Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 21.07.2020 o 21:44, Gniady napisał:

Witam podczas długiej trasy wchodzę w CAR w stan naładowania akumulatora i mam 90% .To ze względu na wiek akumulatora (2013)nie doladowuje do 100% ?

Raczej tak bym obstawiał.  Tydzień temu wymieniałem w B8 z tego samego roku bo dokonał żywota i w C7 rok młodszej, bo też już padał.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 21.07.2020 o 21:44, Gniady napisał:

Witam podczas długiej trasy wchodzę w CAR w stan naładowania akumulatora i mam 90% .To ze względu na wiek akumulatora (2013)nie doladowuje do 100% ?

Miałem podobne objawy aż w końcu padł na stacji benzynowej :decayed: ORI 2013. Okazało się u mechanika, że stan baterii po 7 latach po załadowaniu na maksa wynosił raptem 41% całej pojemności.

Opublikowano

Mój akumulator siedzi u mnie od początku produkcji, tj 2011 i nadal odpala jak złoto :decayed:

Opublikowano

witam potrzebuje numer osłony pod silnik przedlift i osłone do zderzaka s line polift

Opublikowano

czy ktoś ma rozpiske pinów lusterk zewnętrznych ? do b8 lift ?

Opublikowano
19 minut temu, szesi1919 napisał:

czy ktoś ma rozpiske pinów lusterk zewnętrznych ? do b8 lift ?

6 pinów -  (tylko grzanie )

8 pinów (6+2) - side assist + to co wyżej

8 pinów grzanie regulowane elektr. i instalacja pod fotochrom

10 pinów - to co 8 + składanie (plus instalacja fotochrom)

12 pinów - (10+2) to to co wyżej + side assist

14 pinów - full opcja (grzanie, składanie, fotochrom, pamieć lusterek+ side assist 

Opublikowano
Godzinę temu, barca8585 napisał:

witam potrzebuje numer osłony pod silnik przedlift i osłone do zderzaka s line polift

Osłona pod silnik 8K0 863 821 A , 8F0 863 821 A, B, AF,  a to drugie to ma być element zamykający?

Opublikowano
3 minuty temu, Góral65 napisał:

Osłona pod silnik 8K0 863 821 A , 8F0 863 821 A, B, AF,  a to drugie to ma być element zamykający?

to 8K0 863 821 A - to jest pod slinik

8F0 863 821 A to pod skrzynie a co to ( B , AF ) czy to razem ma byc ?

a drugie chodzi mi bo kupiłem zderzak polift s line i nie pasuje ta oslona przy zderzaku

Opublikowano

Jeśli zrobiłeś przód i zderzak polift to też osłona polift , 8K2 863 821 D, nie wiem czy jest jakaś różnica ale numery są inne

Edytowane przez Góral65

Opublikowano

kurcze nie rozumiem 

miedzy przedliftem a poliftem jest różnica ale czy jest różnica między poliftem a poliftem s line

Opublikowano

Ta dolna płyta jest inna w S-line , a zwykłym. Jak komuś nie przeszkadza to tą ze zwykłego zderzaka można przyciąć po bokach w trójkąt i wtedy wchodzi :cool1:

Opublikowano
11 minut temu, KoJ@K napisał:

Ta dolna płyta jest inna w S-line , a zwykłym. Jak komuś nie przeszkadza to tą ze zwykłego zderzaka można przyciąć po bokach w trójkąt i wtedy wchodzi :cool1:

Ok ale ta pod silnikiem już jest taka sama 

Opublikowano

Czesc.
Mial ktos moze problem, ze glosnik cicho gral i nie byla to wina glosnika?
Kupilem nowy glosnik bo myslalem, ze ten juz przestal dzialac ale po wymianie jest to samo. Tzn. slychac brzdekanie, ale to nie to samo co w drugich drzwiach gdzie gra glosno. Gdzie szukac problemu?

Opublikowano
13 godzin temu, Kooga napisał:

Czesc.
Kupilem nowy glosnik bo myslalem, ze ten juz przestal dzialac ale po wymianie jest to samo. Tzn. slychac brzdekanie, ale to nie to samo co w drugich drzwiach gdzie gra glosno. Gdzie szukac problemu?

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jak masz w ustawieniach dźwięku ustawiony balans.

Opublikowano
Godzinę temu, Góral65 napisał:

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jak masz w ustawieniach dźwięku ustawiony balans.

Balans jest ustawiony na środku. Sprawdzałem właśnie przestawiając balans raz na skrajnie lewą i skrajnie prawą i lewych gra cicho. Słychać dużą różnicę

Opublikowano

Witam, polecacie jakies dobre piora wycieraczek? Najlepiej na przod i tyl od razu.

Opublikowano
27 minut temu, iszek napisał:

Witam, polecacie jakies dobre piora wycieraczek? Najlepiej na przod i tyl od razu.

Ja mysle, ze bede kupowac oryginaly. Kazde wycieraczki co kupuje to jedno i to samo g..no.
Po 2 miesiacach zostawiaja smugi.

Opublikowano
23 godziny temu, Kooga napisał:

Czesc.

Tylko jeden głośnik czy cała strona?

Opublikowano

Panowie z innej beczki, centralna PL się kłania. Tydzień urlopu i trzeba z rodzinką gdzieś wyruszyć, bardziej góra czy dół?  :jerk: może ktoś świeżo po wczasach i jest w stanie doradzić 

Opublikowano
8 godzin temu, Hohe napisał:

Tylko jeden głośnik czy cała strona?

Tylko jeden, lewa strona z tylu, tylko duzy glosnik. Maly gra dobrze.

Mysle, ze musze zdemontowac druga strone i podmienic glosniki, bo moze ten nowy(uzywany) tak samo walniety jak stary :|

Edytowane przez Kooga