Opublikowano 18 Grudnia 201510 l dobry1 chyba szukal Szukam w drzwi teraz już tylko prawą (sedan) kupie lub wymienie posiadam idealne roletki (z ramkami w drzwi ) do Avant
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Elektryczna? Jaki kolor słupków?Tak Ele. Kolor jedyny właściwy;) soul Edytowane 18 Grudnia 201510 l przez wrzosu
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Panowie da sie jakos ustawic, zeby w momencie otwierania auta otwieral sie rowniez bagaznik, w sensie nie zeby sie otwierala klapa do gory, tylko zeby sie odryglowywala, ze jak podejde pod bagaznik i pociagne za jego klamke w klapie to sie normalnie otworzy? Czy moze nie da sie tak i zostaje tylko otwieranie klapy ze srodk/lub przycisku na pilocie ?
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Panowie da sie jakos ustawic, zeby w momencie otwierania auta otwieral sie rowniez bagaznik, w sensie nie zeby sie otwierala klapa do gory, tylko zeby sie odryglowywala, ze jak podejde pod bagaznik i pociagne za jego klamke w klapie to sie normalnie otworzy? Czy moze nie da sie tak i zostaje tylko otwieranie klapy ze srodk/lub przycisku na pilocie ?Pewnie, że da radę. Musisz to odblokować w MMI, w menu CAR jest taka opcja, nie pamiętam gdzie dokładnie, ale bankowo da radę ;-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Wiec prosilbym o jakies nakierowanie, gdzie by to dokladniej mozna znalezc.
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Jak wejdziesz w MMI car, to tam chyba locking coś takiego, bez problemu powinieneś znalezc Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Grudnia 201510 l Ktoś ostatnio pytał ... Po odpięciu aku. znikła mi temp. wyświetlana na mmi. Podpowie ktoś gdzie to ustawić z powrotem ? Już mam Nie było pytania Edytowane 19 Grudnia 201510 l przez krystian3769
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l no i jak ustawiłes ?? Wcisnąłem AUTO na klimatronicu Edytowane 20 Grudnia 201510 l przez krystian3769
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l kuwa ja Cie tego to ja też musze tak przekodować :D pacz a ja sie tyle głowiłem jak to zrobić.. ehhh tylko gdzie w vcds kliknąć auto :D
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Panowie,pytanie jak ściągnąć taką kratkę z polifta? Przepraszam,że trochę zabrudzona
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Przepraszam,że trochę zabrudzona Nie gniewamy sie niechlujo ale żeby się to więcej nie powtórzyło
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Nie gniewamy sie niechlujo ale żeby się to więcej nie powtórzyło Wiem,czas na przedświąteczne porządki
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Panowie, miałem się pochwalić jak wrażenia po zakupie przyrządu do czyszczenia i regulacji dysz spryskiwaczy. Narzędzie jest na prawdę super. Wygodne i tak dalej. Jest tylko jeden problem. Końcówka jest za gruba na dysze spryskiwaczy w naszych A4 Jednym słowem - nie pasuje
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Nie, jest na stałe. Jedyne co, to przyszlifować delikatnie. Ale obczaiłem przyrząd w innej wersji - z jednej strony ma igłę, z drugiej "stożek", więc powinno pasować wszędzie
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Cześć gdzieś czytałem info odnośnie regulacji czasu sprysków xenona a teraz jak potrzebuję nie mogę trafić może ktoś podrzuci przy tej pogodzie to tyle samo leje płynu co paliwa