Opublikowano 12 Września 20178 l Panowie, czy uchwyt na kubki o numerze 8K0862533B lub z litera C jest z miejscem pod przetwornice 220V?
Opublikowano 12 Września 20178 l 56 minut temu, Yoghurt napisał: Panowie, czy uchwyt na kubki o numerze 8K0862533B lub z litera C jest z miejscem pod przetwornice 220V? Z literą C jest pod przetwornicę, z B nie pasuje.
Opublikowano 12 Września 20178 l 2 godziny temu, l2k2 napisał: Z literą C jest pod przetwornicę, z B nie pasuje. dzieki
Opublikowano 12 Września 20178 l Cześć, Szybkie pytanie, aby wyciąć DPF w moim silniku (3,0 CCWA, automat) to trzeba skrzynie zrzucać? Nie, wychodzi bezproblemowo po zdjęciu grodziówki.
Opublikowano 12 Września 20178 l W dniu 10.09.2017 o 14:05, piotrekb_tt napisał: Co dokładnie masz na myśli? Nic nie zmieniałem ws Voice Commands Teraz zauważyłem, że nie masz MMI 3G+ i po angielsku. U mnie krzyczy, że nie da się używać polskich komend w nawigacji. Da radę włączyć angielskie komendy z PL menu w 3G+? Ktoś coś? Niewyraźne foto, ale widać.
Opublikowano 12 Września 20178 l Godzinę temu, piotrekb_tt napisał: Nie, wychodzi bezproblemowo po zdjęciu grodziówki. Dzięki za podpowiedź.
Opublikowano 13 Września 20178 l 13 godzin temu, l2k2 napisał: Teraz zauważyłem, że nie masz MMI 3G+ i po angielsku. U mnie krzyczy, że nie da się używać polskich komend w nawigacji. Da radę włączyć angielskie komendy z PL menu w 3G+? Ktoś coś? jedyna opcja to skryptem podmienic katalogi i wtedy powinno dzialac. Inne opcji nie ma
Opublikowano 13 Września 20178 l Panowie, moze ktos wrzucic schemat podlaczenia grzania tylnej kanapy w polifcie?
Opublikowano 13 Września 20178 l Dzięki za podpowiedź. Bezproblemowo z przymrozeniem oka teoche j... jest.. [emoji14]Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Opublikowano 13 Września 20178 l Bezproblemowo z przymrozeniem oka [emoji4] teoche j... jest.. [emoji14]Sent from my SM-G950F using TapatalkSą dwa rodzaje tych rur. Jedna rozkręcania w połowie druga cała do samego spodu. Ja mam tą dzieloną i taka wyciąga się w 30 minut.
Opublikowano 13 Września 20178 l 28 minut temu, piotrekb_tt napisał: Są dwa rodzaje tych rur. Jedna rozkręcania w połowie druga cała do samego spodu. Ja mam tą dzieloną i taka wyciąga się w 30 minut. Dziwne, ja mam tez CCWA i mam jednoczesciowa.. DPF + kat
Opublikowano 13 Września 20178 l 3 godziny temu, Yoghurt napisał: Panowie, moze ktos wrzucic schemat podlaczenia grzania tylnej kanapy w polifcie? jak nikt nie pomoże to wieczorem poszukam
Opublikowano 13 Września 20178 l 39 minut temu, Góral65 napisał: jak nikt nie pomoże to wieczorem poszukam Goral jak zwykle niezawodny. Jesli nic sie nie pojawi to z gory dziekuje
Opublikowano 13 Września 20178 l Dziwne, ja mam tez CCWA i mam jednoczesciowa.. DPF + kat [emoji14] Dpf i Kat jest zawsze na jednej rurze. Za to ze 40cm za katem jest różnica.
Opublikowano 13 Września 20178 l Panowie mam pytanko do osób, które przekładały zwykły przód S-line, na polifta S-line - ile Was to wszystko wynioslo i za ile pogoniliscie pozniej stare fanty ? I pytanie nr dwa - czy wszystkie te B8 z lat 2008-2010 (pomimo ori lakieru) są takie pognite, zwlaszcza przednie blotniki ?
Opublikowano 13 Września 20178 l 23 minuty temu, KoJ@K napisał: czy wszystkie te B8 z lat 2008-2010 (pomimo ori lakieru) są takie pognite, zwlaszcza przednie blotniki ? Ja mam z 2010 i zero rudej na błotnikach gorzej jest z tylną belką i metalowymi elementami zawieszenia, mieszkam na Podhalu a tu nie żałują soli w zimie Edytowane 13 Września 20178 l przez Góral65
Opublikowano 13 Września 20178 l 4 godziny temu, piotrekb_tt napisał: Są dwa rodzaje tych rur. Jedna rozkręcania w połowie druga cała do samego spodu. Ja mam tą dzieloną i taka wyciąga się w 30 minut. A tak dopytam to grodziówka nie jest spawana?
Opublikowano 13 Września 20178 l Nie no, elementy zawieszenia to juz pomijam pod kątem korozji. A lakiery macie cale w oryginale na autach ? Ogladalem dzisiaj jeden egzemplarz z 2008r i przednie blotniki, maska i klapa tył w purchlach rudej ... w sumie idealna sytuacja na robienie przodu polifta
Opublikowano 13 Września 20178 l 7 minut temu, KoJ@K napisał: Nie no, elementy zawieszenia to juz pomijam pod kątem korozji. A lakiery macie cale w oryginale na autach ? Ogladalem dzisiaj jeden egzemplarz z 2008r i przednie blotniki, maska i klapa tył w purchlach rudej ... w sumie idealna sytuacja na robienie przodu polifta tak ori