chmiel25 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a kto mu to stroił ? Nie wiem czego tyczy się pytanie?? Ja mam z A6 2009 rok moge ci spisać jaki mam dokładnie numer.
Piotrek98igo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 kto wystroil to turbo, u jakiego tunera byl robiony soft pod to
olovski Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja mam z A6 2009 rok moge ci spisać jaki mam dokładnie numer. zapodaj jak mozesz
chmiel25 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 kto wystroil to turbo, u jakiego tunera byl robiony soft pod to Turbo jest nie wystrojone jeszcze narazie jest soft z czasów ori gt1749va na 1,6 bara wgrany przez UYSEGO. Nie mam czasu się zebrać żeby zrobić porządek z softem. Jutro postaram ci spisać numery.
olovski Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Łaszczu i jak mierzyles miesci sie turbawa??
chmiel25 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Łaszczu i jak mierzyles miesci sie turbawa?? Łaszczu chyba nadal na wakacjach. Mieści się skoro weszła do Passat B5 i to wsadzone jest GTB2056vk.
olovski Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Łaszczu i jak mierzyles miesci sie turbawa?? Łaszczu chyba nadal na wakacjach. Mieści się skoro weszła do Passat B5 i to wsadzone jest GTB2056vk. masz jakie foto jak to wyglada ile miejsca jak grucha zamontowana itp??
Łaszczu Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Łaszczu i jak mierzyles miesci sie turbawa?? Siema. Już wróciłem z wakacji. Postaram się w tygodniu ogarnąć i pomierzyć jak się mieści te turbo w A4 B5
olovski Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Siema. Już wróciłem z wakacji. Postaram się w tygodniu ogarnąć i pomierzyć jak się mieści te turbo w A4 B5 pieknie tylko na to czekam [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 19:33_________________________________________________a no i siekies logi czy wykres tak co by naocznie widac bylo co i jak wstaje hehe
Jarol Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 I zrób jeszcze logi jak to dmucha
juby_p Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 I zrób jeszcze logi jak to dmucha No właśnie bo nie wiem czy iść w to czy nie
aju Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 to ile na tym można ugrac w porównaniu do brd
olovski Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 to ile na tym można ugrac w porównaniu do brd wedlug tabeli wydajnosc ma do okolo 230kunia
chmiel25 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 to ile na tym można ugrac w porównaniu do brd Do 250 ps według zapewnien MRmotors By ragallotti czy jak mu tam. Jeśli się uda to logi bedą przed finalnym strojeniem. pozdro
Jarol Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Ale która ma wydajność na 250km?? Gtb1556 cz Gtb2056??
dejf Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 I zrób jeszcze logi jak to dmucha No właśnie bo nie wiem czy iść w to czy nie Juby, to jakby co to hurtowo do Mariusza pojedziemy, bo mnie to też interesuje Dziś już dzwoniłem właśnie do miejscowego tunera to mówił, że do poprzecznego ASZ trzeba tą flansze jak wyzej plus kolektor wydechowy od passata...
stanley Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 I zrób jeszcze logi jak to dmucha No właśnie bo nie wiem czy iść w to czy nie Juby, to jakby co to hurtowo do Mariusza pojedziemy, bo mnie to też interesuje zobaczymy jak rozwinię się temat, zawsze można mr robaka odwiedzić tylko czy 200KM jest bezpieczne dla rodzinnego AJMa ? :gwizdanie: Bo większej rzeźby ( czyt. wymiana słupka) to mi się nie chce robić
dejf Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 I zrób jeszcze logi jak to dmucha No właśnie bo nie wiem czy iść w to czy nie Juby, to jakby co to hurtowo do Mariusza pojedziemy, bo mnie to też interesuje zobaczymy jak rozwinię się temat, zawsze można mr robaka odwiedzić tylko czy 200KM jest bezpieczne dla rodzinnego AJMa ? :gwizdanie: Bo większej rzeźby ( czyt. wymiana słupka) to mi się nie chce robić Stanley, zawsze można wystroić na mniej A czy bezpieczne - to już później dużo zależy od prawej nogi...
Stichy Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Jesli mozna zapytac - jakie koszty Gtb 17... w porownaniu do brd bo nie ukrywam ze tesknie za pobieraniem sie z niskich obrotow, ale nie zamienie sie zas za te wyzsze na BRD
dejf Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Jesli mozna zapytac - jakie koszty Gtb 17... w porownaniu do brd bo nie ukrywam ze tesknie za pobieraniem sie z niskich obrotow, ale nie zamienie sie zas za te wyzsze Nowa gtb1756vk 550 euro. http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=304079 Nie sądzę żeby góra była kiepska jeżeli teoretycznie wystarcza na 230ps. Szkoda, że tam w tej tabelce na 1 str. nie ma BRD do porównania... Może zna ktoś te wymiary, może pomierzyć?
Rekomendowane odpowiedzi