i inny wydech...)a druga, że do tego uturbiony ( biturbo). Nie wiadomo któremu źródłu dać wiarę jedno jest chyba pewne 450km (450nm?)wcześniej jeszcze była plotka, że może mieć silnik z RS6...

Opublikowano

są sprzeczne informacje. Jedna, że wolnossak V8 ulepszony BNS (przeprogramowany ecu i inny wydech...)a druga, że do tego uturbiony ( biturbo). Nie wiadomo któremu źródłu dać wiarę jedno jest chyba pewne 450km (450nm?)wcześniej jeszcze była plotka, że może mieć silnik z RS6...

Jak będzie silnik z RS6 to JEDZIESZ ZIOM!!!!!!!

Opublikowano

Jak będzie silnik z RS6 to JEDZIESZ ZIOM!!!!!!!

taaa JAZDA... zapomnij o silniku z RS6 :no: to by był strzał we własne kolano dla Audi...

Opublikowano

moze dadza v8 i kompresor, bo jak zauwazyc to S4 b8 to bajka i strzal w 10

Opublikowano

tylko jakiś delikatny szpoiler by się zdał wg mnie.

Patrząc na pierwszą fotke wydaje się, że coś może wyłazić jednak z tylniej klapy.

Możliwe, że ma aktywny spoiler tak jak w TT, R8 i Bugatti.

Opublikowano

Niestety chlopaki potwierdzona informacja z AUDI-----RS5 bedzie mialo 4.2 FSI bez turbo 450 KM (Slabo)w sprzedazy w Polsce w Czerwcu!!!

Opublikowano

Niestety chlopaki potwierdzona informacja z AUDI-----RS5 bedzie mialo 4.2 FSI bez turbo 450 KM (Slabo)w sprzedazy w Polsce w Czerwcu!!!

daj jakieś źródło do tego info

Opublikowano

Nie wierzę.

Proszę o źródło informacji.

Opublikowano

Nie wierzę.

A czego się spodziewasz ba$ior skoro nie wierzysz??

Opublikowano

Nie wierzę.

Spodziewam się doładowanej jednostki. Coś na turbinie lub kompresor ale nie wolnossąca jednostka. Myślę nad podwójnie lub pojedynczo doładowanym motorem 3.0 lub 4.0 :)

Opublikowano

Nie wierzę.

Spodziewam się doładowanej jednostki. Coś na turbinie lub kompresor ale nie wolnossąca jednostka. Myślę nad podwójnie lub pojedynczo doładowanym motorem 3.0 lub 4.0 :)

Obyś miał rację :cool1: Ale ja cały czas obstawiam hi-reving 4.2 V8 i chciałbym się mylić... :mysli:

Opublikowano

Nie wierzę.

Obyś miał rację :cool1: Ale ja cały czas obstawiam hi-reving 4.2 V8 i chciałbym się mylić... :mysli:

Jestem przekonany, że się mylisz. Jesteś w straszliwym błędzie :)

Opublikowano

Moze byc i 4.2FSI... S5 jest szybkie, wiec RS5 bedzie mialo wystarczajaco duzo mocy ;)

Opublikowano

zrodlem informacji jest kierownik pewnego salonu AUDI w Polsce.Podobno bylo ostatnio zebranie czy spotkanie wszystkich znaczacych sie serwisow audi i rozmawiano o planach audi na 2010 rok i jak by mi nie pokazal na kompie ze taki ma byc silnik to sam bym nie uwierzyl bo tez myslalem ze bedzie 4.2 biturbo :>

Opublikowano

W takim razie ciekawy jestem czy to RS5 da radę zczipowanemu S5 3.0 TFSI... :gwizdanie:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...