Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Demontował ktoś może dysze spryskiwaczy z maski? Wężyk pękł mi gdzieś na odcinku znajdującym się wewnątrz maski i muszę to uszczelnić... a połamać szkoda... Wskazówki mile widziane
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l może ktoś się skusi....Audi A4 B8 8K Lederausstattung RS4 Sitze Showcar Airride in Bayern - Frammersbach | eBay Kleinanzeigen Pisze ze za sama zmianę zapłacił 5k€ W tym Bayernie maja fantazje...i pieniądze. Ale żeby alkantara-turkusem obszyć ? Demontował ktoś może dysze spryskiwaczy z maski? Wężyk pękł mi gdzieś na odcinku znajdującym się wewnątrz maski i muszę to uszczelnić... a połamać szkoda... Wskazówki mile widziane WRC zmieniał na mgielkowe, jest opisane dokladnie:wink:
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l WRC zmieniał na mgielkowe, jest opisane dokladnie:wink:Wielkie dzięki już szukam
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Demontował ktoś może dysze spryskiwaczy z maski? Wężyk pękł mi gdzieś na odcinku znajdującym się wewnątrz maski i muszę to uszczelnić... a połamać szkoda... Wskazówki mile widziane To ja dodam, ze nie jest to skomplikowane a w razie pytan pisz... cos bedziemy radzic! Generalnie nie masz czego zepsuc
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Przed chwilką już naprawiłem- wężyk był (całe szczęście) jedynie zsunięty. założyłem i odzyskałem spryski szyb. Dzięki!
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l jakby kto chciał to mam na sprzedaż kpl za cenę 1szt. spryski mgiełkowe z VW ja wracam do ORI bo w A5 słabo ta mgiełka ogarnia szybę
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l jakby kto chciał to mam na sprzedaż kpl za cenę 1szt. spryski mgiełkowe z VW ja wracam do ORI bo w A5 słabo ta mgiełka ogarnia szybę mgielke trzeba podpilowac, zakladalem tez koledze w A5 i fajnie to dziala
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Naczy się za mało wydajne? Może kwestia regulacji? Sam miałem się jutro za to zabrać.
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l po co podpiłowywać jak bez podpiłowania wali już na dach i z tyłu samochody włączają wycieraczki jak ja pryskam - problem jest z tym że boki na dole szyby nie są spryskane i wycieraczki trą na sucho
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Racja, WRC to pisał(o pilowaniu) O ile pamiętam, u niego w B8 to ładnie działa:eusathink:
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l to zalezy tez jak zalozysz spryskiwacz... bo ja jakos znalazlem patent na to, postaram sie porobic foty i wrzucic
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l więc jak coś to mam na sprzedaż - ja dziękuję ... ORI podgrzewane, mgiełkowe - nic nie kombinowane z podcinaniem itp
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Pany, w Q łańcuchy śnieżne zakładać na tył, czy na przód? Mam tylko 1 komplet. Dziadek, chętnie bym skorzystał, ale czasoprzestrzeń mnie ogranicza:wink:
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l oj chyba to nie jest dobry pomysł żeby tylko na jedną oś zakładać - Q po pupie dostanie - jak nawet małe różnice w wysokości bieżnika robią dla q różnicę
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Jest tam przód/tył elektrycznie regulowane, czy B8 jest za tania na takie bajery:decayed:?
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Panowie, mam jeszcze pytanie - potrzebuje gałke zmiany biegow do b8? S-line/S4 ma inna galke niz standardowa wersja? Ma ktos taka w posiadaniu, lub widzial na sprzedaz? dzieki
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l S-line jest taka sama jak "sportowa", zwyczajna jest inna. hm... wpisalem w google "sportowa gała" i mi jakies dziwne strony wyskoczyly...