afroo. Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 W sedanie B7 jest w półce tylnej, widać go po zdjęciu blendy głośnika. Skoro w B8 ciężko go w ten sposób namierzyć to złóż oparcie kanapy i szukaj od dołu półki. Na pewno nie będzie w tym samym miejscu co w avancie.
Hohe Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) https://www.audiworld.com/how-tos/a/audi-how-to-replace-rear-parking-buzzer-422192 Jest tak samo jak w C6, C5, B7, Q5, Q7. Tak przynajmniej napisała mudżina. Edytowane 5 Lipca 2017 przez Hohe
st4yKool Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Bzdura. Nie ma tam zadnego glosnika. Rozebralem wszystko.. Caly slupek itp itd.. dowirdzielm sie ze mam kurtyny z tylu i tyle.. nadal nie ma glosnika pdc.
st4yKool Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Tak to jest z instrukcjami typu pasuje do wszystkich sedanow hehe dooopa i tyle.. sfracilem tylko czas i polamalem oslony od glosnika sukces..Sent from my SM-G950F using Tapatalk
olinek2 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 A nie ma go na nakladce półki z tyłu czasem?
st4yKool Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Jutro moze sprawdze.. ale na pewno nie ma to tam pod slupkiem...Sent from my SM-G950F using Tapatalk
afroo. Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Jak już go znajdziesz na tylnej półce to nie dziękuj.
Hohe Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Przykro mi, że go nie znalazłeś. A zdjąłeś ten plastik, który jest przy samej szybie? Znalazlem jeszcze jeden temat i koleś też tam miał. http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php/154925-parking-beeper-location A może Twój nie był ori?
Hohe Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Tak napisał: "Just an update for future use the siren H15 is attached to the drivers rear seatbelt trim at the top of the seat where the belt passes through, tucked away quite hard to see."
pajda Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Czy mi tu czegoś brakuje? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Dojazdowki[emoji6]
st4yKool Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Ori.. i nie bylo tam nic.. poza tym masakra z rozebraniem tego i zlozeniem.. palcow nie czuje Trudno.. jak mi zejdzie wkure to moze za pare dni znowu sprobuje.. narazie mam dosc Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Hohe Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 To sorry, chciałem dobrze. Chociaż Hitler podobno też chciał.
st4yKool Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Luz hehe moze za cienki jestem nie wiem.. ale cos czulem ze mi sie nie powiedzie.. :/Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pucek Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 10 minut temu, pajda napisał: Dojazdowki Pajda dojazdówka jest na tym styropianie, pytam konkretnie o prawy bok, każda "dziura" w styropianie jest czymś wypełniona, a prawa strona na środku i dole ma puste dziury, może coś tam ma być? w B7 takich cudów nie było dlatego pytam z ciekawości
pajda Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Pajda:facepalm: dojazdówka jest na tym styropianie, pytam konkretnie o prawy bok, każda "dziura" w styropianie jest czymś wypełniona, a prawa strona na środku i dole ma puste dziury, może coś tam ma być? w B7 takich cudów nie było dlatego pytam z ciekawości:wink:Kompresor prostokat i klej do opon ta okragła
MarcinOslo Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Kompresora tam brakuje Kolega widze mnie uprzedzil Edytowane 5 Lipca 2017 przez MarcinOslo
amaradaar Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 46 minut temu, st4yKool napisał: Luz hehe moze za cienki jestem nie wiem.. ale cos czulem ze mi sie nie powiedzie.. :/ Sent from my SM-G950F using Tapatalk Po prawej stronie pod plastikową osłonką obok półki takie dostałem info od kolegi z sedanem
st4yKool Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Prawa to kierowcy czy pasazera? Sent from my SM-G950F using Tapatalk
daniell-gda Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Daniel.. gdzie jest ten j.. glosnik? [emoji4]) Od spodu połki dwa plastikowe kolki Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
daniell-gda Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Prawa strona to strona pasazeraWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi