Opublikowano 29 Sierpnia 20205 l A4 B8.5 z fabrycznymi czujnikami parkowania. Czy w trakcie pracy systemu gdy czujniki wykryją zbliżającą się przeszkodę i zaczynamy słyszeć pikanie wyciszane jest audio w aucie?
Opublikowano 29 Sierpnia 20205 l 3 minuty temu, AndyN napisał: A4 B8.5 z fabrycznymi czujnikami parkowania. Czy w trakcie pracy systemu gdy czujniki wykryją zbliżającą się przeszkodę i zaczynamy słyszeć pikanie wyciszane jest audio w aucie? Tak
Opublikowano 29 Sierpnia 20205 l Wystarczy że wrzucisz wsteczny, załącza się system PDC i wycisza audio, przeszkoda nie jest wymagana. Możesz w MMI ustawić poziom wyciszenia.
Opublikowano 30 Sierpnia 20205 l Panowie, da rade przekodować Auto Hold w ten sposób, żeby działał cały czas po odpaleniu auta, a przyciskiem go można było wyłączać? I gdzie jest kodowanie, zeby auto hold działał bez zapiętych pasów ?
Opublikowano 30 Sierpnia 20205 l Auto Hold to świetny system. Bardzo pomaga podczas jazdy. Tylko trzeba pamiętać o zapięciu pasów.
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l W dniu 30.08.2020 o 09:27, KoJ@K napisał: Panowie, da rade przekodować Auto Hold w ten sposób, żeby działał cały czas po odpaleniu auta, a przyciskiem go można było wyłączać? I gdzie jest kodowanie, zeby auto hold działał bez zapiętych pasów ? Mam fabryczny i u mnie działa cały czas - uzbraja się jak tylko zapnę pas. Nie muszę go za każdym razem włączać.
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l 11 minut temu, kamelus_ napisał: Mam fabryczny i u mnie działa cały czas - uzbraja się jak tylko zapnę pas. Nie muszę go za każdym razem włączać. Wystarczy przytrzymać
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l Zna ktoś fajną apke na telefon, żeby zrobić pomiar od 0-100km/h? Coś co działa podobnie do Racelogic’a?
Opublikowano 1 Września 20205 l Czy te przyciski otwierania/zamykania drzwi w S4/RS4 były fabrycznie srebrne czy też w kolorze czarnym? Edytowane 1 Września 20205 l przez Michu1996
Opublikowano 1 Września 20205 l 8 godzin temu, Michu1996 napisał: Czy te przyciski otwierania/zamykania drzwi w S4/RS4 były fabrycznie srebrne czy też w kolorze czarnym? Cała klamka z przyciskami z rsa.
Opublikowano 1 Września 20205 l 8 godzin temu, Michu1996 napisał: Czy te przyciski otwierania/zamykania drzwi w S4/RS4 były fabrycznie srebrne czy też w kolorze czarnym? Mam nowki klamki z aso czarne RS jakby coś na handel
Opublikowano 1 Września 20205 l Godzinę temu, MaciekPL napisał: Cała klamka z przyciskami z rsa. Okej, czyli te przyciski nigdy z fabryki nie wyszły w kolorze srebrnym ?
Opublikowano 1 Września 20205 l 9 minut temu, Michu1996 napisał: Okej, czyli te przyciski nigdy z fabryki nie wyszły w kolorze srebrnym ? Niee
Opublikowano 1 Września 20205 l Uchwyt na dwa rowery. Gdzie lepiej? Dach czy tył auta? Edytowane 1 Września 20205 l przez NelsonPL
Opublikowano 1 Września 20205 l 14 minut temu, NelsonPL napisał: Uchwyt na dwa rowery. Gdzie lepiej? Dach czy tył auta? Na haku - łatwiejszy załadunek oraz brak dodatkowej masy, która jest wysoko umieszczona.
Opublikowano 1 Września 20205 l ma ktos z Was przyczepę kampingową ? wiem ze pora na nie juz po mału mija ale jest okazja zeby kupic cos w dobrej cenie szukam czegos takiego: Używane LMC MÜNSTERLAND 725K MUSICA - 65 000 PLN, 2008 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Przyczepy kempingowe LMC MÜNSTERLAND 725K MUSICA