Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom cuda na kiju :facepalm:

Jak nie daj boże zlapac gume to najpierw trzeba koło wyjąć z baznika potem awaryjki włączyć..:kwasny:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale żeby wysterować sobie moduł to do tego filozofa nie potrzeba ...

Opublikowano
15 godzin temu, Love-AUDI napisał:

Ale żeby wysterować sobie moduł to do tego filozofa nie potrzeba ...

To prosze wytlumacz dla laika jak to zrobic :D

Opublikowano

W module jest potencjometr do wysterowania

Opublikowano

Hohe Kufatec działa po CAN ;)

Opublikowano

Ma ktoś numery klipsów do boczkow drzwi? I ile ich wychodzi na wszystkie drzwi? Przy plastikach w bagażniku tez coś jest?

Opublikowano

Panowie ile można cenić: a4 b8 quattro 170 ps 2009 r avant

mmi navi 2g, led + ksenon, sportowy zawias, sportowe fotele pompowane, 18tki s-line  + nowe opony letnie, w 100% bezwypadek, 100% oryginalny przebieg 260 tys, każdy wpis odnowotowany w książce jak i historia w aso.

Zrobione: dpf na nowy przy 220, u mnie: dwumas ze sprzęgłem, pompa na dożywotni typ, wszystkie serwisy olejowe, hamulce ideał,zawieszenie ideał.

Auto bez żadnych mankamentów: wtryski korekty 0,2 -0,3, logowane w lutym przez kolegę Endraven i w 100% wsio gra. Ostatnio trase paryz krakow i z powrotem bez zająknięcia.

Edytowane przez audikrk_

Opublikowano
Godzinę temu, audikrk_ napisał:

Panowie ile można cenić: a4 b8 quattro 170 ps 2009 r avant

mmi navi 2g, led + ksenon, sportowy zawias, sportowe fotele pompowane, 18tki s-line  + nowe opony letnie, w 100% bezwypadek, 100% oryginalny przebieg 260 tys, każdy wpis odnowotowany w książce jak i historia w aso.

Zrobione: dpf na nowy przy 220, u mnie: dwumas ze sprzęgłem, pompa na dożywotni typ, wszystkie serwisy olejowe, hamulce ideał,zawieszenie ideał.

Auto bez żadnych mankamentów: wtryski korekty 0,2 -0,3, logowane w lutym przez kolegę Endraven i w 100% wsio gra. Ostatnio trase paryz krakow i z powrotem bez zająknięcia.

nieeee no trase paryż kraków bez zająknięcia to nie ma lipyy :D  :D

przepraszam naprawde nie mogłem się powstrzymać :D

co do ceny dużo łatwiej byłoby gdyby to było 2.0 TDi a nie jakieś 170ps kompletnie nie znam tego silnika :P hmmm co to takiego te sportowe fotele pompowane mozesz rzucic fotkę ?? bo nie wiem czy poprostu sporty co w skrócie nie urywa jaj czy jakiś super rarytas :)

fotek nie ma wiec po opisie wnioskuje zwykły podstawowy model 2.0 TDi z warunkami przebiegu niezgodnymi do tandemów mody allegro to jakieś 42tyś

Opublikowano
6 godzin temu, TOM3K napisał:

Ma ktoś numery klipsów do boczkow drzwi? I ile ich wychodzi na wszystkie drzwi? Przy plastikach w bagażniku tez coś jest?

Toomek daj znac na PW co to za taśma była do wygłuszeń z aso :)

Opublikowano

Mnie zawsze pomagała wlochata tesa ;)

Opublikowano
36 minut temu, amaradaar napisał:

nieeee no trase paryż kraków bez zająknięcia to nie ma lipyy :D  :D

przepraszam naprawde nie mogłem się powstrzymać :D

co do ceny dużo łatwiej byłoby gdyby to było 2.0 TDi a nie jakieś 170ps kompletnie nie znam tego silnika :P hmmm co to takiego te sportowe fotele pompowane mozesz rzucic fotkę ?? bo nie wiem czy poprostu sporty co w skrócie nie urywa jaj czy jakiś super rarytas :)

fotek nie ma wiec po opisie wnioskuje zwykły podstawowy model 2.0 TDi z warunkami przebiegu niezgodnymi do tandemów mody allegro to jakieś 42tyś

Znasz inny 170 konny silnik w b8 poza 2.0 tdi z tego rocznika, już pomijam fakt że wspomniałem o dpfie? Tak, nie napisałem 2.0 tdi, bo chyba po opisie to było dosyć jasne. ..

Co do wycieczki, napisane jako ciekawostka, fakt, bez mocy podniecania sie.

Zawieszenie 1be

Fotele: 826919435_12_1080x720_177ps-bixenon-navi

Edytowane przez audikrk_

Opublikowano
7 godzin temu, TOM3K napisał:

chyba tego szukasz, na przednie po 7 szt a tył po 6 szt 

A4-tappng_aqrexpr.png

Opublikowano
Godzinę temu, audikrk_ napisał:

Znasz inny 170 konny silnik w b8 poza 2.0 tdi z tego rocznika, już pomijam fakt że wspomniałem o dpfie? Tak, nie napisałem 2.0 tdi, bo chyba po opisie to było dosyć jasne. ..

Co do wycieczki, napisane jako ciekawostka, fakt, bez mocy podniecania sie.

Zawieszenie 1be

Fotele: 826919435_12_1080x720_177ps-bixenon-navi

aaa pewnie że znam skoro nie czujesz lekkiej nutki sarkazmu to co poradzę :D nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie  :)

co do trasy napisałem przepraszam po prostu nie mogłem się powstrzymać i zażartować z oczywistej oczywistości :D

czyli fotele po prostu sporty... kierownica i kierunki polift czy słabo widzę ?? jakaż tego przyczyna ?? czy to poporstu pierwsze lepsze zdjęcie z oto moto zeby wskazać rodzaj foteli ??

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

Ktoś chętny na heble przód + tył od esy ? sprzedam za 2k taki komplet

Opublikowano
3 godziny temu, Gibons napisał:

Ktoś chętny na heble przód + tył od esy ? sprzedam za 2k taki komplet

Do jazdy czy trzeba kupować tarcze i klocki?

Opublikowano

Wiesz co są klocki przód i tył ale nie pamiętam w jakim stanie. Jak coś to mam też klocki ori na przód w cenie 150zł po przebiegu 900km na przód tarcze są na tył nie ma. Ja i tak jestem zwolennikiem założenia nowych tarcz. Jakby co to mam też nowe zimmermanny 345mm przód oddam za 450zł komplet. Zaciski bardzo ładne emblematy są w super stanie nie są styrane it. Zaciski są ściągnięte z esy 2015r

Opublikowano
chyba tego szukasz, na przednie po 7 szt a tył po 6 szt 
A4-tappng_aqrexpr.png

dokładnie to dzięki [emoji6]

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 minuty temu, Gibons napisał:

Wiesz co są klocki przód i tył ale nie pamiętam w jakim stanie. Jak coś to mam też klocki ori na przód w cenie 150zł po przebiegu 900km na przód tarcze są na tył nie ma. Ja i tak jestem zwolennikiem założenia nowych tarcz. Jakby co to mam też nowe zimmermanny 345mm przód oddam za 450zł komplet. Zaciski bardzo ładne emblematy są w super stanie nie są styrane it. Zaciski są ściągnięte z esy 2015r

Ale kusi Ale kusi ... :P:grin:

Opublikowano

Tylko pytam czy ktoś nie chce bo muszę sprzątnąć garaż :) cena jest bardzo dobra za takie zaciski w super stanie. Sam wiesz bo brałeś ode mnie ;)

Mam też brembo jakby co ;)

Edytowane przez Gibons

Opublikowano
Teraz, Gibons napisał:

Tylko pytam czy ktoś nie chce bo muszę sprzątnąć garaż :) cena jest bardzo dobra za takie zaciski w super stanie. Sam wiesz bo brałeś ode mnie ;)

Zgadza się :thumbup1: