kleju74 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Mam prośbę doradźcie co może być .Na postoju nie zawsze wkręci się powyżej 3000 . Łapie to dość często. W trakcie jazdy zawsze jest ok. Jedynie na postoju raz się wkręca raz nie. Proszę o podpowiedz.
Jarkost Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Tak ma być, jest to fabryczna blokada żeby nie piłować silnika, na sprzęgle nie wkręci ci się powyżej 3000obr., jak wrzucisz luz i nie wdepniesz sprzęgła to ci się wkręci do końca a jak wyłączysz ESP to i na sprzęgle pójdzie na maxa.
kleju74 Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Wielkie dzięki kolego Jarkost jest tak dokładnie jak napisałeś , ja myślałem że jest coś nie tak. Pozdrawiam.
lukashgl Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Przepływomierz ! Podaje wiecej niz potrzeba i sie zapycha ... TEz tak mialem ;] i pewnie dzieje sie wam jak jest cieply ? norginal z bosh 250 zł albo zamiennik kraft 190 innych nie polecam bo reszta to chinole
fusse Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 chlopie co Ty pleciesz. puknij sie w czolo tym przeplywomierzem.
antonio Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Przepływomierz ! Podaje wiecej niz potrzeba i sie zapycha ... TEz tak mialem ;] i pewnie dzieje sie wam jak jest cieply ? norginal z bosh 250 zł albo zamiennik kraft 190 innych nie polecam bo reszta to chinole ŁoJezu
franek84 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Zawstydzicie kolege i już sie nigdy nie odezwie wniosek-TRZEBA NAJPIERW CZYTAĆ -POTEM MYŚLEĆ -NA KONIEC EWENTUALNIE PISAĆ pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi