Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2 urodzinki naszego klubu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholera , tak byłem zaganiany , że na śmierć zapomniałem , że 8 lutego nasz klub obchodził 2 rocznicę powstania. :gupek2:

Chciałem podziękować Wam wszystkim za to , że jesteście i pomagacie w rozwoju klubu.Ogromne podziękowania dla "pomarańczowych" za pomoc i dla "zielonych" za pilnowanie porządku.

Przez te 2 lata dużo się zmieniło.Poznałem mnóstwo super ludzi.Ciesze się , że nasza praca nie idzie na marne.Najbardziej budujące są opinie , że ktoś dowiedział się cennych rzeczy z forum , albo , że zaoszczędził sporo pieniędzy dzięki naszym poradom i naszej pomocy.

Tak więc dzięki raz jeszcze , bo gdyby nie Wy , nie byłoby tego wszystkiego :thumbup:

Wasze zdrówko :drunk:

Opublikowano

Wasze zdrówko :drunk:

Prezes pije :polew: nie wierze :shocked:

Równiez przyłaczam sie do podziekowan - naprawde udalo sie stworzyc swietne spoleczenstwo fanów A4 :naughty:

Opublikowano

forum jest super swietni ludzie duzo przydatnych porad :oklaski:

nie jestem od poczatku powstania tego forum ale jest mi bardzo milo przebywac na nim i kozystac z rad i pomagac innym

pozdrawiam :hi:

Opublikowano

prezes dzieki za wszystko :notworthy:

z tej okazji napewno w Wisle :drunk:

dzięki wszystkim ! :th:

Opublikowano

Forum dobra sprawa ... najlepsza :notworthy:

Duzo sie można nauczyć i podzielić wiedzą :naughty:

Oby tak dalej :th:

Opublikowano

Przyłączam się do gratulacji dla założyciela (Prezesa) :notworthy: i pozdrawiam wszystkich, którzy współtworzą to fajne środowisko. :):kox:

Opublikowano

Dziękuje Kasiu... staram się jak mogę... :cool::decayed::polew::naughty:

Super ludzie, super atmosfera :>

Dzięki i dalej do przodu :evil: :th:

Opublikowano

Forum dobra sprawa duzo rzeczy mozna sie tu dowiedziec , niech rosnie w siłe A4 klub :oklaski: :thumbup:

Opublikowano

łubu dubu, łubu dubu, nie żyje..... :drunk:

dzieki wszystkim za to ze twozymy tak :kox: -arska wspolnote bez ktorej sobie w zasadzie juz zycia nie wyobrazam. teraz tylko odliczac czas do wisly i ... :gwizdanie:

Opublikowano

No to, niech nam zyje 100 i jeszcze drugie 100 lat nasze kochane Forum, wraz ze wszystkimi :kox:-iarskimi ludziskami bez których nie byloby tego całego zamieszania :>

Hugo-na Twoje ręce -jako ojca tego forum skladam szczególne podziękowania oraz gratulacje! Miałeś Chlopie świetny pomysł :th:

No i do szybkiego zobaczenia w Wiselce ! Tra, lalalala :drunk:

Dorota

Opublikowano

Ja również przyłanczam sie do gratulacji. Te forum to świetna sparawa :th: Podziekowania dla prezesa i wszystkich ktorzy staraja sie pomóc :notworthy:

Pozdrawiam

Opublikowano

wielkie gratki dla wszystkich, którzy dołożyli swoje trzy grosze w budowaniu klubu :a4fan:

Opublikowano

Oczywiscie gratulacje i szacun :notworthy: dla wszystkich którzy tworzą to forum i klub. W Wisle bedzie okazja do oblewania 2 urodzin :drunk:

Ja to mam jeszcze jeden, szczegolny i osobisty powod do podziekowań dla Hugo. :notworthy: Gdyby nie pomysł na forum to nie poznalbym Angeli :wink4:

Opublikowano

Oczywiscie gratulacje i szacun :notworthy: dla wszystkich którzy tworzą to forum i klub. W Wisle bedzie okazja do oblewania 2 urodzin :drunk:

Ja to mam jeszcze jeden, szczegolny i osobisty powod do podziekowań dla Hugo. :notworthy: Gdyby nie pomysł na forum to nie poznalbym Angeli :wink4:

chciałeś powiedzieć gdyby nie Warsaw team :kox:

Opublikowano

i nie przeżyłbyś najlepszego Sylwestra w życiu... :naughty:

Opublikowano

Swietne forum...swietni ludzie......

Gratulacje Hugo..... :notworthy: :oklaski: Oby tak dalej.... :th:

Przez ten czas, ktory z wami jestem poznalam mnostwo wspanialych ludzi.....dzieki wam wszystkim za to ze jestescie.....

No i oczywiscie...dzieki forum poznalam moja milosc-Slawka :naughty: tak...tak....o Tobie mowie kochanie :wink4:

Opublikowano

A4-KLUB. CONNECTING PEOPLE. :cwaniak1:

Opublikowano

Dzięki forum po raz pierwszy uzależniłem się-pozytywnie.Poznałem wspaniałych ludzi,pełnych zapału,chęci do działania. Po raz pierwszy samochód stał się dla mnie czymś bardzo ważnym-bo dzięki niemu poznałem Was...

Hugo :hi:

Opublikowano

chciałeś powiedzieć gdyby nie Warsaw team :kox:

dokładnie :thumbup:

i nie przeżyłbyś najlepszego Sylwestra w życiu... :naughty:

no tego Sylwka to bede pamietał długo... :polew:

A tak w ogole to szkoda ze w sobote sie nie napijemy razem :confused4:

tak...tak....o Tobie mowie kochanie :wink4:

no ja mam nadzieje ze o mnie :wink4:

Opublikowano

Gdy komus opowiadam o forum patrzy na mnie jak na "Idiote" Pyta co? Wydaje mu sie ze to banda bogatych gnojków ktora nic nie robi a rodzice daja kase na auta a tu prawde mowic sami "powazni" :gwizdanie: ludzie :) Miło mi ze mogłem Was pozanc i wielu rzeczy sie nauczyc.

Calemu A4 - KLUB.PL wielkie podziekowania :notworthy: