edraven Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Sprawdź wszystkie osłony aluminiowe wokół wydechu przy okazji bo one tez tak mogą dzwonic a mocowania tych osłon wołaja o pomste do nieba. Edytowane 3 Listopada 2016 przez edraven
leewang Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Sprawdź wszystkie osłony aluminiowe wokół wydechu przy okazji bo one tez tak mogą dzwonic a mocowania tych osłon wołaja o pomste do nieba. Sprawdzę, wielkie dzięki !
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Szybkie pytanie o termostat do 2.0 CAHA ...Czy 03L 121 113 A zamienia się na 03L 121 111 AD ?
edraven Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Szybkie pytanie o termostat do 2.0 CAHA ... Czy 03L 121 113 A zamienia się na 03L 121 111 AD ? Zimno sie zrobiło i niedogrzewa silnika na krótkich dystansach? jeżeli tak to olej bo ten typ tak ma :/
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Szybkie pytanie o termostat do 2.0 CAHA ... Czy 03L 121 113 A zamienia się na 03L 121 111 AD ? Zimno sie zrobiło i niedogrzewa silnika na krótkich dystansach? jeżeli tak to olej bo ten typ tak ma :/ Nieee ... 9.11 rozrzad robie i chce go po prostu wymienic.
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Nie. Co jednak nie znaczy ze dziac sie nie zacznie Wtedy szukać go nie bede pod autem. Edytowane 3 Listopada 2016 przez simon__75
leewang Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Szymon założyłeś tę gałkę od s-line ? Bo chyba Tobie wysłałem z allegro moją starą gałkę, pytałeś o pierścień Edytowane 3 Listopada 2016 przez leewang
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Szymon założyłeś tę gałkę od s-line ? Bo chyba Tobie wysłałem z allegro moją starą gałkę, pytałeś o pierścień W niedziele będe ogarniał. Gałaka generalnie poszła na części, z których u mnie się kilka znajdzie Edytowane 3 Listopada 2016 przez simon__75
leewang Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 To dobrze, mam nadzieje że uda Ci się wszystko poskładać.
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) To dobrze, mam nadzieje że uda Ci się wszystko poskładać. Też mam tak nadzieję Edytowane 3 Listopada 2016 przez simon__75
iwadrian Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Co może być przyczyną tego, że w polifcie MMI 3g low w menu car, dni i przebieg do wymiany oleju nie zmniejsza się i pokazuje cały czas 380 dni lub 15000 km ?
Netfcher Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Panowie, Czym najtaniej i najlepiej wyslac 4 felgi (z oponami lub bez) krajowo?
edraven Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie. Co jednak nie znaczy ze dziac sie nie zacznie Wtedy szukać go nie bede pod autem. Ja mam zasade że nie wymieniam działających elementów. bo nowe nie znaczy że będą działać a nie szukać daleko wymieniłem termostat w A3 na oryginał który nie działał.
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie. Co jednak nie znaczy ze dziac sie nie zacznie Wtedy szukać go nie bede pod autem. Ja mam zasade że nie wymieniam działających elementów. bo nowe nie znaczy że będą działać a nie szukać daleko wymieniłem termostat w A3 na oryginał który nie działał. To będą wymieniać "gwarancyjnie"
edraven Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie. Co jednak nie znaczy ze dziac sie nie zacznie Wtedy szukać go nie bede pod autem. Ja mam zasade że nie wymieniam działających elementów. bo nowe nie znaczy że będą działać a nie szukać daleko wymieniłem termostat w A3 na oryginał który nie działał. To będą wymieniać "gwarancyjnie" jak tak to A dwumasa sie nie tłucze ;? )
reikeb Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Panowie ja własnie szukam przedlifta, max 2012 rok wiec jak patrzyłem tak do 60 tyś idzie coś wyrwać w miare uwagi. Ale bardziej interesowało mnie z silników 2.0 bo 3.0 będzie cieżko są któreś bardziej awaryjne lub miej, jakiś wady fabryczne itp.
ArkadiuS Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) ehhh no musiałbym sprawdzić bo nie pamiętam.. a Ty nie masz wlepki ?? ukradli :DTak się właśnie składa ze nie mam . Sprawdz prosze i daj info. Edytowane 3 Listopada 2016 przez ArkadiuS
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie. Co jednak nie znaczy ze dziac sie nie zacznie Wtedy szukać go nie bede pod autem. Ja mam zasade że nie wymieniam działających elementów. bo nowe nie znaczy że będą działać a nie szukać daleko wymieniłem termostat w A3 na oryginał który nie działał. To będą wymieniać "gwarancyjnie" jak tak to A dwumasa sie nie tłucze ;? ) Czepiamy się ?? Mam chęć to wymieniam... Nie chcesz pomóc to nie pisz. Na dwumas , sprzęgło i inne pierdy przyjdzie czas.
Rekomendowane odpowiedzi