Opublikowano 1 Listopada 20178 l 10 minut temu, Gibons napisał: jesli z poducha to 700-900 Ok dziękuję
Opublikowano 1 Listopada 20178 l Ma ktoś może założone opony 225/45 R18 na felgach z A5-tki 8,5J ET 29 i pomoże opinią? Interesuje mnie czy nie będzie problemu z przecieraniem o nadkola zawiecha 1BV
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 8 godzin temu, KoJ@K napisał: Mówisz? Tylko ktoś tam chyba pisał, że poprzez taki sposób wyciągnięcia sygnału, czyli poprzez ten konwerter wpięty w tylne głośniki jest jakaś tam strata w dźwięku, ale czy aż na tyle, że nie warto tak podpinać, czy poprostu ktoś przesadził z opinią ? Ma tu ktoś z obecnych podpięte w ten sposób i móglby się coś na ten temat wypowiedzieć ? Ja u siebie ostatnio robiłem taki zabieg, nawet założyłem wątek w dziale car audio więc możesz poczytać, albo jak coś wal na PW ja generalnie jestem zadowolony, jedna rada, nie oszczędzaj na konwerterze
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 8 minut temu, yanosho napisał: Ma ktoś może założone opony 225/45 R18 na felgach z A5-tki 8,5J ET 29 i pomoże opinią? Interesuje mnie czy nie będzie problemu z przecieraniem o nadkola zawiecha 1BV nie bedzie obcierac
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 13 minut temu, yanosho napisał: Ma ktoś może założone opony 225/45 R18 na felgach z A5-tki 8,5J ET 29 i pomoże opinią? Interesuje mnie czy nie będzie problemu z przecieraniem o nadkola zawiecha 1BV można spokojnie zakładać.
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 2 minuty temu, Gibons napisał: nie bedzie obcierac Dzięki za odpowiedź Widzę, że mamy akurat bliźniacze auta Generalnie cały czas się zastanawiam czy lepiej 245/40 R18 czy 225/45 R18 jak będę kupował nowe zimówki.
Opublikowano 1 Listopada 20178 l Teraz, yanosho napisał: Dzięki za odpowiedź Widzę, że mamy akurat bliźniacze auta Generalnie cały czas się zastanawiam czy lepiej 245/40 R18 czy 225/45 R18 jak będę kupował nowe zimówki. na 8,5 cala ładuj 245/40 zwłaszcza jak to zimówka, na 225 będziesz miał naciąg.
Opublikowano 1 Listopada 20178 l Da radę jakoś zakodować w B8 temperaturę oleju na FIS ? Da rade. Jak dokodujesz lap timer, to po nagrzaniu oleju pokazuje się tam temperatura (nie pamiętam dokładnie od ilu stopni pokazuje) Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Listopada 20178 l Teraz, Cocco napisał: Da rade. Jak dokonujesz łap timer, to po nagrzaniu oleju pokazuje się tam temperatura (nie pamiętam dokładnie od ilu stopni pokazuje) Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka no właśnie mam zakodowanego laptimera ale tam gdzie powinna być temperatura oleju i doładowanie to mi się stacja radiowa wyświetla
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 2 minuty temu, l.e.s.t.e.r napisał: na 8,5 cala ładuj 245/40 zwłaszcza jak to zimówka, na 225 będziesz miał naciąg. Poprzedni sezon również jeździłem na 245/40 z felgą 8J ale teraz przymierzam się do nowych kół ale warunek muszą pomieścić heble 356mm
Opublikowano 1 Listopada 20178 l no właśnie mam zakodowanego laptimera ale tam gdzie powinna być temperatura oleju i doładowanie to mi się stacja radiowa wyświetla [emoji4]Hmmm, no ja mam w laptimerze normalnie te olejarke i jak się olej nagrzeje, to wskakuje temperatura.A jak z tym doładowaniem? Jak to zakodowałes na fis? Masz przed czy polift?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 3 minuty temu, Cocco napisał: Da rade. Jak dokodujesz lap timer, to po nagrzaniu oleju pokazuje się tam temperatura (nie pamiętam dokładnie od ilu stopni pokazuje) Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Mi tam normalnie pokazuje temperaturę oleju od bodajże 50'C
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 1 minutę temu, yanosho napisał: Poprzedni sezon również jeździłem na 245/40 z felgą 8J ale teraz przymierzam się do nowych kół ale warunek muszą pomieścić heble 356mm do 8 cali 225 jeszcze ok, ale do 8,5 cala to już bym brał 245. Z zaciskiem pod tarcze 356 i felgą 18 nie mam doświadczeń wieć nie pomogę
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 2 minuty temu, yanosho napisał: Poprzedni sezon również jeździłem na 245/40 z felgą 8J ale teraz przymierzam się do nowych kół ale warunek muszą pomieścić heble 356mm 8,5 et 29 powinno pomiescic 356mm ale 100% pewności nie mam. Sam chętnie bym się dowiedział jaka 18stka pomieści ten hebel bo też leżą w garażu
Opublikowano 1 Listopada 20178 l 6 minut temu, Cocco napisał: Hmmm, no ja mam w laptimerze normalnie te olejarke i jak się olej nagrzeje, to wskakuje temperatura. A jak z tym doładowaniem? Jak to zakodowałes na fis? Masz przed czy polift? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka http://mr-fix.pl/wpis/audi-laptimer-doladowanie-temp-oleju/ jak włączysz ten film z linku to jest tam boost. U mnie gdzie jest olejarka i boost jest stacja radiowa Edytowane 1 Listopada 20178 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 1 Listopada 20178 l http://mr-fix.pl/wpis/audi-laptimer-doladowanie-temp-oleju/ No ja laptimer mam aktywny, ale ciśnienie doładowania mi się tam nie wyświetlaWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka