medik Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sypniewskiego książka bardzo fajna, ukazuje jak alkohol może zniszczyć człowieka. Zapowiadał się na Gwiazdę, został alkoholikiem. Podobnie książka Rodmana, z tym, że jemu jednak trochę się udało. Miał swój czas, zarobił miliony.
T-żółw Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 J.K.Rowling Trafny wybór skończona, ciekawa jak ktoś lubi opowieści o stosunkach międzyludzkich. Zaczynam Spowiedź heretyka o Nergalu
medik Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Cenckiewicz - " Atomowy szpieg " Trochę ciężka ale nie ma się co dziwić, dużo tekstów źródłowych.
marec-ki Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Filmu jeszcze nie widziałem. Póki co oglądam serial Służby specjalne. Czy możecie polecić jakąś fajną książkę opisującą to co przedstawia film/serial ?
Joziek79 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Ja katuje Koontza i Mastertona, bardzo mi podchodzą ich książki. Kingiem też nie pogardzę Z racji że zacząłem oglądać serial Wirus (The Strain ) i bardzo mi się podoba książka już przygotowana jak tylko skończe Stukostrachy
T-żółw Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Spowiedź heretyka skończona - polecam jeśli ktoś chciałby przybliżyć sobie osobę Darskiego, sporo fotek i ciekawostek. Teraz Korsarz - C.Cusslera - poczytny pisarz a dopiero jego pierwsza książkę czytam, od razu kupiłem 3 różne wiec nadrobię trochę
marec-ki Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 5 maja ma się ukazać trzecia książka Masy
bediks Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Złe psy koniecznie muszę zaliczyć a kolejna część od masy to porachunki polskiej mafii
trzacha197444 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Złe psy koniecznie muszę zaliczyć a kolejna część od masy to porachunki polskiej mafii
T-żółw Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 teraz czytam to http://lubimyczytac.pl/ksiazka/5733/najwieksze-tajemnice-spraw-mrocznych-upiornych-i-niewyjasnionych
astronaut Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 teraz czytam to http://lubimyczytac.pl/ksiazka/5733/najwieksze-tajemnice-spraw-mrocznych-upiornych-i-niewyjasnionych i co panie kolego jak wrazenia? mozecie sie smiac ale uwielbiam takie klimaty
marec-ki Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Muszę powiedzieć, że trzecia książka Masy już mniej ciekawa. Myślałem, że ciekawiej przedstawią to w jaki sposób odbywały się porachunki. Pewnie będą kolejne części ale nie wiem czy coś ciekawego dla opinii publicznej byłby w stanie przekazać.
trzacha197444 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Muszę powiedzieć, że trzecia książka Masy już mniej ciekawa. Myślałem, że ciekawiej przedstawią to w jaki sposób odbywały się porachunki. Pewnie będą kolejne części ale nie wiem czy coś ciekawego dla opinii publicznej byłby w stanie przekazać. Jak go wcześniej nie odstrzelą. Ostatnio jakieś jaj wyszły z jego "dyskrecją"
T-żółw Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 i co panie kolego jak wrazenia? ciekawa książka, wszystkie tematy liźnięte po trochu. teraz http://lubimyczytac.pl/ksiazka/36360/kolor-zbrodni
Kamyk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 zacząłem historie prokuratora Szackiego lecę od początku, czyli na razie Uwikłani świetnie się słucha rzecz jasna Zygmunt Miłoszewski
Kamyk Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 skończyłem trylogię Szackiego dla wielbicieli kryminałów, rewelacja bardzo mi się podobała polecam
rybus85 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja znów Nekroskopa Tym razem mam zamiar wszystkie tomy, a nie tylko pierwsze 5 Na telefonie w pracy jak mam czas,więc trochę to zajmie czasu
Rekomendowane odpowiedzi