MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 :bicz3: :bicz3: :bicz3: co za żli ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jedna płeć przeciwna ale takie życie jak to powiedział kiedyś Robert(waski) młody może ładować kasę w samochód bo nie ma żony i dzieci ech teraz rozumiem co miał namyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 to są tak zwane prawdy życiowe :polew: ja sobie przed ślubem jeszcze kupiłęm B6 żeby póżniej kłopotów nie było :tongue4: Jedna płeć przeciwna ale takie życie jak to powiedział kiedyś Robert(waski) młody może ładować kasę w samochód bo nie ma żony i dzieci ech teraz rozumiem co miał namyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Co Wy za zony macie... ja robie swapa i kobieta sie nie moze doczekac Audi w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja jeszcze nie mam-mam obiecane progi S4 od Przyszłej Niedoszłej Małżonki mej :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Co Wy za zony macie... ja robie swapa i kobieta sie nie moze doczekac Audi w domu To jeszcze nie żona. Nie przesadzajmy ale sam się denerwuje jak ona jedzie 19" i jeszcze inni się bardziej patrzą za nią 19" to chyba jako pierwsze sprzedam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 pier**l to, nie sprzedawaj, banki poczekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Kobitka na 19" to jest to :kox: Powinieneś być dumny a nie denerwować się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Kobitka na 19" to jest to :kox: Powinieneś być dumny a nie denerwować się nie da się :gwizdanie: coś o tym wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A który to rok ? Wszystkie blachy i szyby w orginale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 julo23 w profilu Młodego masz napisany rok produkcji - 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Co Wy za zony macie... ja robie swapa i kobieta sie nie moze doczekac Audi w domu Mam to samo Wszystkie samochody mojej zony, ktore tu pokazywalem byly i sa na 19 i nawet zadnej nieskrzywila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A który to rok ? Wszystkie blachy i szyby w orginale ? blachy i szyby z Niemcowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Klika nowych fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 szkoda że sprzedajesz ;( Piękna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 a tam sprzedaje kiedy dechę zmieniasz na ciemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 a tam sprzedaje kiedy dechę zmieniasz na ciemną Jakoś na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 fura zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ale jak patrze na twoją to muszę koniecznie w swojej ciemne szyby sobie zafundować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zamien sie na kiere z boberkiem On ma ciemna w jasnym wnetrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi