piotrekb_tt Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Są warte. Ja sprzedałem niedawno na forum komplet za 250 zł.Dzięki za info. W takim razie nie chce się ktoś zamienić na zwykle? Mam S-line i robię carbon więc szkoda ich trochę. Chętnie przygarne zwykle z małą dopłatą w moją stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Tzn. ze chcesz plastiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Tak, najlepiej cały kpl drzwi, deska pod quattro i konsola środkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 4 godziny temu, piotrekb_tt napisał: Dzięki za info. W takim razie nie chce się ktoś zamienić na zwykle? Mam S-line i robię carbon więc szkoda ich trochę. Chętnie przygarne zwykle z małą dopłatą w moją stronę. A w jakim stanie masz te dokory i o jak "małej" dopłacie piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 A w jakim stanie masz te dokory i o jak "małej" dopłacie piszesz?[emoji4] 150zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dnia 4.06.2017 o 09:02, dobry1 napisał: Może ktoś szuka foteli s line alcantara w full opcji ?? info. + dywaniki s line ori. dekory alu.szczotkowane stan.bardzo dobry ja chetnie kupie dekory. mam zwykłe i chciałbym cos zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 ja chetnie kupie dekory. [emoji4] mam zwykłe i chciałbym cos zmienic [emoji4]Bierz moje i odeslij swoje. [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 8 godzin temu, piotrekb_tt napisał: Bierz moje i odeslij swoje. Napisz na priw i foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Napisz na priw i foty [emoji4]Dwa posty wyżej masz foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Poszukuję bez quatroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MattA4 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jaka cena na zamianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MattA4 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Daj mi proszę do siebie adres. Wyślę Ci mój komplet plastików i zrobię przelew a Ty odeślesz mi swoje aluminiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dawaj adres tutaj Piotrek, może ktoś jeszcze coś Ci wyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 widzę że koledzy jeszcze nie odkryli istnienia opcji PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dnia 6/4/2017 o 09:02, dobry1 napisał: Może ktoś szuka foteli s line alcantara w full opcji ?? info. + dywaniki s line ori. dekory alu.szczotkowane stan.bardzo dobry daj info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jeden z kolegów już zarezerwował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 31 minut temu, dobry1 napisał: Jeden z kolegów już zarezerwował . zaplace wiecej niz on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Panowie, czy fabrycznie w S4 sedan jest zawiecha 1BE jak w S-Line czy jakaś inna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 6 minut temu, mumen napisał: Panowie, czy fabrycznie w S4 sedan jest zawiecha 1BE jak w S-Line czy jakaś inna ? 1BV to śline a 1BE to sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi