Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tak wszystkie 4x tapicerki drzwi , dolne części konsoli , progi , słupki to co było jasne zostało zmienione na czarne . Została deska i kiera do wymiany Zamien sie z boberkiem... on ma jasne wnetrze i czarna kiere, a Ty ciemne wnetrze i jasna kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A jeśli byś chciał sprzedać to biorę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Interesuje mnie listwa tylnego zderzaka, w ori jest satynowa... jak sprawiłeś,że jest czarna? Na PW można jakieś info na ten temat? No i kierunki, gdzie dorwałeś, bo w Polsce ciężko kupić coś ciekawego... nie licząc dymionego dziadostwa. pojechał do aso i kupił czarną można też pomalować :gwizdanie: kierunki na ebay są :> Młody jaką folie masz na szybach wyjebanie wygląda z jasną felą :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Listwa w ASO kosztuje 180PLN, wiec nawet nie oplaca sie malowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Listwa tak jak mówi Flyer w aso 185 zł chyba Wuju folia to 20% wszystkie szyby a ten klikacz jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 wyjebanie wygląda z jasną felą :kox: Ale jak tłumaczyłem jednemu z drugim, żeby zostawić sreberko, bo znacznie lepszy efekt jest to się sadzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 wyjebanie wygląda z jasną felą :kox: Ale jak tłumaczyłem jednemu z drugim, żeby zostawić sreberko, bo znacznie lepszy efekt jest to się sadzili czarna i grafit też robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 wyjebanie wygląda z jasną felą :kox: Ale jak tłumaczyłem jednemu z drugim, żeby zostawić sreberko, bo znacznie lepszy efekt jest to się sadzili czarna i grafit też robi robotę Du.a tam - tak sobie tłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wyjebanie wygląda z jasną felą :kox: Ale jak tłumaczyłem jednemu z drugim, żeby zostawić sreberko, bo znacznie lepszy efekt jest to się sadzili czarna i grafit też robi robotę Du.a tam - tak sobie tłumacz jakoś muszę żałuje że nie jebnąłem swoich na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Trzeba było słuchać wujaszka KOvala i zostawić jak były Następny sezon się poprawisz wuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Trzeba było słuchać wujaszka KOvala i zostawić jak były Następny sezon się poprawisz wuju to bym w przyszłym sezonie malował na czarno a tak teraz mam czarne.. a później sprzedam i kupie inne albo już teraz po co czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagadula Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Prawie jak siostry Tylko ja mam 18' RS6 ;( Czarną listwę na zderzak już zamawiam , podaj numer Grille masz czarne ori czy malowane , bo nie doczytałem nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Czarną listwę na zderzak już zamawiam , podaj numer Grille masz czarne ori czy malowane , bo nie doczytałem nigdzie tu masz wszystkohttp://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 No musiał wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ale dobrze ze sie nawrocil na dobra droge .... swoja droga z najbrzydszej b6 jaka widzialem zrobila sie przezajebista kosa zreszta ty nie lepszy ale wybaczam ci dawne lusterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Dlatego klub potrafi nawrócić na dobrą drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ostateczną decyzją samochód jest na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ile byś sobie wołał za nią Mlody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wow! A czemu? Znudzil sie, czy jakies problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi