Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Mam prośbę pstrykną by ktoś zdjęcie czujników regulacji xenonów przód i tył tak aby widać było jak są ułożone, jak przykręcone i jak lecą kabelki, robi się ciepło to czas najwyższy dokończyć moda nikt nie pomoże? A nawet robie wlasnie wymiane filtrow i oliwy zrobilem Ci fotki przedniego ale Gorolu tam nie nie widac
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Proszę czy jak mam zestaw z lewarkiem i dojazdówką ja tu na zdjęciach powyżej to oznacza że nie upchnę tam ori subwoofera?
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Szybkie pytanie odnośnie maski w B8....Maska S-Line (w przed lifcie) jest taka sama czy czymś się różni od zwykłej wersji ???
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l czy jak mam zestaw z lewarkiem i dojazdówką ja tu na zdjęciach powyżej to oznacza że nie upchnę tam ori subwoofera? Nie. Sub jest tam gdzie klucze na zdjęciu.
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Dokładnie tam Ale mnom się nie sugeruj bo ja nie bardzo umiem tłumaczyć Edytowane 2 Kwietnia 201610 l przez krystian3769
Opublikowano 3 Kwietnia 201610 l Proszę czy jak mam zestaw z lewarkiem i dojazdówką ja tu na zdjęciach powyżej to oznacza że nie upchnę tam ori subwoofera? Czy przy takim zestawie tylko dodatkowo z hakiem zmieści się dojazdówka?
Opublikowano 3 Kwietnia 201610 l Prawie taki sam , jest około 8cm różnicy w długości rury środkowej ale pasuje Sent from my 6039Y using Tapatalk
Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l Powitać szybkie pytanko jaki ma nr wiązka airbag od poduchy poliftowej z multi do A4 znalazłem taki nr 8U0971589J Edytowane 4 Kwietnia 201610 l przez D4NTE
Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l Nie wiem czy ktoś już wrzucał lnk z forum A5 Mnie bardzie interesują oferowane kamery przód tył ciekawe czy wymagają odpowiedniego MCE :/ Edytowane 4 Kwietnia 201610 l przez Gresus
Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l Te kamery i interface nie maja nic wspólnego z mce itd. To używa tylko lcd-ka.
Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l Te kamery i interface nie maja nic wspólnego z mce itd. To używa tylko lcd-ka. No przylukałem film i wszystko jasne. Ciekawi mnie jeszcze jak jest uruchamiana przednia kamera ?
Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l Jest pewnie osobny przycisk na kabelku i trzeba go sobie gdzieś dyskretnie zamontować. U mnie przednią włączam przyciskiem od PDC.
Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l Jest pewnie osobny przycisk na kabelku i trzeba go sobie gdzieś dyskretnie zamontować. U mnie przednią włączam przyciskiem od PDC. jaką przednią tą od lusterka HBA ??