LEESEC Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Witajcie, bylem rok temu na rajdzie polski dawali naklejki rajdu wiec nakleiliśmy sobie na tylne klapy i wygląda fajnie, ostatnio często widzę subaru z charakterystyczna dla nich świnka np na lusterku, Co myślicie o tym żeby nakleić ja na moje audi? Szczerze odpowiadajcie. Pozdro , Co na to właściciele subarek nie będzie ze wkraczam na ich teren? Jestem fanem imprezy starych ale audi quattro żaden samochód nie pobije
moskal Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 a nie lepiej jakąś naklejke typu Dope itp ???
Janekx Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Jak Ci się podoba to naklejaj. A o reakcję to już pytaj na forum Subaru czy się nie obrażą Zresztą Twoje auto Twoja sprawa co tam naklejasz, ja bym osobiście tego nie nakleił
LEESEC Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 He he a dlaczego bys nie nakleil?
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Nie ma żadnego odniesienia do audi Jak sie podoba to naklejaj, teraz to juz rózne naklejki można spotkać na autach
Janekx Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 dokładnie tak jak piszę kolega. Do Audi bardziej pasuje DOPE Zresztą skoro o to pytasz to sam masz wątpliwości czy coś takiego na audi nie będzie dziwne i trąciło tandetą
LEESEC Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Wlasnie o to chodzi, wzor mi sie bardzo podoba tylko mam watpliwosci delikatne i potrzebuje popchniecia w ktoras strone
Armi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Moim zdaniem średnio :gwizdanie: trochę jak wheel whores do małych felg
aju Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 to jak JDM na audi [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 19:32_________________________________________________ Moim zdaniem średnio :gwizdanie: trochę jak wheel whores do małych felg
marcin_o23 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 kolega ma w s3 8p na lusterku satynowym tego prosiaka i nawet jako tako to wygląda, a czy pasuje do audi to już wiadomo że nie, ale kto ci zabroni naklejać
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Moim zdaniem średnio :gwizdanie: trochę jak wheel whores do małych felg Albo do kapsli
grubcio1980 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Mi się marzy naklejka Battalion'u (jeszcze mnie nie chcą ale...), może uderz w coś klubowego? P.S. Prosiaczek fajny, ale skoro do subaru......???
slepy Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Moim zdaniem średnio :gwizdanie: trochę jak wheel whores do małych felg ja do mich 18" bym serduszka nie przylepił , jakoś mój wzór nie kojarzy mi sie z Whore
aju Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 no i 18 to nie jest duża felga ja przy 19 miałem mocną wątpliwość
slepy Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 no i 18 to nie jest duża felga ja przy 19 miałem mocną wątpliwość ale w Wheel Whores nie chodzi tylko o duże koło, ale i o ciekawy wzór i jakiś pomysł na nie
aju Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ja miałem pomysł, schować opony w nadkolach Poza tym dla mnie prawdziwe k**ewskie koło to duże koło, wiem że ludzie udziwniają, wiele "małych" kół mi się podoba ale dla mnie to nie jest to co ja lubię, a w tym wszytkim chyba chodzi o to żeby nam samym się coś podobało
slepy Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ja miałem pomysł, schować opony w nadkolach Poza tym dla mnie prawdziwe k**ewskie koło to duże koło, wiem że ludzie udziwniają, wiele "małych" kół mi się podoba ale dla mnie to nie jest to co ja lubię, a w tym wszytkim chyba chodzi o to żeby nam samym się coś podobało dokładnie, tyle że pojecie duże koło jest względne bo w b5 19" wygląda na duże, a w Golfie 2 już 15 robi robotę
aju Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 wiem, dlatego duże koło to pojecie względne, dla mnie jest to maksymalne jakie można wsadzić do danego auta, bez ostrych przeróbek... no ale chyba to temat o prosiaku z subaru to nie pitu pitu w temacie
Gattis Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 jak dla mnie prosiak na audi tak troche nie teges...moze dlatego ze widze sporo aut z tą świnka
Inkognito Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 a co myślicie o DC a'la ken block??
Rekomendowane odpowiedzi