Opublikowano 5 Marca 20179 l może tak konkretnie ktoś podać jaki dystans na przód i jaki na tył to tych parametrów żeby było na równo z błotnikiem. Nie będę miał czasu żeby przymierzać. Dlatego potrzebował bym konkretne info
Opublikowano 5 Marca 20179 l 2 godziny temu, marda16 napisał: Założyłem do bagażnika 2 lampki ledowe co przychodzą pod fotele bo mi zostały i coś słabo to świeci ,pod nogi wystarczają a tu nie za bardzo zakładał ktoś je do bagażnika ? Przecież one mają nawet inną wtyczkę? Ja wrzuciłem panel 8 x SMD 5050 i jest fajnie.
Opublikowano 5 Marca 20179 l 2 godziny temu, marda16 napisał: Założyłem do bagażnika 2 lampki ledowe co przychodzą pod fotele bo mi zostały i coś słabo to świeci ,pod nogi wystarczają a tu nie za bardzo zakładał ktoś je do bagażnika ? No przeciez one bardzo slabo swieca i przestrzen nog jest mala to jeszcze podswieca ale caly duzy bagaznik to nie ma sensu... jedyni modul smd jak mowi Kolega Komoornik Edytowane 5 Marca 20179 l przez amaradaar
Opublikowano 5 Marca 20179 l 48 minut temu, komoornik napisał: Przecież one mają nawet inną wtyczkę? Ja wrzuciłem panel 8 x SMD 5050 i jest fajnie. wtyczki przerobiłem i teraz chyba znowu trzeba będzie wrócić do poprzednich wtyczek i coś inne założyć może podrzuć aukcję z twoimi lampkami ?
Opublikowano 5 Marca 20179 l Zamów u Tomnika i będziesz miał mega jasno Ja w od niego już w drugim aucie moduły led i jest miazga
Opublikowano 5 Marca 20179 l sprzedaje komplety czy można wybrać u niego gdzie się potrzebuje ?Wybierasz co chcesz [emoji6]
Opublikowano 6 Marca 20179 l może tak konkretnie ktoś podać jaki dystans na przód i jaki na tył to tych parametrów żeby było na równo z błotnikiem. Nie będę miał czasu żeby przymierzać. Dlatego potrzebował bym konkretne infoPrzymierzalem felge z a5 et29 z opona 245/40 ale nie wyglądało to dobrze. Wiec na fele ori et47 dalem przod 14mm i na tyl 17mm.Poczytaj tutaj a na pewno wyciagniesz jakis wniosek https://a4-klub.pl/index.php?/topic/257198-Temat-odnośnie-kół-do-B8
Opublikowano 6 Marca 20179 l Panowie, ktos jezdzi na Michelin Super Sport? Czy one tez świszczą tak kolo 150? Michelin PS4 mi tak robily.. przezyje wieksze spalanie, jezeli Super Sport beda cichsze...
Opublikowano 6 Marca 20179 l Panowie macie może nr cześi filterka odmy do 2.7TDI CAMA? Byłbym wdzięczny
Opublikowano 6 Marca 20179 l Pany ile trzeba liczyć na gotowo zrobienie frontu na polift z bixem skrętnym? Na gotowo mam na myśli blachy + lampy + drobnica z ASO + kodowanie i montaż. Edytowane 6 Marca 20179 l przez turzol
Opublikowano 6 Marca 20179 l 2 godziny temu, turzol napisał: Pany ile trzeba liczyć na gotowo zrobienie frontu na polift z bixem skrętnym? Na gotowo mam na myśli blachy + lampy + drobnica z ASO + kodowanie i montaż. Wszystko zależy od tego za ile kupisz części. Mnie wszystko z bixem nie skretnym( podobno jest problem ze skrętnym aby to działało dobrze) kosztowało ok 10 tys. Blacharkę malowałem, trafić w kolor cieżko. Zawartość dodana 15 minutes later Dnia 3.03.2017 o 07:22, ArkadiuS napisał: Szukam kratki do spojlera tyl sline polift avant. Ktos cos? Kup w serwisie, taniej jak na aukcjach. nr kratki na podwójna rurę strona lewa 8k0807833A - 227zl brutto ASO
Opublikowano 7 Marca 20179 l Hej Panny potrzebuje konkretnej odpowiedzi czy felgi 19"et26 8j wejdą do b8
Opublikowano 7 Marca 20179 l Godzinę temu, marcin_o23 napisał: moim zdaniem będą wystawać przy standardowym rozmiarze opony Właśnie chyba nie powinny bo jak przy 29j i 8,5" są na równo z błotnikiem to przy 8" powinny być ok. Sam już nie wiem
Opublikowano 8 Marca 20179 l Powiedzcie mi czy dokładka od allroada b8 lift przedluft czyms się różnią bo chciałbym zamontować do zderzaka sline czy bedzie pasować w jakikolwiek z nich pozdrawiam
Opublikowano 8 Marca 20179 l 47 minut temu, SpierfolES napisał: Powiedzcie mi czy dokładka od allroada b8 lift przedluft czyms się różnią bo chciałbym zamontować do zderzaka sline czy bedzie pasować w jakikolwiek z nich pozdrawiam ,.? Proszę.
Opublikowano 8 Marca 20179 l Dokladka z allroad do b8 czy podejdzie i jeśli tak to do jakiego zderzaka