Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to wypas widzę, siedzi sobie w ciepełku :good:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ładuje ONLY przez maskę :) 100% w MMI

:decayed: już stan naładowania u mnie 40 % jeszcze pare godzinek i powinno byc cacy :kox:

WRC ja nie mam tej blaszki co u Ciebie jest na czerwono :cool1:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 12:01_________________________________________________

No to wypas widzę, siedzi sobie w ciepełku :good:

hmmm nie tak dokońca jest że w ciepełku heheh

Opublikowano

Ale zawsze to lepiej niż w B6/B7 :wink4: nie tak szybko zimno się robi w środku.

Opublikowano
WRC ja nie mam tej blaszki co u Ciebie jest na czerwono

Poka fotę jak tam to u ciebie jest :wink4:

Opublikowano

dziś umyłem auto... i "przy okazji" zauważyłem, że ktoś kto nie umie manewrować przetarł mi cały tylny zderzak :wallbash: jak auto było brudne to nie było tego widać :confused4: na szczęście w garażu czeka zderzak S-line..

Opublikowano

Idę do Siebie zobaczyć co i jak ;)

Grzes jakim pradem ładujesz AKU ? ładujesz przez maskę i podłączenie czy bezpośrednio AKU

Co wy tam prądnice macie ,że musicie doładowywać akumulator ?

U mnie zawsze aku 100% , jeszcze nigdy nawet po tygodniu postoju na mrozie tak pokazuje :cool1:

Opublikowano

U mnie zawsze aku 100% , jeszcze nigdy nawet po tygodniu postoju na mrozie tak pokazuje

nic tylko się cieszyć :good:

U mnie już też jest 100 % zobaczymy co będzie po nocy :wink4:

Opublikowano

U mnie już też jest 100 % zobaczymy co będzie po nocy :wink4:

Tylko nie zapomnij wyłaczyc radia :)

Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

U mnie też zawsze jest 100%, nawet pomyslałem że coś nie tak zakodowałem ;( i ten wskaźnik guzik działa..

Teraz wszystko się okaże, bo ja na nartach`a furmanka na lotniskowym parkingu przez tydzień na solidnym mrozie..

BTW: Polecam Andorre ,za***iste stoki i mega ceny alko, np Jeam Beam 6,95E , Jack Daniels 12E, Absolut 8E wszystko za litra :kox:

Opublikowano
  • Autor

grom CAGB nie ma 143KM :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

:hi:

Panowie od kilku dni Audiczka zaczela wydawac dziwne dzwieki, konkretnie dzwiek wskazywalby na zacierajace sie lozysko, od 50km/h narastajacy irytujący szum. Podnioslem dzis samochod do gory (tyle bylem w stanie teraz sprawdzic), pokrecilem kolami i cisza, nic nie slychac/czuc zeby ktores lozysko sie konczylo. Ma ktos jakies pomysly?

Opublikowano

Bardzo możliwe. Ja już wymieniałem wszystkie możliwe łożyska kół , niestety słaba strona tych aut , a przebieg dopiero 105kkm :disgust:

Opublikowano

Bardzo możliwe. Ja już wymieniałem wszystkie możliwe łożyska kół , niestety słaba strona tych aut , a przebieg dopiero 105kkm :disgust:

Ja wymieniłem łożysko po 45k , także total porażka Audi. :kwasny:

Dawid ,obstawiam łozysko prawy przód, miałem identyczne objawy jak Ty.

Alavaro: Rzeczywiście mam CAGA teraz już 143 ++, wybrałem CAGB bo nie znałem oznaczenia silnika a moc się zgadzała.

Do dzisiaj można tak wybrać w edycji profilu ,CAGB=143PS :naughty:

Opublikowano

pany

prowokacyjnie będzie, ale kto bogatemu zabroni :tongue4: - czy wiadomo już coś o wersji B 9 ??

Opublikowano

Kamyk, przecież dopiero co jest lift B8 to z B8 jeszcze poczekają ze 3 lata pewnie..

Opublikowano

no właśnie czytałem, dopiero 2014 ......

Opublikowano

z B9 :)[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 09:12_________________________________________________Chłopy - nie zdziwić się jak kogoś zrobi na drodze pozornie zamulona superb :)

http://moto.allegro.pl/skoda-superb-3-6v6-dsg-4x4-salonrp-aso-f-vat-23-i2087363713.html