Opublikowano 17 Lipca 20206 l W dniu 16.07.2020 o 21:24, barca8585 napisał: dzięki nie mogłem coś z fona odpisać prawy lewy to samo ? jo
Opublikowano 17 Lipca 20206 l 31 minut temu, Dev napisał: Wyciągnij lampę Wyciągnięcie lampy nie ułatwi odkręcenia nakrętki, która jest poniżej śruby od lampy. Doczytałem sam, są nasadki do nakrętek głęboko osadzonych.
Opublikowano 17 Lipca 20206 l 40 minut temu, AndyN napisał: Wyciągnięcie lampy nie ułatwi odkręcenia nakrętki, która jest poniżej śruby od lampy. Doczytałem sam, są nasadki do nakrętek głęboko osadzonych. Nie filozuj, lampe zdyjm
Opublikowano 19 Lipca 20206 l 2 godziny temu, szesi1919 napisał: jak zdemontować dekor tunelu ? nigdzie nie moge znalezc Trzeba tunel zdemontować
Opublikowano 19 Lipca 20206 l 2 godziny temu, szesi1919 napisał: jak zdemontować dekor tunelu ? nigdzie nie moge znalezc Musisz niestety wyciągnąć tunel środkowy , bez tego raczej się nie da. Dekor jest przykręcony kilkoma śrubkami i ciężko się do nich dostać . Opis jak go zdemontować (tunel ) jest na forum .
Opublikowano 19 Lipca 20206 l 38 minut temu, Góral65 napisał: Trzeba tunel zdemontować bo kiedys widzialem ze niekoniecznie trzeba caly tunel zdejmować lecz już tego wątku nie moge znalezc :/
Opublikowano 19 Lipca 20206 l 1 minutę temu, szesi1919 napisał: bo kiedys widzialem ze niekoniecznie trzeba caly tunel zdejmować lecz już tego wątku nie moge znalezc :/ Kilka dni temu zmieniałem w Q5 jest to praktycznie to samo co B8 i powiem, że szybciej jest odkręcić tunel a później dekor niż męczyć się z dekorem na zakręconym tunelu, jest tam osiem śrubek i do tych z przodu to jeszcze jest jakiś dostęp ale do dwóch tylnych to trzeba by mieć rączki niemowlęcia
Opublikowano 19 Lipca 20206 l 2 godziny temu, Michu1996 napisał: Pozdrowienia z Zakopanego dla A4 Klubu Dziękuję, zdjęcia robi się na Krupówkach a nie na Witkiewicza
Opublikowano 19 Lipca 20206 l 2 godziny temu, Góral65 napisał: Dziękuję, zdjęcia robi się na Krupówkach a nie na Witkiewicza Na Krupówkach tyle ludzi, ze ciagle pełny kadr
Opublikowano 21 Lipca 20206 l Dzień dobry. Kupiłem ostatnio małżonce nową Micrę (bo lubi Micry) i ma ona funkcję rozpoznawania znaków. Powiem szczerze, że jest to bardzo przydatna funkcja. A pytanie brzmi, czy w B8 było coś takiego montowane? Idzie to dorezać?
Opublikowano 21 Lipca 20206 l W dniu 1.07.2020 o 07:39, michu10 napisał: Czyli rozumiem, że tylko robione na zamówienie ? Zakładałeś u siebie DP ? Od BAQ pasuje, brałem i p&p. przy montazu na aucie tylko uchwyt na jakiejś gumie czy coś trzeba było dać w drugą stronę, co robisz bez problemu, bo to się rusza w ręku, skręcasz i gotowe. u mnie jeździ od roku
Opublikowano 21 Lipca 20206 l 7 godzin temu, barca8585 napisał: Po czym rozpoznać ze lustra są składane ale nie są na aucie Powyżej 10pinow
Opublikowano 21 Lipca 20206 l Witam podczas długiej trasy wchodzę w CAR w stan naładowania akumulatora i mam 90% .To ze względu na wiek akumulatora (2013)nie doladowuje do 100% ?
Opublikowano 21 Lipca 20206 l Panowie, czym się różni stelaż fotela kierowcy od pasażera? Są jakieś różnice w kątach ustawienia lub tp?
Opublikowano 23 Lipca 20206 l Witam Panowie kolega kupił b8 i szuka kogoś kto mogł by spolszczyć mu MMi Ślask albo Małopolska dacie jakies namiary? wersja 3G z sim a ma 2010 rok bolidu Dzięki
Opublikowano 24 Lipca 20206 l 6 godzin temu, Wolf1991 napisał: Witam Panowie kolega kupił b8 i szuka kogoś kto mogł by spolszczyć mu MMi Ślask albo Małopolska dacie jakies namiary? wersja 3G z sim a ma 2010 rok bolidu Dzięki Ja robiłem tutaj kodowanie bmw, chiptuning, doposażanie bmw, hamownia, dpf, egr, diagnostyka, kraków, tarnów, katowice, nowy targ WWW.CAR-CONNECT.PL kodowanie, programowanie, diagnostyka, bmw, vag, kraków, małoposlkie, małopolska, śląsk, katowice