amaradaar Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Przeciez mechanik ktory sie zna bedzie wiedzial najlepiej i Ci powie za ile dni auto do odbioru hehehehe
Kooga Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Przeciez mechanik ktory sie zna bedzie wiedzial najlepiej i Ci powie za ile dni auto do odbioru hehehehe To jest znajomy z pracy i po pracy tez bedzie dlubane
ArkadiuS Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Z tego co wiem, to różnią się obudowami niestety. Inny kąt.Raczej tylko wkładem, ale nie przerabialem tego w A4 wiec nie dam łapy za to
Hohe Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Musi być inny kąt. Chyba, że kolega jeździ zawsze z pasażerem, to zawsze może spytać, co tam widać. ? Edytowane 4 Października 2016 przez Hohe
JawoR36 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Orientuje się ktoś czy w ogóle i ewentualnie kto mógłby zregenerować ranty w felgach typu rotor? Posiadam ori 19, w których jakiś niepełnospryciarz miał ryskę na rancie, więc ten fragment przepolerował do gołego alu, co przy oryginalnym rancie (matowy) wygląda szpetnie. Mam takie coś wyczynione w 3 lub 4 miejscach.
Kriss SierraFan Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Orientuje się ktoś czy w ogóle i ewentualnie kto mógłby zregenerować ranty w felgach typu rotor? Posiadam ori 19, w których jakiś niepełnospryciarz miał ryskę na rancie, więc ten fragment przepolerował do gołego alu, co przy oryginalnym rancie (matowy) wygląda szpetnie. Mam takie coś wyczynione w 3 lub 4 miejscach. Pszendza Przywraca oilerowabje typu diamond cut i nie tylko ;-) Wysłane z Note 3
JawoR36 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Pszendza Kto to? Edit : Koleś nazywa się "Przedza", przynajmniej tak wuja google mówi. Miałeś z nim jakąś styczność? Ew nr tel po przedzwonię i podjadę, bo niby gdzieś tam koło Ciebie działa. Przywraca oilerowabje Nie wiem co on tam przywraca, ale mam wrażenie, że o to mi chodziło Edytowane 6 Października 2016 przez JawoR36
Hohe Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 A robi olierowabje na felach co wcześniej olierowabja nie miały?
Yoghurt Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) a tak powaznie to sledze temat bo tez kupilem mocno poobcierane rotory i walczylem z tematem w krakowie. nikt tutaj nie byl w stanie tego ogarnac sensownie bez lakierowania calych felg w kolor lub polerowania rantow na polysk Edytowane 6 Października 2016 przez Yoghurt
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Ja też mam otarte rotory i będę to robi ale w listopadzie jak wrócę i koleś powiedział że bez problemu można to zrobić więc jak coś zdam relacje ale pewnie ktoś do tego czasu już to zrobi
leewang Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Koledzy, poszukuję teraz jakichś kół na zimę i nie mam pojęcia co kupić. Może ktoś podzieli się wrażeniami, chodzi mi o rozmiar felg, czy na 18tkach jest ciężko? Może lepiej jakieś 16,17 zakupić? Chodzi mi o przyczepność i ogólny komfort jazdy na 18tkach w zimie.
Netfcher Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Koledzy, poszukuję teraz jakichś kół na zimę i nie mam pojęcia co kupić. Może ktoś podzieli się wrażeniami, chodzi mi o rozmiar felg, czy na 18tkach jest ciężko? Może lepiej jakieś 16,17 zakupić? Chodzi mi o przyczepność i ogólny komfort jazdy na 18tkach w zimie. W zeszlym sezonie jezdzilem na 19 w zimie Odradzam. Poki nie ma sniegu to jest dobrze.
JawoR36 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Koledzy, poszukuję teraz jakichś kół na zimę i nie mam pojęcia co kupić. Może ktoś podzieli się wrażeniami, chodzi mi o rozmiar felg, czy na 18tkach jest ciężko? Może lepiej jakieś 16,17 zakupić? Chodzi mi o przyczepność i ogólny komfort jazdy na 18tkach w zimie. Też się zastanawiałem, skończyło się na 16.
leewang Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Koledzy, poszukuję teraz jakichś kół na zimę i nie mam pojęcia co kupić. Może ktoś podzieli się wrażeniami, chodzi mi o rozmiar felg, czy na 18tkach jest ciężko? Może lepiej jakieś 16,17 zakupić? Chodzi mi o przyczepność i ogólny komfort jazdy na 18tkach w zimie. Też się zastanawiałem, skończyło się na 16. Kurde no chyba też tak się skończy u mnie. Albo chociaż 17... Możesz powiedzieć jakie 16tki kupiłeś? Jaki wzór i rozmiar opon, et i szerokosc felgi?
JawoR36 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Koledzy, poszukuję teraz jakichś kół na zimę i nie mam pojęcia co kupić. Może ktoś podzieli się wrażeniami, chodzi mi o rozmiar felg, czy na 18tkach jest ciężko? Może lepiej jakieś 16,17 zakupić? Chodzi mi o przyczepność i ogólny komfort jazdy na 18tkach w zimie. Też się zastanawiałem, skończyło się na 16. Kurde no chyba też tak się skończy u mnie. Albo chociaż 17... Możesz powiedzieć jakie 16tki kupiłeś? Jaki wzór i rozmiar opon, et i szerokosc felgi? Felg się u mnie nie kupuje Opony niestety muszę kupić, bo angole zimówki muszą na zamówienie ściągać, bo nikt na tym nie jeździ U mnie leży ok 6-8 kompletów z A4 B8/A6 C7 (http://allegro.pl/felgi-audi-a4-b8-a6-c7-16-cali-5x112-4g0601025-ori-i6392065567.html) wsio na sprzedaż, wybiorę sobie jeden dla siebie + kupię Micheliny Alpin 5 225/60/16 (jak ori wychodziło) lub 205/55/16 jak Michelin proponuje.
leewang Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Ok to ja też pewnie te Micheliny zakupię Na razie szukam jakichś felg bo zauważyłem że dość dużo jest tych wzorów i nawet nieźle się prezentuja
st4yKool Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 mieszcza sie wam hamulce w te 16'?
vwbartus Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Panowie a czym się różni np 225/6016 od np 225/40/18 lub tak jak dla was 225/45/18 ?? bo nie rozumiem że np na 18 jeździ się gorzej , gówno prawda , jeździłem całe życie właśnie na 16 i 2 lata temu kupiłem 18 z oponą 235/40/18 opona pirelli sottozero2 i jeździło się świetnie , ze względu na hamulce (musiałem bardziej wypchnąć koło co skutkowało obcieraniem o błotnik ) w tym roku zmieniłem opony na 225/40/18 i myślę że też będzie się jeździło świetnie . B8 na 16 wygląda komicznie , wiem że o wygląd tu nie chodzi ale naprawdę nie ma różnicy w jeździe na śniegu między taką oponą 225 czy to w 16 czy w 18 .
dareksu Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 czy na 18tkach jest ciężko? Może lepiej jakieś 16,17 zakupić? Chodzi mi o przyczepność i ogólny komfort jazdy na 18tkach w zimie. jeżdzę już 3 sezony na 18tkach i naprawdę nie ma co się bać a przynajmniej wyglada normalnie a nie jak na balonach. jest jeden plus za zimowymi felami, jak zmieniam na nie to cieszę się że przez zimę miękko przynajmniej pojeżdzę a nie jak wozem drabiniastym na letnich 19stkach
Rekomendowane odpowiedzi