Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowszy VCDS 17.8 załatwił u mnie sprawę i w końcu mogłem zakodować silnik tak jak chciałem... Mógłby Ktoś przypomniec kodowanie aby wyłączyć system Start/Stop a w zasadzie odwrócić działania przycisku tj. System jest po zapaleniu zapłonu domyślnie wyłączony a jak nacisnę przycisk to system się włącza.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 godziny temu, Vis napisał:

8K0201550H to numer korka z linką, osobno jest tylko klips mocujący linke - 1J0201250

Dziękuję za pomoc!

Opublikowano
1 godzinę temu, pawelde napisał:

Najnowszy VCDS 17.8 załatwił u mnie sprawę i w końcu mogłem zakodować silnik tak jak chciałem... Mógłby Ktoś przypomniec kodowanie aby wyłączyć system Start/Stop a w zasadzie odwrócić działania przycisku tj. System jest po zapaleniu zapłonu domyślnie wyłączony a jak nacisnę przycisk to system się włącza.

na początek uzupełnij profil, łatwiej będzie udzielać odpowiedzi, tu masz wszystko opisane 

Opublikowano

Witam , Panowie szybkie pytanko. Jest możliwość przełożenia górnej części tego dekielkq zmiany biegów.  Jak widoczne na zdjęciu poniżej?? Mam w dobrej kasie od sline ale jest trochę posrupany ten chrom..

20171006_222624.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, pawelde napisał:

09 MCE--->Security Access 20113 ---Adaptacja 10 ---. chanel 34 ---> wartośc 28 zmieniamy na 24

Opublikowano

Mam mmi low 3g, zastanawia mnie jak można ogarnąć muzykę po bluetooth z telefonu żeby posłuchać sobie, i widzieć numer nagrania na wyświetlaczu od navi?

Nie mam złączą AMI, bo patrzyłem teraz w schowku, chyba że gdzieś indziej jest w polifcie?

Edytowane przez lcu

Opublikowano

Jakie klocki kupić pod zaciski seryjne s4 s5 ? Co jest godne polecenia jakość a cena chodzi o przód 345mm

Opublikowano

Ferodo Premier lub ori

Opublikowano

byle nie textar - klocek lata w zacisku.

Opublikowano

Ktoś ogarnia na forum klocki z feroddo ??? 

Opublikowano

W B8 było montowane nagłośnienie Bose czy to twórczość własna? 1f387f8c58797e70affd71ce9dac966a.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
48 minut temu, turzol napisał:

W B8 było montowane nagłośnienie Bose czy to twórczość własna? 1f387f8c58797e70affd71ce9dac966a.jpg

Nie było bose. 

Opublikowano

Co te handlarze to ja nawet nie :)

Opublikowano
W dniu 8.10.2017 o 13:26, SpierfolES napisał:

Ktoś ogarnia na forum klocki z feroddo ??? 

Wandej

Opublikowano

Pisz o tantiemy za zdjęcie :decayed:

Opublikowano

chociaż 10% ze sprzedaży gratów z aukcji :grin:

Opublikowano

Teraz to wygląda jeszcze lepiej jak billboard im allegro kazało wyciąć ;)

Opublikowano

macie pogląd ile może kosztować roleta bagażnika w aso?

Opublikowano

Panowie mam pytanko o webasto

Znalazłem w temacie wrclaguny że webasto o numerze 8K0 265 105A ---> zamienia sie na ---> 8R0 265 105A ---> 4H0 265 105A ---> 4H0 265 105G i stąd moje pytani czy jak mam oryginalnie w aucie webasto o nr 8K0 265 105A i zamienie je na 4H0 265 105G to będę musiał zmieniać coś w kodowaniu czy wszystko będzie śmigać bez kodowania