Opublikowano 3 Lutego 20188 l Panowie jak by ktoś potrzebował mam taki zestawik do sprzedania 3,0tfsi, bo kupiłem a okazało się że już jast taki zestaw zainstalowany.
Opublikowano 4 Lutego 20188 l Pomoże ktoś znaleźć w B8 +12V pojawiające się po otwarciu samochodu (otwarcie z pilota).?? Nie mylić z napięciem po zapłonie bo to mam np. w zapalniczce. Za cholerę nie umiem odpalić ELSY
Opublikowano 6 Lutego 20188 l Panowie felga 20" 8,5j et30 jaka gume wrzucić żeby nic nie tarlo 245/30?
Opublikowano 6 Lutego 20188 l 2 minuty temu, egon47 napisał: Panowie felga 20" 8,5j et30 jaka gume wrzucić żeby nic nie tarlo 245/30? 245/30 245/35
Opublikowano 6 Lutego 20188 l 21 minut temu, Gibons napisał: 245/30 245/35 Dzięki jednak będę szukac 245/35 Edytowane 6 Lutego 20188 l przez egon47
Opublikowano 6 Lutego 20188 l Panowie wie ktoś jak nazywa się oryginalny kolor alcantary łączonej z czarną skora na fotelach w przedlifcie? Chodzi o pełną alcantarze, bez dziurek
Opublikowano 7 Lutego 20188 l W dniu 31.01.2018 o 17:01, Wolf1991 napisał: Witam panowie odnosnie magicznego guzika.. gdy sie go przytrzyma i zgaśnie wyłacza grzanie,dogrzewanie,wentylacje z webasto. Webasto oryginalnie w samochodzie z fabryki z pilotem. Mam przedlifta
Opublikowano 7 Lutego 20188 l Cześć, dokładał ktoś z Was AUXa do MMI2G? Przeszukałem forum ale bez konkretów, a jak już to jest przekierowanie na strone http://mr-fix.pl/wpis/mmi-2g-aktywacja-aux-in/ To akurat znałem i przymierzam się do tego, ale chciałbym to zrobić z fabrycznym gniazdem pod podłokietnikiem tak jak fabryka zrobiła, więc pytanie czy zna ktoś albo mógłby poszukać w ETKA/ELSA numery fabryczne gniazda, przewodów i ewentualnie wtyczek? Chociaż zakładam, że od gniazda do wzmacniacza i tak będzie trzeba samemu przewód zarobić.
Opublikowano 7 Lutego 20188 l Przerabiał ktoś fotele elektryczne z pamięcią tak aby regulacja chodziła bez modułów?
Opublikowano 7 Lutego 20188 l Przerabiał ktoś fotele elektryczne z pamięcią tak aby regulacja chodziła bez modułów? mam fotele elektryczne,kupiony moduł, boczek drzwi i golem niebawem będzie mi montować pamięć.potrzebny mi panel sterowania fotela lewego bo w nim są krańcówki.Jak nie potrzebujesz pamięci to możemy zrobić dila Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Lutego 20188 l W dniu 4.02.2018 o 23:13, djtatra napisał: Pomoże ktoś znaleźć w B8 +12V pojawiające się po otwarciu samochodu (otwarcie z pilota).?? Nie mylić z napięciem po zapłonie bo to mam np. w zapalniczce. Za cholerę nie umiem odpalić ELSY W lampce sufitu
Opublikowano 8 Lutego 20188 l Witam Czy jesteście w stanie podać mi jaki numer ma tarcza sprzęgła sachsa pasująca do dwumasy Sachsa o nr 0B1 105 266 AE oraz docisku sprzegła SACHSA o nr 0B1 141 015B. Chodzi mi o numer tarczy jaka powinna być w tym zestawie? Orientujecie się czy można dokupić samą taką tarczę sprzęgła? I kolejne pytanie czy można założyć do dwumasy SACHSA sprzęgło LUK, czy komplet musi być od jednego producenta?
Opublikowano 8 Lutego 20188 l Siemanko. Ma ktoś może jakieś zdjęcie podglądowe jak wygląda czarne audi w kombi w sline na czarnych felgach 19? Bo nie wiem w jakim kolorze pomalować felgi, chyba że coś doradzicie
Opublikowano 8 Lutego 20188 l 19 minut temu, Maciejppl napisał: Siemanko. Ma ktoś może jakieś zdjęcie podglądowe jak wygląda czarne audi w kombi w sline na czarnych felgach 19? Bo nie wiem w jakim kolorze pomalować felgi, chyba że coś doradzicie Czarny według mnie słabo, grafit będzie dobry jak tu
Opublikowano 8 Lutego 20188 l Mam wersje sline bez chromów i srebrne felgi ale chciałem zrobić własnie całą na czarno, tylne lampy ciemne zrobić i do tego jeszcze wrzucić bagażnik na dach też na czarno przemalować. Myślicie że fajnie będzie wyglądać?
Opublikowano 8 Lutego 20188 l Godzinę temu, Maciejppl napisał: Mam wersje sline bez chromów i srebrne felgi ale chciałem zrobić własnie całą na czarno, tylne lampy ciemne zrobić i do tego jeszcze wrzucić bagażnik na dach też na czarno przemalować. Myślicie że fajnie będzie wyglądać? ..tylko wówczas patrz się uważnie w lusterko wsteczne...znam przypadek ,gdzie przy kolizji wskazano własnie Gościa z przyciemnianymi lampami tylnymi ( najechanie na tył jego auta )
Opublikowano 8 Lutego 20188 l Panowie oklejal ktoś jakaś folia chromy wokół szyb albo malował czymś na czarno i spisuje się przez jakiś czas? Szukam czegoś żeby to zrobić w czerń
Opublikowano 9 Lutego 20188 l Pany jak jest Sline we wnetrzu a na zewnatrz nie to znaczki Sline są na błotnikach czy nie?
Opublikowano 9 Lutego 20188 l 45 minut temu, Wolf1991 napisał: Pany jak jest Sline we wnetrzu a na zewnatrz nie to znaczki Sline są na błotnikach czy nie? Tak są