Opublikowano 7 Września 201511 l Panowie, Wymieniał ktoś wiatraki chłodnicy? Jak się do tego zabrać, żeby nie rozbierać pasa przedniego?
Opublikowano 7 Września 201511 l Panowie potrzebuję numer dekielków do felg 9,0Jx20 ET37 SYMBOL FELG:4G8 601 025 AJ
Opublikowano 7 Września 201511 l no tak to jest właśnie Bartek będę musiał tam podjechać byłem ostatnio ramki od a5 brałem do malowania w piano Edytowane 7 Września 201511 l przez amaradaar
Opublikowano 7 Września 201511 l szukam jasną podsufitkę. stan obojętny byle nie połamana. słupki również się przydadzą noo i oczzywiście najlepiej za flaszkę aaa do avanta
Opublikowano 7 Września 201511 l no przecież ja mam ale ładnie to tak wybebeszać s-line i na zwyklaka pod sprzedaż zmieniać
Opublikowano 7 Września 201511 l Panowie, nie ma ktoś silniczka wycieraczki na tył do Avanta? Gdzieś mi tam wycieka płyn do spryskiwaczy i wydumałem, że najprościej będzie go po prostu wymienić. Edytowane 7 Września 201511 l przez sowiq
Opublikowano 7 Września 201511 l Panowie, nie ma ktoś silniczka wycieraczki na tył do Avanta? Gdzieś mi tam wycieka płyn do spryskiwaczy i wydumałem, że najprościej będzie go po prostu wymienić. Mam, bo ostatnio go wyrzuciłem wraz z wycieraczka z mojej klapy. Napisz mi na PW, jak wrócę z robo to sprawdzę mniejwiecej po ile chodzą i zrobię Ci dobra cenę
Opublikowano 8 Września 201511 l Szukam takiej pierdółki, mocowanie przedniego nadkola 8E0821989A cena w ASO 48 PLN Może ma to ktoś?
Opublikowano 8 Września 201511 l szukam jasną podsufitkę. stan obojętny byle nie połamana. słupki również się przydadzą noo i oczzywiście najlepiej za flaszkę aaa do avanta Ja mam sporo rzeczy do jasnego sufitu stan idealny.
Opublikowano 8 Września 201511 l panowie,trójramienna kiera od a6 4f0 to ta sama kiera, która występuje w a4 b8/a5/a3 8p lift ?
Opublikowano 8 Września 201511 l multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne? multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne?
Opublikowano 8 Września 201511 l multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne? multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne? To o która kierę pytasz bo ja tam widzę lift napisane? panowie,trójramienna kiera od a6 4f0 to ta sama kiera, która występuje w a4 b8/a5/a3 8p lift ? Edytowane 8 Września 201511 l przez andynl
Opublikowano 8 Września 201511 l Szybkie pytanie Różni się czymś zderzak s-line od zderzaka normalnego ? Grillem , mocowaniami . Wiem że osłonka dolna jest inna .
Opublikowano 8 Września 201511 l OK ja zrozumiałem że pytasz o liftową z A6 No to w takim wypadku panie kolego to ................nie wiem Szybkie pytanie Różni się czymś zderzak s-line od zderzaka normalnego ? Grillem , mocowaniami . Wiem że osłonka dolna jest inna . szukajcie a znajdziecie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2008-2012/