Opublikowano 28 Listopada 20205 l 18 godzin temu, duzy616 napisał: A4 Tak A6 z tego co wiem tylko pneumatyka Zgadza się.
Opublikowano 29 Listopada 20205 l https://www.youtube.com/watch?v=rvlUeGAcyy8&ab_channel=B8S4Carbon Ten wizg w tle to kompresor?
Opublikowano 1 Grudnia 20205 l Ktoś wymieniał rozrząd w silniku 3.0 TDI CCWA Jeżeli ktoś posiada silnik o tym ozaczeniu, to mam prośbę, żeby za pomocą VCDS-a sprawdził synchronizację. U mnie jest 4,5 Edytowane 1 Grudnia 20205 l przez duzy616
Opublikowano 9 Grudnia 20205 l Takie info dla posiadaczy MMI 3G+ SIM GOOGLE Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Wsparcia Usług Cyfrowych dla Klientów Audi. Uprzejmie informujemy, że jeżeli zostały dokonane jakiekolwiek modyfikacje w samochodzie nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy dana funkcja będzie działała czy też zostanie to zaprzestane. Posiadamy informacje, że w oryginalnym wyposażeniu Audi Connect niektóre pojazdy (model rocznikowy do 2018 roku) stracą możliwość używania funkcji "Google Earth" oraz kompatybilne auta będą mogły uzyskać aktualizacje oprogramowania, która umożliwia używanie map satelitarnych z poziomu MMI. Prosimy o kontakt bezpośrednio z autoryzowanym partnerem Audi w celu uzyskania większej ilości informacji.”
Opublikowano 9 Grudnia 20205 l 31 minut temu, AndyN napisał: Może ktoś z korpomowy przetłumaczyć to na polski? Musisz zapłacić w ASO za aktualizacje i będzie dalej działać
Opublikowano 13 Grudnia 20205 l W dniu 28.11.2020 o 00:07, Wandej napisał: Panowie małe pytanko. Allroad`y występują również ze zwykłym zawieszeniem tak? A6 - tylko pneumatyka A4 - brak możliwości pneumatyki - wszystkie wychodziły na zwykłym zawiasie nie regulowanym
Opublikowano 14 Grudnia 20205 l 15 godzin temu, miron78 napisał: A6 - tylko pneumatyka A4 - brak możliwości pneumatyki - wszystkie wychodziły na zwykłym zawiasie nie regulowanym Dzięki Miron
Opublikowano 14 Grudnia 20205 l Dopisze tylko z doświadczenia bo miałem i a4 i a6 allroad że jako osoba nie potrzebująca podnosić samochodu bardziej mi odpowiadało A4 - lepiej się prowadziło A6 mimo kół 20 cali i najniższego z ustawień było takie troche pływające i w zakrętach "pływało" Dla mnie pneumatyka fajna jako gadżet i dla kogoś kto faktycznie to wykorzysta i tego potrzebuje z racji np dojazdu. Dla samego prowadzenia A4 allroad znacznie lepiej (na tych samych kołach)
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l Witam kiera z sq5 podejdzie do b8 ta u góry Edytowane 17 Grudnia 20205 l przez barca8585
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l 5 minut temu, barca8585 napisał: Witam kiera z sq5 podejdzie do b8 ta u góry Tak
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l Teraz, WydRos napisał: Tak dzięki a wiesz możę czy ten znaczek można sciągnąć i wymienić
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l 10 minut temu, barca8585 napisał: dzięki a wiesz możę czy ten znaczek można sciągnąć i wymienić Można bez problemu
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l Teraz, WydRos napisał: Można bez problemu Jak coś mam ścięte kiery rzuc cenę za ile bierzesz tamta
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l 40 minut temu, WydRos napisał: Jak coś mam ścięte kiery rzuc cenę za ile bierzesz tamta 650
Opublikowano 17 Grudnia 20205 l 15 minut temu, barca8585 napisał: szukałem takiej w złym stanie bo i tak chce ją obszyć po swojemu To brać, nie kupisz za 600 zł