Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie nic nie obciera :decayed:

Mam identyko 8,5 cala 19 ET 32

Ale jakie masz opony, bo na aukcji są 255/35/19

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A robił ktoś regeneracje dwumasa- pytam z ciekawosci....

I ktora firme polecacie przy zakupie nowego? Sachs czy Luk, bo musze kupic w poniedziałek...

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ----------

I jeszcze jedno pytanie_

Czy te felgi ------> AUDI S5 A5 KOLA FELGI KOMPLET ORGINAL 19' (3625226149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wejdą do naszych b8? et jest ok? nie beda schowane do środka?

Podobają mi się :kox:

Ja mam takie fele i niema zadnego problemu nawet przy oponie 255x35 19" :decayed:

Panowie orientuje sie ktos czy da rade złozyc sprzegło z caha do caga ?:naughty:

Da rade :wink: sprzegło jest to samo :decayed:

A to spoko dzieki za info :naughty:

Opublikowano

Będę miał niedługo takie felgi do sprzedania, dokładnie takie parametry jak napisał Grzesiu. Do A4 B8, nie do A5. :)

Opublikowano
Będę miał niedługo takie felgi do sprzedania, dokładnie takie parametry jak napisał Grzesiu. Do A4 B8, nie do A5. :)

Dawaj staszek na pv info

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

Opublikowano

Panowie, jaki numer ma manszeta (lub zestaw z opaskami) przedniej osi do CAPA?

Rosyjska strona z etka podaje 8K0498203 bez literki, a tam powinna zdaje sie byc jeszcze jakas literka..

Moze ktos podejzec? Dzieki!

Opublikowano

Pany! Mam takiego airbaga AUDI TT,S3,S5,R8....-NOWA PODUSZKA KIEROWCY (3604919330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i taką kierownicę KIEROWNICA SKÓRA ŁOPATKI CHROM AUDI RS5 A5 S5 8T0 (3593735832) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Oczywiście poduszka nie pasuję do kierownicy bo jest za duża! Jaki airbag będzie właściwy dla tej kierownicy?

Opublikowano

Grzesiek, potwierdź proszę ;)

Tak samo to, listwy dekory carbon karbon AUDI A4 S4 RS4 B8 8K0 (3623732803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Rozumiem że to pasuje, ale nie wykorzystam jednej listwy z tego kompletu.

Opublikowano

Wielkie dzieki Grzegorz.

Opublikowano

Co do poduszek w nowych modelach to mamy z jednym i dwoma nabojami .

Dojsc mozemy tylko po numerze .

Opublikowano
Pytanie do osób co zmieniały grill na ten od S4. Czy macie oryginalne, czy podróbki?

Znalazłem taki np.: GRILL ATRAPA AUDI A4 S4 B8 8K0 S-LINE PDC OPOLE (3626757373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Warto bawić się w takie coś (jak jakość? trwałość?), czy lepiej szukać oryginalnego (ale np. używki)?

Kolego miałem taki grill ,powiem tak szału to on nie robi :kwasny: (nie zakładałem nawet na auto sprzedałem)

Dzięki za info!

Hm... Czyli jednak szukać oryginału? Ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z tymi atrapami?

Opublikowano

Tak samo to, listwy dekory carbon karbon AUDI A4 S4 RS4 B8 8K0 (3623732803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Rozumiem że to pasuje, ale nie wykorzystam jednej listwy z tego kompletu.

Popytaj kolegi mumen :wink:

Opublikowano
Co do poduszek w nowych modelach to mamy z jednym i dwoma nabojami .

Dojsc mozemy tylko po numerze .

Ale na zdjęciu widać że są dwa naboje. Żółte i czarne gniazdo. Dobrze kombinuje?

Opublikowano

Ta z aukcje ma 2 naboje :decayed: .

Znalazłem ci listwy carbon do sportbacka cena 1500 PLN :wink:

Opublikowano

Ale o co chodzi z tymi listwami ? Ja mam u siebie od Sportback A5 i pasują idealnie wszystkie, nie było tylko tej w kokpit. A jeśli ta jedna która jest w komplecie w karbonie się nie przyda to chyba tylko dlatego że ma napis quatro, Swoją drogą to diabelstwo nie tanie za 1.5 kzeta. Może by tak wyszukać jakieś drewniaki, okleić folią karbon i polakierować ...

Opublikowano

Ale o co chodzi z tymi listwami ? Ja mam u siebie od Sportback A5 i pasują idealnie wszystkie, nie było tylko tej w kokpit. A jeśli ta jedna która jest w komplecie w karbonie się nie przyda to chyba tylko dlatego że ma napis quatro, Swoją drogą to diabelstwo nie tanie za 1.5 kzeta. Może by tak wyszukać jakieś drewniaki, okleić folią karbon i polakierować ...

Te z meblowego tez nie tanie bo kolo 1k... mysle ze zwykle beda ok do eksperymentów :)

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

Panowie szybkie info potrzebuje, czy zderzak s- line avant rozni sie na dwa wydechy od jednego, czy to tylko kwestia dokladki?