Opublikowano 23 Września 20178 l 3 godziny temu, krystiano91 napisał: Podpowie ktoś na szybko co poszło nie tak przy zmianie kierownicy na poliftową - nie działają rolki opcji (głośniej/ciszej oraz wyboru stacji radiowych). Przyciski mode oraz wybierania głosowego działają. Wcześniej miałem kiere z multifunkcją i wszystko działało bez problemu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapytaj się w innym dziale
Opublikowano 23 Września 20178 l Te dywaniki xo podesłałem to z przodu normalnie elegancko pasują na stopery, a z tyłu nie ma stoperów ( nie wiem czy ta wersja nie ma, czy w B8 nie było z tyłu stoperów) ?!
Opublikowano 23 Września 20178 l U mnie w oryginalnych welurowych stopery są tylko z przodu, z tylu nawet mocowań nie ma w podłodze ☺
Opublikowano 23 Września 20178 l No właśnie o to mi chodziło, to miałem na myśli - że nie ma mocowań w podłodze
Opublikowano 23 Września 20178 l Jak wygląda spalanie w mieście w 2.0 TFSI? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Września 20178 l Teraz, TOM3K napisał: Jak wygląda spalanie w mieście w 2.0 TFSI? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka hehe no to teraz się zacznie zaraz się znajdą którym pali 5.766654/100km Mi pali od 13l w górę.
Opublikowano 23 Września 20178 l Jak Twoja jazda wyglada? Masz jakiś program czy seria?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Września 20178 l 2 minuty temu, TOM3K napisał: Jak Twoja jazda wyglada? Masz jakiś program czy seria? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka na serii paliło podobnie. normalna, żwawa jazda. Edytowane 23 Września 20178 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 23 Września 20178 l na serii paliło podobnie. normalna, żwawa jazda.Te 13l to w sumie nie tak źle. Jaki jest bak u Ciebie? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Września 20178 l No właśnie o to mi chodziło, to miałem na myśli - że nie ma mocowań w podłodze No właśnie myślałem ze ktoś przy zamówieniu zaoszczędził [emoji3][emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 Września 20178 l Też mnie ten brak mocowań z tyłu wkurza. Moja małżonka to się tak zapiera, że po każdej jeździe wyciągam dywanik spod fotela. Ale to podobno można łatwo dołożyć.
Opublikowano 24 Września 20178 l W dniu 23.09.2017 o 21:47, l.e.s.t.e.r napisał: hehe no to teraz się zacznie zaraz się znajdą którym pali 5.766654/100km Mi pali od 13l w górę. u mnie jest podobnie. kapcie 255, naped na 4 kola, noge tez mam z tych ciezszych - i nie ma cudow. Edytowane 24 Września 20178 l przez Yoghurt
Opublikowano 24 Września 20178 l To tragedii nie ma, moj diesel od 8-10łyka, ale przy mojej jezdzie powinienem wozic pampersy dla pasazerow
Opublikowano 25 Września 20178 l W dniu 22.9.2017 o 08:12, olinek2 napisał: Co do klocków za małych to podejrzewam że dobrze mówisz bo u mnie jest podobnie. Jedno pukniecie na ostrym hamowaniu i potem do tyłu szybciej i też hamowanie i puk Nie jestescie sami, u mnie tez klocki pukaja (jesli to klocki) Edytowane 25 Września 20178 l przez Kooga
Opublikowano 25 Września 20178 l 12 minut temu, Kooga napisał: Nie jestescie sami, u mnie tez klocki pukaja (jesli to klocki) Kurde.. masakra.. gdybym wiedzial ze te heble z Q5 tak pukaja z klockami ferodo.. to bym wzial heble z A6c7, tam podobno jest cisza... Piotrek, prawda?
Opublikowano 25 Września 20178 l Tak jeszcze dodam od siebie.. moje zyciowe przemyslenia hehe.. starzeje sie pewnie i mieszkam w choojowym miejscu na posiadanie tuningowanej fury... ale moje nastepne auto, bedzie z fabryki zapierniczac i max mod jaki zrobie to soft.. policzylem niedawno ile kasy wydalem na tuning, podroze z tym zwiazane itp.. i powiem Wam ze moglbym za calosc (obecne auto + te koszty + moze z 10k euro) kupic 5 letniego RS4 B8... w ktorym bym zrobil doklanie 0, nic... tylko tankowal i mył
Opublikowano 25 Września 20178 l Jest jakaś alternatywa dla lewarka który znajduje się w bagażniku ? Mój może był użyty z trzy razy i dzisiaj spadło auto z niego plastik po którym chodzi gwint normalnie został na gwincie a lewarek pod ciężarem auta się złożył.