Opublikowano 14 Września 20178 l heh, bo trafić teraz coś w fajnym staniem do b6 typu rarytas to ciężko już, jak już jest to cena z kosmosu, no ale z gratami z b8 , czytaj rs4 też już nie tak kolorowo jak np 2 lata temu
Opublikowano 14 Września 20178 l Zdesia S4 przód w rozsądnej kasie już szukam sporo czasu i nima... albo są za ponad dwójke, do tego jeszcze lakierowanie itd ... A przecież to już tylko starawe Be 6
Opublikowano 15 Września 20178 l 13 godzin temu, marcin_o23 napisał: no i modzenie b8 do najtańszych nie należy jak się chce grubo zrobić , btw na b8 poniżej 2010 bym nie zwracał uwagi a czemu nie ?
Opublikowano 15 Września 20178 l ja odradzam b8 w calosci.. jak ktos juz chce wydac okolice 60k to szukalbym C7...
Opublikowano 15 Września 20178 l 6 minut temu, st4yKool napisał: ja odradzam b8 w calosci.. jak ktos juz chce wydac okolice 60k to szukalbym C7... Popieram w całej rozciągłości. Ja się nawet zastanawiam nad zamianą na C6. Takie 3.0 Tip śmiało bym łyknął. W C7 3.0 montują multi, przynajmniej u nas. Mają tylko lekko ponad 200 kucy i strach to czipsować.
Opublikowano 15 Września 20178 l 1 godzinę temu, l.e.s.t.e.r napisał: a czemu nie ? Zawsze uniknie błędów młodości modelu, od 2010 roku już są lusterka normalnej wielkości więc jeden mod odpadnie
Opublikowano 15 Września 20178 l 15 minut temu, marcin_o23 napisał: Zawsze uniknie błędów młodości modelu, od 2010 roku już są lusterka normalnej wielkości więc jeden mod odpadnie To są już niestety stare auta i uważam że należy kierować się tylko stanem technicznym. Rok w jedną czy drugą strone wg mnie nie ma znaczenia
Opublikowano 15 Września 20178 l W każdym egzemplarzu jest jakiś minus..... błotniki nie gniją tylko lakier schodzi - odpyska a jak odpryśnie wiadomo że coś tam rudej załapie jak ktoś w pore nie zareaguje. Taki problem to nie problem bo jak już ktoś napisał element w kolor bardzo łatwo kupić i nie kosztuje dużo. Trzeba szukać i szukać ja swoich szukałem prawie 6mc
Opublikowano 15 Września 20178 l Pewnie, ogólnie gdyby przyszło mi szukać b8 to jednak musiałby być już jednak lift. Ale jak ktoś ma ograniczony budżet i rocznik nie ma większego znaczenia to owszem rok w tą czy drugą strone nie istotny tylko stan, z tym że z roczników 2008-2009 znaleźć super utrzymaną perełkę będzie nie łatwym zadaniem
Opublikowano 15 Września 20178 l Panowie, mam pytanie o przetwornice 220V. Kupilem przetwornice na ktorej widnieje numer 8K0907155H. Przyszla paczka dzisiaj i tak sobie ja ogladam a na gniezdzie napisane 115V AC 150W. Na przetwornicy nie ma zadnego info czy to 220V czy 115V, po numerze czesci niby wynika 220V a tu taki zonk na gniezdzie. Ktos sie orientuje jak to jest?
Opublikowano 15 Września 20178 l 1 godzinę temu, pajda napisał: 2.0 czy 3.0? Q? 2.0 klekot, póki co to bardziej dla moich dziewczyn, nie miałem przyjemności pojeździć przez troche z napędem Q, więc nie wiem, jak to jest i póki co na Q jakoś nie ma ciśnienia bardzo chociaż nie powiem, bo jakby się trafiło to na ośke bym tego nie przerabiał Edytowane 15 Września 20178 l przez KoJ@K
Opublikowano 15 Września 20178 l 52 minuty temu, Yoghurt napisał: Panowie, mam pytanie o przetwornice 220V. Kupilem przetwornice na ktorej widnieje numer 8K0907155H. Przyszla paczka dzisiaj i tak sobie ja ogladam a na gniezdzie napisane 115V AC 150W. Na przetwornicy nie ma zadnego info czy to 220V czy 115V, po numerze czesci niby wynika 220V a tu taki zonk na gniezdzie. Ktos sie orientuje jak to jest? W 8K0907155H powinno być napięcie 230V, może ktoś coś kombinował/sztukował i samą obudowę wtyczki zmienił, dlatego masz tam napisane inaczej.. Zmierz to miernikiem po podłączeniu najlepiej. Wersja z napięciem 115V ma końcówkę J.
Opublikowano 15 Września 20178 l W dniu 13.09.2017 o 11:31, Yoghurt napisał: jedyna opcja to skryptem podmienic katalogi i wtedy powinno dzialac. Inne opcji nie ma A nie będzie wtedy blokady językowej pomimo przekopiowania plików? Wiesz jakie katalogi może?
Opublikowano 16 Września 20178 l Panowie, stosował ktoś jakieś wyciszenie nadkoli? Można coś takiego samemu wykonać? Strasznie ta moja franca hałasuje. Tu gdzie mieszkam, są bardzo chropowate nawierzchnie.
Opublikowano 16 Września 20178 l Panowie ktoś mi to rozkoduje i napisze cos więcej na temat co to auto ma ? Widze tylko zawias 1be i oznaczenia kategorii wagowych , a reszta nic mi nie mówi Edytowane 16 Września 20178 l przez KoJ@K
Opublikowano 16 Września 20178 l Panowie ktoś mi to rozkoduje i napisze cos więcej na temat co to auto ma ? Widze tylko zawias 1be i oznaczenia kategorii wagowych , a reszta nic mi nie mówi Przeklep sobie kody tutaj: http://www.audiklub.org/wyposazenie.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk