Opublikowano 7 Października 20169 l bez problemu założysz, instalacja jest. Kupujesz lusta i zakładasz, wpinasz wtyczke i kodujesz. wszystko No to spoko, szukam luster, a kodowanie chyba już mam, bo żeśmy z Krissem już coś tam próbowali walczyć Edit: No to poszukane, na allegro tyle co kot napłakał.. a o nowych oryginałach można pomarzyć Edytowane 7 Października 20169 l przez JawoR36
Opublikowano 7 Października 20169 l Łukasz ja mam wkłady grzane i fotochrom do b8 lift jakbyś chciał Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Października 20169 l Jak już zmieniać to na grzane, fotochromy i składane. Ja tam jak się na czymś nie znam, to się za to nie zabieram
Opublikowano 7 Października 20169 l Jak już zmieniać to na grzane, fotochromy i składane. Różnica taka, że do grzania wystarczy wymienić same wkłady (wiązka już jest) i zakodować. Z wymianą całych luster to już trochę więcej zabawy A fotochrom to już w ogóle Nie mniej jednak popieram przedmówcę - warto poświęcić czas i dołożyć Edytowane 7 Października 20169 l przez sowiq
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250
Opublikowano 7 Października 20169 l Z tego co gadałem z rafim to wkłady 100zł, wyjmuje stare, wkładam nowe i po problemie, a ze składanymi to już pomijając fakt, że impreza 10razy droższa, to gorsze jest to, że nie mam nikogo w okolicy (100km) kto by mi to zrobił (ja się nie podejmę), a poza tym, jak już kupować lustra to z S4 zamiast plastików Więc póki co, tylko wkłady grzane Strasznie mi się widzą składane lustra, no i jeszcze prawe lustro mam trochę przetarte, więc kolejny argument do wymiany, ale musi się napatoczyć ktoś chętny do montażu i pomyślimy
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250 Sterowniki w drzwiach mogą już być pod składane lusterka i nie trzeba by było wymieniać - ja tak miałem.
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250 Sterowniki w drzwiach mogą już być pod składane lusterka i nie trzeba by było wymieniać - ja tak miałem. Proszę mnie tutaj nie kusić
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250 Sterowniki w drzwiach mogą już być pod składane lusterka i nie trzeba by było wymieniać - ja tak miałem. Da rade to jakos sprawdzic jakie sterowniki mamy bez rozbierania tapicerki?
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250 Sterowniki w drzwiach mogą już być pod składane lusterka i nie trzeba by było wymieniać - ja tak miałem. Proszę mnie tutaj nie kusić Baaa powiem wiecej spore szanse ze tak jest
Opublikowano 7 Października 20169 l Przy samochodach skonfiguwoanych lepiej częsciej zdarzają się lepsze moduły, wersje ABC moga nie mieć.
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250 Sterowniki w drzwiach mogą już być pod składane lusterka i nie trzeba by było wymieniać - ja tak miałem. Proszę mnie tutaj nie kusić Baaa powiem wiecej spore szanse ze tak jest Powiedz jeszcze, ze lusterka sa skladane i grzane i wystarczy tylko przycisk do lusterek zmienic na ten z grzaniem i skladaniem
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250 Sterowniki w drzwiach mogą już być pod składane lusterka i nie trzeba by było wymieniać - ja tak miałem. Proszę mnie tutaj nie kusić Mnie to właśnie skusiło do zmiany Edytowane 7 Października 20169 l przez Zbig208
Opublikowano 7 Października 20169 l tylko cena samego wkładu pomiędzy zwykłym grzanym a grzany+fotochrom to jak stąd w piz...u wymiana na fotochrom i składane to oprócz luster (najlepiej kupić wtedy z opcją fotochrom) to jeszcze sterowniki w drzwi...impreza robi się w okolicach 1000 peelenów. same wkłady grzane ok 200-250 Sterowniki w drzwiach mogą już być pod składane lusterka i nie trzeba by było wymieniać - ja tak miałem. Proszę mnie tutaj nie kusić Baaa powiem wiecej spore szanse ze tak jest Powiedz jeszcze, ze lusterka sa skladane i grzane i wystarczy tylko przycisk do lusterek zmienic na ten z grzaniem i skladaniem Nie trzeba przycisku do składania aby lustra automatycznie składały się po zamknięciu. To czy siedzi sterownik poz składane to trzeba sprawdzic u mnie nie było a wypas mam średni S-line z BO
Opublikowano 7 Października 20169 l w moim smiesznym configu, z holandii (gdzie zdarzaja sie audi a6 bez klimy...), mam skladane, grzane i fotochrom... powinni to dawac w standardzie w aucie za 300k+..
Opublikowano 7 Października 20169 l w moim smiesznym configu, z holandii (gdzie zdarzaja sie audi a6 bez klimy...), mam skladane, grzane i fotochrom... powinni to dawac w standardzie w aucie za 300k+.. Niestety w Audi duzo trzeba doplacac zeby miec to co inne auta maja w standardzie...