Opublikowano 25 Marca 20197 l Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane .
Opublikowano 25 Marca 20197 l 10 minut temu, grand116 napisał: Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane . Odpowiednia wersja i przetestuj na odpowiednim porcie musi isc jeśli kabel jest ok
Opublikowano 25 Marca 20197 l 4 godziny temu, corradoowner napisał: Dzięki, bardziej mi zależy na trójkątach, zaryzykuje Jedyne co pasuje to blendy w tylnych drzwiach. W przednich drzwiach, trójkąty i blendy nie pasują Edytowane 25 Marca 20197 l przez MaciekPL
Opublikowano 25 Marca 20197 l Godzinę temu, MaciekPL napisał: Jedyne co pasuje to blendy w tylnych drzwiach. W przednich drzwiach, trójkąty i blendy nie pasują Jesteś pewny? Miesiąc temu ktoś sprzedawał błędy b&o z a5 bo tylko przód pasował a tył nie. Pytam o a4 i a5 przed lift em. Mam okazję kupić kompletnego banga z a5 sportback łącznie z blendami, zależy mi najbardziej na trójkątach i blendach w podszybiu
Opublikowano 25 Marca 20197 l Potrzebne zdrowe przednie lampy przeciwmgłowe do B8 przedlift, ma ktoś na sell ?
Opublikowano 26 Marca 20197 l 12 godzin temu, grand116 napisał: Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane . Odpowiedz masz na tym screenie Not plugged into Car! Podlacz do auta, zrob test i powinno smigac
Opublikowano 26 Marca 20197 l Czy mogę wykręcić/zdjąć wentyle bez ściągania opon a w środku są czujniki TPMS? Chodzi o piaskowanie bez ściągania opon, by nie oberwały czujniki od środka. A czy wentyl moge sam wykręcić czy tylko go zabezpieczyć czymś?
Opublikowano 26 Marca 20197 l 16 godzin temu, corradoowner napisał: Dzięki, bardziej mi zależy na trójkątach, zaryzykuje trójkąty nie pasują
Opublikowano 26 Marca 20197 l Nie dziaduj, tylko zdejmij te opony normalnie. Lub wykręć te czujniki całkiem, a nie wyklejanki...
Opublikowano 26 Marca 20197 l Nie dziaduje tylko po co, skoro do piachu idą i to nawet lepiej ze są pod oponą, a na wentyl dopasuje miedzianą rurkę, czy macie inny pomysl?
Opublikowano 26 Marca 20197 l Pytanie do obeznanych. Ile może kosztować naprawa takiego czegoś? Pacjent A6 C7, blacha na drzwiach przecięta na wylot. Chodzi mi o szacunek - mniej więcej.
Opublikowano 26 Marca 20197 l 24 minuty temu, Marcin Gugu33 napisał: Nie dziaduje tylko po co, skoro do piachu idą i to nawet lepiej ze są pod oponą, a na wentyl dopasuje miedzianą rurkę, czy macie inny pomysl? Przecież wentyl to integralna część czujnika. Ta nakrętka, którą widzisz przy wentylu trzyma cały czujnk. Wystarczy ją odkręcić i wyjmujesz czujnik. Nie kumam czemu nie chcesz wyciągnąć tego wentyla i zdjąć opon. Twoje podejście to troche takie druciarstwo.
Opublikowano 26 Marca 20197 l 1 godzinę temu, Hohe napisał: Pytanie do obeznanych. Ile może kosztować naprawa takiego czegoś? Drzwi do malowania 700-800 zł.szt. W kolor 1000-1100 zł. - szukał bym w kolor . Zrobienie tego nadkola może do 400zł.Myślę że w 2500 / 2700 tyś powinieneś się zmieścić .
Opublikowano 26 Marca 20197 l Felgi idą do piachu - tym bardziej, nayebiesz piachu pod opony, nie wydmuchasz tego idealnie, a później nerwy, że kół nie idzie wyważyć, albo kierownicą trzęsie... no i po malowaniu felgi z gumami do pieca ... więcej bezsensownej kombinacji, zamiast poprostu zdjąć gumy i wykręcić czujki ... ogólnie to jaki jest powóď, że wolisz w gumie i z wentylem ?
Opublikowano 26 Marca 20197 l 3 minuty temu, KoJ@K napisał: Felgi idą do piachu - tym bardziej, nayebiesz piachu pod opony, nie wydmuchasz tego idealnie, a później nerwy, że kół nie idzie wyważyć, albo kierownicą trzęsie... no i po malowaniu felgi z gumami do pieca ... więcej bezsensownej kombinacji, zamiast poprostu zdjąć gumy i wykręcić czujki ... ogólnie to jaki jest powóď, że wolisz w gumie i z wentylem ? Gumy po piachu wylecą. Bez sensowna gadka, pytalem jak zabezpieczyć wentyl a dostałem komplementy. Dzieki!
Opublikowano 26 Marca 20197 l 10 godzin temu, DareQ napisał: Odpowiedz masz na tym screenie Not plugged into Car! Podlacz do auta, zrob test i powinno smigac Bylem w aucie kabel swieci na zielono ale podczas testu nie wykrywa kabla . Zastanawia mnie dlaczego ikonki ikony w programie sa zablokowane? Ma ktoś pomysl co można jeszcze zrobić?
Opublikowano 26 Marca 20197 l Przy pierwszym odpaleniu programu z podłączonym kablem miałeś dostęp do internetu ? Edytowane 26 Marca 20197 l przez wikary
Opublikowano 26 Marca 20197 l Własnie miałem pisać o tym że miał podłączenie do neta i ściągnęło mu nowsze sterowniki. Teraz trzeba odinstalować sterowniki i program wyłączyć neta i od początku instalka. Potem w tej zakładce "Interfejs użytkownika .." wyłączyć aktualizację. Zrobić test i powinno śmigać.