Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupowalem wiazke w aso, koszotowala cos kolo 100 pln... miala dolaczony dokladny opis podlaczenia, dla mnie laika w temacie niezbedne...

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja kupowalem wiazke w aso, koszotowala cos kolo 100 pln... miala dolaczony dokladny opis podlaczenia, dla mnie laika w temacie niezbedne...

Jeszcze raz dzięki. Mod będzie pewnie robiony dopiero w maju, jak będę w PL :)

Opublikowano

Koledzy, orientuje się któryś z was, gdzie jest czujnik temperatury w b8? Jeden z mechaników powiedział mi, że dużo roboty jest, żeby się do tego dobrać..

Opublikowano
Koledzy, orientuje się któryś z was, gdzie jest czujnik temperatury w b8? Jeden z mechaników powiedział mi, że dużo roboty jest, żeby się do tego dobrać..

ktorej temperatury?

jak temperatury zewnetrznej, to jest w przednim grilu za znaczkiem OOOO

Opublikowano

Koledzy czy możecie mi napisać co to jest na foto nr 1. i nr 2. ?

1. to wzmacniacz ?

2. ??

thumbnails.jpg

Zobacz całą galerię

Opublikowano

Grzegorz Dzięki :)

Opublikowano

Panowie, kupiłem coś takiego:

Audi Multimedia Video Interface new Audi A4 A5 Q5 (B8) 2008> :: AUDI :: XCarLink

Chcę do tego zamontować kamerę, albo dwie oraz używać z iPhone (navi, filmy). Co o tym myślicie? Może ktoś posiada to urządzenie albo montował u siebie kamerkę?

Opublikowano

Może wie ktoś gdzie jest bezpiecznik od elektryki foteli, chodzi o sterowanie, przestało dzialać w obu fotelach, jedyne co działa to grzanie.

Opublikowano
Może wie ktoś gdzie jest bezpiecznik od elektryki foteli, chodzi o sterowanie, przestało dzialać w obu fotelach, jedyne co działa to grzanie.

Po lewej stronie deski masz go :wink: opis masz na plastiku

Opublikowano

No właśnie się tak zastanawiałem, kto pierwszy odpisze, wiedziałem że Grzegorz :) Dzięki wielkie :)

Opublikowano

Przy pełnej elektryce foteli sa jeszcze dwa dodatkowe bezpieczniki termiczne w słupku A :wink:

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

Jakby ktos chciał załozyć Asystenta Swiateł :wink: ===> ASYSTENT ŚWIATEŁ DROGOWYCH DO AUDI A4/A5/Q5 (3116192628) - motoAllegro

Opublikowano

panowie o ile sie nie myle to ktos chyba zmienial lampy na led i je kodowal. jest jakis temat z cala ta procedura bo nie moge znalesc

Opublikowano

nie ma.

Opublikowano

ale ktos chyba to robil

Opublikowano

Kolega ​Diksonczy jakoś tak robił jakieś przymiarki, ale nie wiem czy pociągnął temat do końca musiałbyś go podpytać:wink:

Opublikowano
ale ktos chyba to robil

a pewnie, że robili (wymieniali).. sporo osób :wink:

Opublikowano

Jędrzej masz fotkę tej naklejki na aucie bo obiecałeś wrzucić:wink:

Opublikowano

nie miałem jej jeszcze nawet w rękach.. przed Bukowiną nie zdążyłem jej odebrać, a w Bukowinie nie było kiedy jej wziąć i ostatecznie Artur mi ją przywiózł z powrotem do Bydgoszczy :grin: w tym tygodniu po nią pojadę, wytrę szybę i przykleję bo auto całe uwalone od soli przez drogę do i z Bukowiny :facepalm:

Opublikowano

No to czekam:wink: