Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaką książkę czytasz...teraz !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek o książkach , co kto czyta i co poleca , może ktoś ma coś do sprzedania ??!!

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 09:52_________________________________________________Heh właśnie przerabiam całą serię z Eberhardem Mockiem , jestem na etapie "Dżuma w Breslau" . Serio polecam Krajewskiego , czasami ciężko się czyta z powodu wielu niemieckich nazw i zwrotów ale wciąga i zaskakuje , dobry polski kryminał.

Opublikowano

Fajny temat :cool1:

Wczoraj skonczylem: The Big Short: Inside the Doomsday Machine

31URMBQ-FZL._SL500_AA300_.jpg

Teraz zabieram sie za: The Grand Design

the-grand-design.jpg

Opublikowano

No ja w tej chwili dwie książki: "Java 2. Podstawy" Cay'a Horstman'a oraz "Oracle Database 11g i SQL. Programowanie" Jason'a Price'a.

Może i jest mało bohaterów, i akcja taka mało wartka, ale i tak są fajne :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

W tamtym tygodniu skończyłem "Człowiek Nietoperz" Jo Nesbo (polecam całą serię 8 książek), Simon Beckett był wcześniej, teraz Stephen King "Skazani na Shawshank", którą za chwilę kończę. Kupiłem właśnie 13 książek tego autora i czekam na paczuszkę. Jestem maniakiem książek, jedną tygodniowo odkładam na półkę i z kupki obok biorę następną. Polecam książki Jamesa Clavella: Król szczurów, Shogun itd... Polecam jeszcze "Kompania braci" Stephena E. Ambrose'a jeżeli ktoś lubi II wojnę światową, a nie lubi suchej wiedzy podręcznikowej. Kupię książkę Andrzeja Bryla "Zawodowiec"...

Opublikowano

Jeśli chodzi o polecane książki, to jeśli ktoś gustuje w SF, to:

"Gra Endera" (Orson Scott Card) - chyba najlepsza książka SF, jaką kiedykolwiek czytałem :good: :good: :good:

"Piętaszek" (Heinlein Robert Anson)

"Dziewięciu książąt Amberu" oraz "Karabiny Avalonu" (Roger Zelazny) - w sumie ukazało się 10 tomów tej sagi, ale tylko pierwsze dwa są naprawdę świetne

oraz dwie polskie powieści SF Jerzego Broszkiewicza, które czytałem jako dzieciak, ale do których chętnie wracam w wolnych chwilach: "Ci z dziesiątego tysiąca" oraz "Mój księżycowy pech"

Opublikowano

ja polecam książkę :

147551.jpg

nie tylko o 2Pac-u ale też ogólnie o gangsta rapie z lat 90-tych :good:

Opublikowano

dłuuugo nic nie czytałem , ale na dniach chce sobie przypomnieć twórczość Sapkowskiego :cool1:

Opublikowano

James Rollins "Amazonia". Ogólnie bardzo polecam książki tego gościa, porównywany jest z ikoną powieści przygodowych Clive'm Cusslerem. Jednocześnie czytam też J. Clarksona i jego felietony zebrane w książce "Świat wg Clarksona cz.3:na litość boską...", w międzyczasie słucham też audiobooka "sprawiedliwość owiec" L. Swann - jak ktoś chce poczuć jak wygląda śledztwo prowadzone przez owce i jak zabawnie jest to przedstawione to polecam :good:

Opublikowano

Dobry temat, ja obecnie czytam to:

0017835b_medium.jpeg

:kox:

P.S.

:sick3:

Opublikowano

FOOK... aż mi głupio bo nic nie czytam :(

Opublikowano

a ja zgłebiam to...

czlowiekcover3dsmall.jpg

Opublikowano

karwa myślałem, że nikt już nie czyta książek tylko głupoty z netu :decayed:

polecam A.Pilipiuka Oko Jelenia - 6 ksiażek w cyklu, wyszła właśnie 6!

przeczytałem pierwsze 4, kolej na dwie ostatnie :wink4:

32761238.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

A.Pilipiuka Oko Jelenia

no streszczenie ciekawe.......pożyczysz ? :>

Opublikowano

dłuuugo nic nie czytałem , ale na dniach chce sobie przypomnieć twórczość Sapkowskiego :cool1:

Właśnie jestem w trakcie czytania Wiedźmina (Chrzest Ognia) I polecam :good:

Opublikowano

ja wciągam każdą książkę clarksona

Opublikowano

Ja wszystko Graham Mastertona :naughty:

Ostantnio żona namówiła mnie na Miasteczko Salem Kinga. Teraz czytam Złego Leopolda Tyrdmanda.

Opublikowano

Ojciec Chrzestny :cool1:

Opublikowano
  • Autor

może ktoś już czytał "Niegodziwcy" L&S Hammerów , warto bo nie wiem czy zamawiać??

Opublikowano

Skończyłem Piotra Blooda, Rafaela Sabatiniego i Straceńców z Nawarony Alistaira MacLeana. Polecam książki MacLeana, trzymają cały czas w napięciu:)