Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Muskel1 napisał:

Hmmm... próbowałeś odłączyć aku? Może sterownik zawiesił się razem z komputerem. 

A widzisz o tym zapomniałem, zaraz sprawdzę.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

Hmmm... próbowałeś odłączyć aku? Może sterownik zawiesił się razem z komputerem. 

Niestety nie pomogło, masz może wiedzę który bit, bity odpowiadają za pozycyjne w MCE? albo jak jest sterowany moduł w led lampie?

teraz mam pin 10 zasilanie stały prąd 12v,  pin 12 przy dziennych też 12v a przy pozycyjnych pojawia się tylko 1,3 v 

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś mieć zaznaczone w Byte 3 tylko Bit 4 oraz w Byte 9 Bit 0 

Opublikowano

Cześć. Sprawdziłbym jeszcze w adaptacjach jak jasno masz ustawione drl przy włączonych mijania. Jeśli masz około 9, to zwiększ na 30 i zobacz czy bangla.

Opublikowano

Central Electrics, Security Access, Adaptation, Channel 03

gdzieś tu chyba, ale nie mam pod ręką vcdsa.

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

Moim zdaniem powinieneś mieć zaznaczone w Byte 3 tylko Bit 4 oraz w Byte 9 Bit 0 

Pierwsze miałem drugie zakodowałem ale nic sie nie zmieniło.

Opublikowano
49 minut temu, Hohe napisał:

Cześć. Sprawdziłbym jeszcze w adaptacjach jak jasno masz ustawione drl przy włączonych mijania. Jeśli masz około 9, to zwiększ na 30 i zobacz czy bangla.

Nie mam tej funkcji w adaptacjach.

AD.png

Opublikowano
48 minut temu, Hohe napisał:

Central Electrics, Security Access, Adaptation, Channel 03

gdzieś tu chyba, ale nie mam pod ręką vcdsa.

Mówimy o MCE 09 tak?

Opublikowano

Tak. A na piechotę po kanałach?

Opublikowano

09-Central Elect->Security Access-16, enter security code, Adaptation 10, Channel 3, enter percent value desired (default is 8 or 9, full is 100)

Opublikowano
12 minut temu, Hohe napisał:

09-Central Elect->Security Access-16, enter security code, Adaptation 10, Channel 3, enter percent value desired (default is 8 or 9, full is 100)

Sukces udało się było 9 zmieniłem na 30 i jest super. Wielkie dzięki Marcin jak będziesz w Polsce odezwij się będzie duża flacha :hi:

Opublikowano
1 godzinę temu, Muskel1 napisał:

Dzięki za pomoc, udało się zrobić tak jak podpowiadał Hohe.

Opublikowano
18 minut temu, Góral65 napisał:

Sukces udało się było 9 zmieniłem na 30 i jest super. Wielkie dzięki Marcin jak będziesz w Polsce odezwij się będzie duża flacha :hi:

Super, że pomogło. ??

Opublikowano

Coś rozwaliło adaptacje. 

Opublikowano
11 minut temu, Muskel1 napisał:

Coś rozwaliło adaptacje. 

Tak, tylko co ? nie umiem tego wytłumaczyć, podczas sprawdzania prostownik miałem podpięty, nic nie kodowałem oprócz tych świateł USA, jedyne co mi przychodzi do głowy to jakieś przepięcie w sieci, bo w tym czasie był silny wiatr i jak dobrze pamiętam to mrugnęło kilka razy

Opublikowano

Tego się już chyba nie dowiemy. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

@Góral65 a pamiętasz jak kiedyś dzwoniłem do Ciebie, jak mi się wysypało kodowanie przy montażu neonów? Podobna sytuacja - podczas kodowania program się zawiesił i wszystkie parametry które były fabrycznie poszły w piz*jet ... :doh:

Opublikowano
9 godzin temu, KoJ@K napisał:

@Góral65 a pamiętasz jak kiedyś dzwoniłem do Ciebie, jak mi się wysypało kodowanie przy montażu neonów? Podobna sytuacja - podczas kodowania program się zawiesił i wszystkie parametry które były fabrycznie poszły w piz*jet ... :doh:

Oczywiście, że pamiętam najważniejsze że udało się rozwiązać problem:) 

Opublikowano

Cześć,

czy felga rotor (ori) podlega jakiejś specjalnej metodzie regeneracji? Słyszałem coś, że tego typu felga powinna być robiona metodą CNC, ale chyba tyczy się to tylko rantów? W każdym razie, po ostatnim sezonie na felgach pojawiły mi się takie ubytki:

rotorzdj.thumb.jpg.5f47fb86d38981535aa0992c36d6b8f0.jpg

Poleci ktoś jakąś osobę/firmę, która by to porządnie ogarnęła?

Dzięki :)

Opublikowano

Nie polecam regeneracji felg... Jeśli są zniszczone, warto wymienić na nowe. :cygaro: