amaradaar Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 ja wole autospecial Krakow? Stamtąd brałem moją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motal Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 To jest oryginał? Ten napis CHINA mnie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 wygląda na ORI ale faktycznie ta CHINA jest zastanawiająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Panowie, rzucicie fachowym okiem? Bo nie wiem czy w niedzielę się wyluzować, czy panikować http://a4-klub.pl/index.php?/topic/329046-4096-z1;-czujpolozwalka-rozrzg40czujpolozwalu-korbg28/ Zluzuj majty umow sie do aso i niech poprawia ustawienie rozrzadu najczesciej to lekko przestawiony rozrzad a samemu nic nie czaruj Panie No niestety, sprawa okazała się dużo poważniejsza. Przed pojechaniem do mechanika chciałem jeszcze zrobić zakupy. Po bezproblemowym dojechaniu do sklepu auto już nie odpaliło (zablokowany silnik). Właśnie dostałem pierwszą diagnozę od mechanika - przeskoczył łańcuch rozrządu, wałek rozrządu obrócił się o pół obrotu. Głowica do planowania, pewnie któreś zawory do wymiany (brak kompresji), łańcuch z całym osprzętem + wariator do wymiany. Czekam jeszcze na finalną wycenę po zdjęciu przez mechaników głowicy i dokładniejszej ocenie zniszczeń... Czyli mało wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 to wspólczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No i żeś pan narobił Panowie pytanie z innej beki bo cos mi się zdaje że łożysko w przednim kole sie odzywa, gdzies na forum było o tych łożyskach ale nie moge znaleźć, podrzuci kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) ehhh curfa w sumie miałem racej że rozrząd przesuniety.. ale nie sądziłem że aż tyle no i nie spojrzałem że masz 1,8 tfsi :( Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tak na prawdę to najpierw pojechałem do mechanika, ale ten stwierdził, że czas ma dopiero za kilka dni i że spokojnie mogę tak jeszcze parę kilometrów zrobić. No i zrobiłem 5... Jednak te łańcuchy w 1.8 TFSI to jakaś porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 ale ten stwierdził, że czas ma dopiero za kilka dni i że spokojnie mogę tak jeszcze parę kilometrów zrobić. No i zrobiłem 5... No to Ci poradził :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tak na prawdę to najpierw pojechałem do mechanika, ale ten stwierdził, że czas ma dopiero za kilka dni i że spokojnie mogę tak jeszcze parę kilometrów zrobić. No i zrobiłem 5... Jednak te łańcuchy w 1.8 TFSI to jakaś porażka. jaki olej lejesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tak na prawdę to najpierw pojechałem do mechanika, ale ten stwierdził, że czas ma dopiero za kilka dni i że spokojnie mogę tak jeszcze parę kilometrów zrobić. No i zrobiłem 5... Jednak te łańcuchy w 1.8 TFSI to jakaś porażka. jaki olej lejesz? Motul Specific, 5W30. Wymiana jak w zegarku co 10k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No i żeś pan narobił Panowie pytanie z innej beki bo cos mi się zdaje że łożysko w przednim kole sie odzywa, gdzies na forum było o tych łożyskach ale nie moge znaleźć, podrzuci kto? Ja kupiłem coś w ten deseń http://allegro.pl/fag-lozysko-piasta-przod-audi-a4-b8-08-a5-08-i5584091381.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No i żeś pan narobił Panowie pytanie z innej beki bo cos mi się zdaje że łożysko w przednim kole sie odzywa, gdzies na forum było o tych łożyskach ale nie moge znaleźć, podrzuci kto? Ja kupiłem coś w ten deseń http://allegro.pl/fag-lozysko-piasta-przod-audi-a4-b8-08-a5-08-i5584091381.html I jak dobre to? chodzi bezproblemowo? bo widze cena jest całkiem znośna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 tak, FAG w wiekszosci przypadkow idzie na pierwszy montaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Jednak te łańcuchy w 1.8 TFSI to jakaś porażka. raczej napinacz łańcucha... Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez zabiello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Czy wasze 2.0TDI mają czarne rurki wydechowe? Ostatnio przegoniłem dość ostro przez 200km i cały tył miałem czarny... W lusterku nie widać żeby dymiła ale rurki mam czarne. DPF przepalony na wylot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 DPF przepalony na wylot? albo już wykastrowany ja jak spokojnie jeżdzę to nie syfą się końcówki tak mocno ale jak ostatnio też przegoniłem go na bahnie to sadza jak w kominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 DPF przepalony na wylot? albo już wykastrowany ja jak spokojnie jeżdzę to nie syfą się końcówki tak mocno ale jak ostatnio też przegoniłem go na bahnie to sadza jak w kominie No właśnie jak jeżdżę w miarę jak człowiek to jest czysto Ale jak zapier... właśnie na trasie (nie schodząc poniżej 160) to tak jak mówisz "jak w kominie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Pany jak się nazywa model tej felgi Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez skotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi