Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane .

20190325_185808.jpg

20190325_185825.jpg

20190325_185839.jpg

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
10 minut temu, grand116 napisał:

Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane .

20190325_185808.jpg

20190325_185825.jpg

20190325_185839.jpg

Odpowiednia wersja i przetestuj na odpowiednim porcie 

musi isc jeśli kabel jest ok 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, corradoowner napisał:

Dzięki, bardziej mi zależy na trójkątach, zaryzykuje :)

Jedyne co pasuje to blendy w tylnych drzwiach. W przednich drzwiach, trójkąty i blendy nie pasują :)

Edytowane przez MaciekPL
Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Jedyne co pasuje to blendy w tylnych drzwiach. W przednich drzwiach, trójkąty i blendy nie pasują :)

Jesteś pewny? Miesiąc temu ktoś sprzedawał błędy b&o z a5 bo tylko przód pasował a tył nie. Pytam o a4 i a5 przed lift em. Mam okazję kupić kompletnego banga z a5 sportback łącznie z blendami, zależy mi najbardziej na trójkątach i blendach w podszybiu :)

Opublikowano

Potrzebne zdrowe przednie lampy przeciwmgłowe do B8 przedlift,  ma ktoś na sell ? 

Opublikowano
12 godzin temu, grand116 napisał:

20190325_185839.jpg

Odpowiedz masz na tym screenie :)Not plugged into Car! Podlacz do auta, zrob test i powinno smigac

Opublikowano

Czy mogę wykręcić/zdjąć wentyle bez ściągania opon a w środku są czujniki TPMS?

Chodzi o piaskowanie bez ściągania opon, by nie oberwały czujniki od środka. A czy wentyl moge sam wykręcić czy tylko go zabezpieczyć czymś?

20190326_085046.jpg

20190326_085039.jpg

Opublikowano
16 godzin temu, corradoowner napisał:

Dzięki, bardziej mi zależy na trójkątach, zaryzykuje :)

trójkąty nie pasują

Opublikowano

Nie dziaduj, tylko zdejmij te opony normalnie. Lub wykręć te czujniki całkiem, a nie wyklejanki...

Opublikowano

Nie dziaduje tylko po co, skoro do piachu idą i to nawet lepiej ze są pod oponą, a na wentyl dopasuje miedzianą rurkę, czy macie inny pomysl?

Opublikowano

Pytanie do obeznanych. Ile może kosztować naprawa takiego czegoś?

Pacjent A6 C7, blacha na drzwiach przecięta na wylot. Chodzi mi o szacunek - mniej więcej. 

0FFEAB96-E1E3-4190-B471-F39BA54EB453.jpeg

Opublikowano
24 minuty temu, Marcin Gugu33 napisał:

Nie dziaduje tylko po co, skoro do piachu idą i to nawet lepiej ze są pod oponą, a na wentyl dopasuje miedzianą rurkę, czy macie inny pomysl?

Przecież wentyl to integralna część czujnika. Ta nakrętka, którą widzisz przy wentylu trzyma cały czujnk. Wystarczy ją odkręcić i wyjmujesz czujnik. Nie kumam czemu nie chcesz wyciągnąć tego wentyla i zdjąć opon. Twoje podejście to troche takie druciarstwo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Hohe napisał:

Pytanie do obeznanych. Ile może kosztować naprawa takiego czegoś?

Drzwi do malowania 700-800 zł.szt. W kolor 1000-1100 zł. - szukał bym w kolor . Zrobienie tego nadkola może do 400zł.Myślę że w 2500 / 2700 tyś powinieneś się zmieścić .

Opublikowano

Dzięki. Na szczęście nie mój tylko sąsiadki. ?

Opublikowano

Felgi idą do piachu - tym bardziej, nayebiesz piachu pod opony, nie wydmuchasz tego idealnie, a później nerwy, że kół nie idzie wyważyć, albo kierownicą trzęsie... no i po malowaniu felgi z gumami do pieca ... więcej bezsensownej kombinacji, zamiast poprostu zdjąć gumy i wykręcić czujki ... ogólnie to jaki jest powóď, że wolisz w gumie i z wentylem ? 

Opublikowano
3 minuty temu, KoJ@K napisał:

Felgi idą do piachu - tym bardziej, nayebiesz piachu pod opony, nie wydmuchasz tego idealnie, a później nerwy, że kół nie idzie wyważyć, albo kierownicą trzęsie... no i po malowaniu felgi z gumami do pieca ... więcej bezsensownej kombinacji, zamiast poprostu zdjąć gumy i wykręcić czujki ... ogólnie to jaki jest powóď, że wolisz w gumie i z wentylem ? 

Gumy po piachu wylecą. Bez sensowna gadka, pytalem jak zabezpieczyć wentyl a dostałem komplementy. Dzieki!

Opublikowano

Wykręć go poprostu i włóż tam śrube lub załóż zwykły wentyl.

Opublikowano
10 godzin temu, DareQ napisał:

Odpowiedz masz na tym screenie :)Not plugged into Car! Podlacz do auta, zrob test i powinno smigac

Bylem w aucie kabel swieci na zielono ale podczas testu nie wykrywa kabla .

Zastanawia mnie dlaczego ikonki ikony w programie sa zablokowane?

Ma ktoś pomysl co można jeszcze zrobić?

20190325_185808.jpg

20190326_184338.jpg

Opublikowano (edytowane)

Przy pierwszym odpaleniu programu z podłączonym kablem miałeś dostęp do internetu ? 

Edytowane przez wikary
Opublikowano

Własnie miałem pisać o tym że miał podłączenie do neta i ściągnęło mu nowsze sterowniki. Teraz trzeba odinstalować sterowniki i program wyłączyć neta i od początku instalka. Potem w tej zakładce "Interfejs użytkownika .." wyłączyć aktualizację. Zrobić test i powinno śmigać.