Młody Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jest: - zderzak przedni S4 - zderzak tył S4 - listwy boczne S4 - xenon 6.000K (halogeny też) - sprężyny H&R -35mm - felgi 19" RS6 ori :gwizdanie: - czarny grill S4 - lampy tył led - układ wydechowy dwa tłumiki - końcówki wydechów - głośniki Bose - lotka s line - nawi RNS-e - moduł Bluetooth (fabryczny ) - gałka s - line - listwy (szczotkowane aluminium ) s line - pakiet oświetlenie - wszystkie żarówki w środku wymienione na led białe - tarcze ATE nacinane + czarne zaciski - usunięte znaczki A4/ TDI - kiera od B7 multi - czarne kierunki - fotele s linie z B7 full - bi-xenon - tunel bez uchwytu tele. - czarna wykładzina (plastiki progów boczki , schowek) - boczki tył z roletami . Tak było i był s line Plany - ciemne szyby- czarne relingi- - kiera od B7 multi- - sportowe fotele I tak ma zostać S4 schwarz RNS-E S4 Felgi grafitowe RS6 Kierownica z B7 multi skóra Zima / Wiosna 2009 Czarne kierunki :> mały mod a cieszy Czarne relingi Wiosna 2009 Fotele s line z B7 Plany : -podsufitka s-line (czarna) -kiera od TT. -wymiana reszty plastików na czarne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ten grill i dolna kratka wygladaja fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ten grill i dolna kratka wygladaja fatalnie Dokładnie.Niby o gustach się nie dyskutuje,ale to jest porażka,przy tak ślicznym samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Dolna dokładka zostanie zmieniona z całym zderzakiem a grill zostaje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woncki Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie rób nic więcej ponad to ... A jeśli już , to cofnij do serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtusania Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 spoko jest chlopaki, ja bym jeszcze kupil na allegro listewki chromowe na metry, ale tak na powaznie grilla sie pozbadz wraz z kratka a Rieger to tez nie za dobry pomysl, nie lepiej zalozyc od esy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wiadomo jaki będzie odzew, na tym forum raczej wszyscy wolą Ori tuning, i ja też do nich należe, jak bym zobaczył taki przód w lusterku wstecznym to lekko bym się uśmiał, zrób coś z tym masz ładne auto nie szpeć go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 nie chce byc niemily ale miales moze wczesniej calibre ? nie razi cie to ile tam jest chromu ? we wszystkim wg mnie trzeba zachowac umiar dla mnie lipa .... ale to tylko moje skromne zdanie wroc do serii .... albo zrob ja na s4, wtedy bedzie zdecydowanie gustowniejsza brewki tez juz chyba niemodne sa tak samo jak chrom tablice.... wg mnie lepiej nie ruszac auta niz wydac 300zl i obkleic je "chromem" bo nie na tym tuning polega mozna dobrze i wydac duzo albo mozna lipnie i wydac malo ale skoro tobie sie podoba to bede tolerancyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek79 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Koledzy no nie przesadzajcie.... A tak sie chciał młody pochwalić ,a wyście go z bł..em zmieszali Powiem tak - witaj w rodzinie brachu... A każdy niech robi co lubi... Ale tak szczerze: młody ściągnij to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No dobra zmienię grill bo jeszcze mnie będziecie gonić postaram się o cały czarny od s- line. Ale czego chcecie od zderzaka rigera? to jest ten http://shop.rieger-tuning.com/popup_image.php?pID=1064 A wczesniej miałem golf-a IV a nie calibre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek79 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Zderzak bardzo ładny ,tylko koledzy zaraz zaczną swoje że nie ori. Jak prześledzisz forum to zauważysz, że tutaj wszyscy na tym punkcie lekkie śmigło mają Ja szczerze też to popieram ,ale ty sie młody nie daj i rób co ci serducho podpowiada :th: U mnie też przed golfik IV był. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja nie wiem co jest z tymi MK4... ja i alvaro tez mielismy je przed B6 :> Przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 i ja tez miałem ;P MK4 przed audi ;P co do grilla wyglada fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek79 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No to może nowy temat Perły z lamusa - powspominajmy MK4 :> Ja byłem zadowolony :th: No ale to młodego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Co do grilla no zmienie, zderzak jest 100% orginał zamawiany był bezposrednio w niemczech. Jeszcze chcę listwy od S4 albo s-line na drzwi :th:fajne są. Fajne macie samochody, nie podobają mi się sedany wiadomo bardziej avant ale to moje zdanie. Co do golf-a IV to miałem go prze 5 lat i jedna awaria jaka mi nie pozwoliła jechać dalej to pompa wody. Kumpel ma 1.9 Tdi 115 koni i smiga prawie jak ja a4 i ma wresję ocena"s czy cos takiego srodek jest za***isty cały niebiesko-szary. Ja nie miałem wypasa zwykłe 1.4 16V. A Wasze jakie były? Aha i dzięki Radek79 za wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek79 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Mój MK4 był AHF 110 Km seria zrobione na 140 Km Miałem Alu 18" i problemy przez to z zawieszeniem - błedy młodości Młody a może jakaś fotka środka albo napisz coś o wyposażeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Srodek zostaje seryjny znaczy nic nie zmieniam po za nagłosnieniem wymieniłem na głosniki Bose i chce radio zmienić. A tak to skrzynia 6 biegowa, szyby ele. ale to chyba standart :> klima, nawigacja między zegarami i tempomat. Cały szary zrobię zdjęcia za 2 , 3 dni. Pewnie to głupie pytanie ale jak się sciąga przedni zderzak? gdzie on jest mocowany? i jak zmienić tylna dokładkę? oraz żarówkę w kierunkach przednich lamp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Żarówki wymienia sie poprzez odkrecenie dwoch przednich i poluzowanie dwoch tylnych mocowan lampy, wyciagasz lampe i wymieniasz żarówki, było na forum trzeba poszukac moze jest zdjecie A co do zderzaków i dokładek to popatrz na allegro jak wygladaja mocowania na zderzakach i bedziesz wiedzial gdzie są sruby i zatrzaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Grill, kratka na dole i "brewki" na lampach... porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi