Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki! Tak patrze po aukcjach i ceny od 500 do 1200. Przy czym przy tych tańszych jest dopisek że wymagany jest zwrot starej poduchy. Czyżby regenerowane?

Można nową kupić za 700-800zł

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde dwu letnie auto i juz by termostat padl ?? To CR niby jeszcze dluzej sie bedzie nagrzewal niz PDek ?? :o

Mój chyba też padl bo nagrzewa sie tylko powyżej 160km/h : D Cena w ASO za wymiane prawie 600zl nie wiem za bardzo tylko za co...

Opublikowano

Wygladowo jest chyba taki sam/bardzo podobny jak w 1.9 tdi - czyli ~30zl zamiennik i ~100zl nowy z aso, to za co reszta. ;)

Znalazlem taki temat, w ktorym padlo standardowe haslo "ze przy temp ~0* CR tak maja" i ze w aso komus tam tak powiedzieli !?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301970-20-tdi-caha-termostat-diagnoza/

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

CR w ziemie słabo sie grzeje i nie ma co szukac problemów. Nie wpływa to jakoś znacząco na spalanie. Nie ma co zmieniać termostatów. Grzeją się dobrze dopiero na autostradzie powyzej 100kmh

Opublikowano

Cześć i czołem. Panowie mam szybkie pytanie. Odłączałem baterię w aucie i coś musiało się w opcjach popierniczyć, bo teraz jak włączam auto to nawiew wali na maxa. Na pewno tak nie było, a nie umiem znaleźć opcji gdzie się to ustawia... Ktoś pomoże?

Opublikowano

A nie masz ustawionego odmrazania przedniej szyby czasem?

Opublikowano

Panowie wiecie moze gdzie jest temat co do blaszek z logiem na zaciski hamulcowe nie moge znaleźć po 170 były

Opublikowano

Panowie wiecie moze gdzie jest temat co do blaszek z logiem na zaciski hamulcowe nie moge znaleźć po 170 były

kolega Wandej sprzedaje ;)

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

W A ndej. ;)

Opublikowano

Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą.

Opublikowano

Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą.

Duzo osób szuka w dobrej cenie :wink:

Opublikowano

Ile możesz dać ?

Opublikowano

Może ktoś podrzucić kodowania żeby hamulec ręczny zwalniał się także jak pasy mamy nie zapięte. Gdzieś na forum czytałem o tym ale nie mogę tego teraz odnaleźć.

Opublikowano

Szukaj w adaptacjach, ja tam zmieniałem ale nie pamiętam jak się nazywała ta opcja.

Opublikowano

Ile możesz dać ?

Pw

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może ktoś podrzucić kodowania żeby hamulec ręczny zwalniał się także jak pasy mamy nie zapięte. Gdzieś na forum czytałem o tym ale nie mogę tego teraz odnaleźć.

Spróbuj to:

"Enable Release Parking Brake without putting seatbelt [53 - Parking Brake][security Access - 16] (Enter code presented by program) [Adaptation - 10] -> Channel 7 Set to 0"

Opublikowano

Spróbuj to:

"Enable Release Parking Brake without putting seatbelt [53 - Parking Brake][security Access - 16] (Enter code presented by program) [Adaptation - 10] -> Channel 7 Set to 0"

53-Parking Brake ---> Security Access 16---> (kod 25194) --->ADAPTACJA 10 ---> Channel 7 zmiana z 1 na 0 .

Opublikowano

Czasami mam. Pisz pw

Opublikowano

Czasami mam. Pisz pw

Dużo dłubania przy montażu takiej kiery jest ? taśma do wymiany ?